19 september 2018!

Hej på er! ♥ Hoppas allt är bra med er,

åh, det är så kul att ni fortfarande kikar in här fast jag knappt skriver längre! Nu var det jättelänge sedan (igen) som jag skrev något. Men helt ärligt, känner verkligen hur det kryper i fingrarna igen. Vill börja skriva mer här igen. Visserligen har jag sagt det varje gång nu, men nu känner jag verkligen att jag vill ut och fota massor till bloggen och dela med mig av allt kul som händer! Jag har massor med bollar i luften och det är så roligt, taggad till tusen på allt!

Men om jag ska börja skriva mer i bloggen så vill jag först och främst ändra om hela min design, vill ha något som passar mig bättre. Ändra header, typsnitt och lite sånt smått och gott. Jag ska se om jag kan försöka ordna det i dagarna, så det blir lite roligare att skriva. Sen så funderar jag på vad jag ska skriva om, jag vill ju helst dela med mig av allt som sker just nu. Men sen har jag också börjat fundera över att börja filma youtube videos? Jag vill dock inte filma vanliga videos när jag sitter och pratar, jag vill göra videos när jag är ute och äventyrar. Det är ju så vackert och det känns jag är kul att dela med mig av! Men en sak i taget visst, först börjar vi med bloggen?! =D

Vad säger man då, välkomna till en ny start?!

10 kommentarer

 1. Kul! Saknar din blogg ❤️

  1. Å jag saknar er <3 😀

 2. Jaaa! mer inlägg och bilder 🙂

  1. Fixar:D <33

 3. woho vore så kul om du börjar blogga igen :D!

  1. hihi:D <3 massa kärlek <33

 4. Jaaa, äntligen är du tillbaka! Och ja, youtube ska du definitivt syssla med. Du är så jäkla grym 😍

  1. hihi vad glad jag blir :D<33 Tack snälla fina<3

 5. Åh va roligt! Hoppas du lyckas hålla motivationen uppe. Hoppas du får en jätte fin dag och helg ❤️

 6. Gick i ksab samtidigt som dig när du var en liten kaxig unge (som gick oss
  Äldre på nerverna…)
  Sen började jag läsa din blogg precis när du blev ”stor” för stt jag kände igen dig och ville stötta ngn man kände igen liksom..
  Efter de har jah följt dig trots stt jag inte är en blogg person eller för det ytliga..har bara alltid känt att du har en speciell energi.. nu i efterhand vill jag säga som ngn som sett dig i unga dar.. att du är
  En sån vacker och stark ung kvinna!! Du
  Förtjänar det bästa! Att gå ifrån att vara missförstådd och i försvarställning jämt och hoppa av skolan till allt du bollar med idag WHILE being a
  Mom. Beundrar dig !! Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *