BMW M6 TEST DRIVE


Testade BMW M6 Gran Coupé, video kommer upp IDAG så – håll utkik!

Hej på er, och hej kära måndag!

Åh vilken bra helg det har varit! Den har varit äventyrlig och jag har hunnit med mycket kvalitetstid med min lilla familj! Jag skrev en tenta i fredags (Fastighetsförmedling Juridik) och därför har jag inte haft Theodore nu i veckan, så han varit hos sin pappa i ca 1,5 vecka istället för en vecka som vi brukar. Så jag hade saknat honom så sjukt mycket – så gissa hur glad jag var i fredags när tentan var avklarad och man visste att nu är det helg, och det enda som står på agendan är family-time!♥

I söndags (igår alltså) så filmade vi faktiskt en youtube video! Haha kändes wierd, men ändå såå kul att filma igen. Vi (med vi menar jag: Min pojkvän & jag hihi!) gjorde en häftig video när vi körde denna skönhet som ni ser ovan. Det är en Bmw M6 Gran Coupé med över 500 hästkrafter – förstår ni den 😉 Så sjuka feelings man fick när man körde den. Så det ska bli kul att publicera den faktiskt, då kommer jag prata lite om bilen, ni kommer få se min pojkvän och sedan såklart när jag kör bilen. =D

Jag kommer att försöka göra lite youtube videos när jag hittar på roliga saker, som typ det här – eller när vi åker båt, åker till Miami och sånt kul – så håll koll på min youtube-kanal igen hihi! HÄR kan ni följa mig!

6 kommentarer

  1. Jädrigt snygg bil!! 😍 Hoppas tentan gick bra!

    1. Eller huuur! 😍🙌🏽 Tack snälla!♥️

  2. Jag förstår inte? Kan du inte ha Theo hemma de dagar du skriver tenta? Han är väl ändå på förskolan under dagen du pluggar?

    1. Hej! Oftast så behöver jag nöta innan tenta, och då pluggar jag från 08-01 typ veckan de är tenta. Har så många kurser igång nu så de är svårt att få ”ihop” allting med jobb, vara Manma och plugga. Ibland är de min vecka när jag har tenta, då får man omjustera lite 😃 Då har jag Theo 1,5 vecka nu istället! 😀

  3. Kan du inte ta några bilder på dig Theo och din sambo??? Kram!

  4. Du är verkligen otroligt vacker!! Och jag tycker de är SÅ kul att du börjat blogga lite mer igen 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *