Mini-omelettes!

Jag älskar verkligen min lilla mini-stekpanna! Den gör jag alltid perfekta ägg med, mini-omelett, samt perfekt runda amerikanska pannkakor. När Theo hade vaknat så passade jag på att fixa frulle till honom och till min sambo, mys. Men, investera i en mini-stekpanna it’s so worth it haha. ♥

Jag har även passat på att skicka lite mail, nu när jag var inne i min blogg-mail så insåg jag att jag hade fått jättemycket jobb-erbjudanden, både gällande TV och samarbeten som tyvärr hade hamnat i skräpposten av en slump? Så nu satte jag mig och svarade på dom direkt. Så roligt!! Det som står på agendan idag då: Jo, jag tänkte faktiskt försöka mig på att göra en youtube video! Hur kul?! Och den här typen av videoblogg tänker jag är lite annorlunda, jag vill helst inte göra videobloggar i ”vardaglig” form när jag sitter och pratar utan helst när jag gör lite roligare äventyr! Ser så fram emot den här dagen, är så taggad! Hoppas bara att det blir bra det här. Det var ju så länge sen nu som jag filmade, så vi får väl se hur det går haha.

Hoppas ni får en fortsatt fin dag så hörs vi av mer sen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *