Did you know..?

§Jag hade napp tills jag var typ 5 år gammal haha. Min mamma slängde dom, men min pappa brukade ge mig nya nappar i smyg haha. Kanske för att få ungen (mig) vara tyst haha.

§Jag är en känslomänniska. Alla har ju känslor, men sedan finns det folk som är mer känslosamma, typ ”grubblare” och jag är en sån.

§Jag ogillar (i mat väg) pasta, tomatsås, ananas på pizza, smör, om mat inte är översaltat/överkryddad, skinka (urgh, ryser.) popcorn – fattar inte syftet, vanliga pannkakor, thaimat, ostbågar.

§Jag blir tillfredsställd av: Sätta upp svåra, nästan omöjliga mål – blir så motiverad! Att tvätta hihi, känna doften av tvättmedel, städa och laga mat när jag är arg – enda som lugnar mig typ. Kolla på arkitektritade hus, bilar & båtar, allt som går fort med andra ord, se andra må bra och vara lyckliga.

§Jag är rädd för: Att åka med okända i bilar för att jag är rädd att krocka, finns oerhört lite folk jag litar på bakom ratten – just pga jag blivit ärrad efter att vi krockade med Porschen. Jag är rädd för att åka taxi – har hört så mycket läskiga storys. Flyga, men det vet ni ju! Jag är även rädd för framtiden på ett sätt, att man inte har kontroll över allt, du kan ju kontrollera din framtid till viss del men inte helt och det gör mig rädd. Ja, med andra ord – jag är rädd för det jag inte kan kontrollera.

§Jag sjunger alltid ”karoke” på mobilen hemma när jag är själv haha.. ALLTID.

§Min största önskan när jag var yngre var att bli en känd artist/sångerska/modell och liknande, nu har jag helt andra mål och skulle aldrig vilja vara så känd. Nu är mål mer att lyckas på andra affärsmässiga plan ”bakom” kulisserna.

§Jag blir jätteblyg när jag får komplimanger. Ryggar liksom tillbaka, blir väldigt glad men vet inte hur jag ska reagera. Är annars väldigt bra på att läsa av situationer men just komplimang-situationen, där blir jag som att min hjärna går tillbaka 20 år. Dvs, jag blir som en 4 åring haha.

§Min specialité är min sociala förmåga, det är den som har dragit mig dit jag är idag. Alltid varit ganska bra på att anpassa mig, läsa av situationer och ha lätt för att komma överens med folk. Det är mitt huvudämne om man säger så hihi, även när det kommer till att studera kommunikation & etik, förhandling  och dialogkonst. Fick högsta betyg i dem. =D Men jag tycker det är ett roligt ämne!

§Jag vill gifta mig! Förut ville jag inte det, men nu är det en dröm som jag nästan längtar lite efter. Jag har till & med planerat hur mitt drömbröllop ser ut, hihi.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *