Saknar jag blogglivet? Vad gör jag nu? Recap!

Vaknade runt 08:00 och gick ut med vovven på en prommis, det var så skönt med en mysig promenad i lugnet på morgonen. På lördagar så pass tidigt på morgonen så är det inte en enda människa ute på Söder, vilket är verkligen skönt. 🙂 Det känns lite som om hela stan sover, jag vet inte.. lugnande på något sätt?


Innan jag kickar igång den här dagen (Theo sover fortfarande..) så tänkte jag passa på att skriva lite om vad jag gör nu. Jag livesände igår på instagram (Som btw är såå kul!!) men – då fick jag lite frågor om vad jag jobbar med nu och om jag saknar blogg-livet. Så jag tänkte passa på att sammanfatta det i ett inlägg så ni har lite koll! =)

Just nu så jobbar jag med lite allt möjligt, jag tycker om att ha flera bollar i luften och de möjligheter som ges, eller som jag kan ordna gör jag gärna. Jag ÄLSKAR att jobba! Speciellt när det inte ens känns som att jobba, utan du gör det för att det är roligt. Jag älskar också att göra flera saker samtidigt. Men som ni vet så studerar jag ju först och främst till Fastighetsmäklare, jag studerar på heltid (om inte mer) för vanligtvis studerar du 2-3 år till Fastighetsmäklare. Jag studerar på 16-17 månader. Så det är ju prio 1, bli klar med studierna så att jag kan bli registrerad Fastighetsmäklare. Utöver det så jobbar jag även som Kundkordinator på Fastighetsbyrån Vasastan, där lär jag mig mycket om grunden vad en Fastighetsmäklare gör och vad det innebär. Jag tycker det är jätteroligt och jag älskar att vara på kontoret och spendera tid med mina kollegor. Det jag gör mestadels är då att prata med kunder, bokar in möten etc.

Dessutom så har jag blivit ansvarig för Fastighetsbyrån Stockholm innerstans sociala medier, så det omfattar Södermalm, Kungsholmen, Norra Djurgårdsstaden, Vasastan, Östermalm samt Hammarby Sjöstad. Det är något som jag tycker är sjukt kul, och något som jag faktiskt är relativt duktig på eftersom att jag har erfarenhet inom Sociala medier. Det känns kul att få tagit ett sånt stort ansvar och vara självständig i det.

Utöver det så jobbar jag även vid sidan om med lite annat roligt, bland annat hjälper jag till och sälja Kaffemaskiner för KW Karlberg (Sveriges bästa kafferosteri!) och även salesman för Nor-Tech Scandinavia. Nor-Tech är då båtarna som jag brukar lägga upp på min instagram/blogg, ni lär få se mycket mer av dom i framtiden!

Sen så har jag lite annat smått och gott som jag gör vid sidan av. Så det är det ungefär som jag sysslar med nu för tiden. Jag tänkte att jag ska börja fota/filma lite när vi åker dessa båtar, för er som är båt-intresserade så är det här, enligt mig i särklass de absolut finaste, mest klassiska båtar. & på råga till det, Sveriges snabbaste båtar.

Nor-Tech 390 CC sport from above, what a beauty right?

Men nu till tidigare fråga också, om jag saknar blogglivet? Svaret på den frågan är nej. Jag saknar inte ”blogg-livet” däremot så finns det saker som jag saknar med det. Exempelvis att fotografera och skriva, det har jag alltid tyckt var roligt – och att få dokumentera sina dagar, få respons på det är faktiskt något jag saknar. Sedan saknar jag också de jobb som jag gjorde, tex modell-fotograferingar etc. Det är inget som jag direkt har tid med idag på samma sätt. Men jag har alltid tyckt att det är kul att stå framför kameran.

Men utöver just själva jobbet så saknar jag inte mycket mer vid det. Jag hade inga riktigt strukturer, och det kändes inte riktigt som om jag blev tillräckligt tillfredsställd med bloggandet. Nu känns det mer som om jag verkligen kämpar på ett annat sätt, och det motiverar mig något enormt.

Och vad jag har lärt känna med mig själv = Jag behöver ha svåra mål att sträva efter konstant, det blir jag lycklig av.

7 kommentarer

 1. ….det märks. Att du inte saknar blogglivet … då är det dags att du stänger ner denna sidan. Over and out.

  1. Varför ska jag stänga ner den? Jag har märkt att allt är inte svart eller vitt, jag vill jobba med det jag gör idag och ha det livet jag lever, men jag vill ändå skriva av mig ibland och göra videos – för att jag tycker det är kul! =)

   Och varför skulle jag stänga ner något, som jag faktiskt i stunden tycker är roligt – för att en främling säger till mig? ;D

   1. Ja, jag kanske bara är en ”främling” men jag kan väl känna att det inte är så kul för oss ”främlingar” som tittar in här ofta och det aldrig finns något att läsa om. Det handlar väl om att man tänker på sina läsare och uppskattar sina ”främlingar”. Jag ger dig en stor éloge till att du pluggar, jobbar och gör det du mår bra av MEN jag står fast vid att har man en blogg så bör man hålla den levande d v s uppdaterad bättre. Men det är ditt val. Jag hade nog hellre uppskattat om den lades ner, så vet man det. Då är det ingen idé att gå in och hoppas på att du visat livstecken. Så nu fick det från en främlings uppfattning!

 2. PS: Jag har inte instagram, så jag följer inte dig där. Dessutom är ju en blogg roligare … instagram är ju bara livet i bilder och det känns mer ytligt på instagram än vad en blogg gör.

 3. Alltså jag DÖR av skratt! Så du tycker alltså att hon borde sluta blogga helt å hållet för att du inte ska gå in å inte hitta ngt nytt att läsa?? SERIÖST damen! De e ju bara att sluta gå in! De gjorde jag, jag har inte läst hennes blogg på ett år å fick för mig idah att kolla å VIPS så fanns de massa roligt å läsa! Gör du samma sak så ska du se att de blir bra:)

 4. Dessie, du är så himla inspirerande och det är så grymt att du vågar drömma så stort och jobba hårt mot dina mål! Jag lovar att jag är inte den enda som blir inspirerad av såna här inlägg.

  Man verkligen märker hur mycket du förändras och utvecklas hela tiden, och det är så grymt att se det! 🙂

  Tycker att du har kommit så himla långt och du har blivit en så himla bra förebild. Man känner verkligen av att du är autentisk och delar med dig av saker för att få andra att bli inspirerade och våga drömma stort!

  Du är bara så himla grym!

 5. Wow du är verkligen en superkvinna sluta inte blogga det är så spännande att följa din resa

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *