Drömlivet

God morgon bloggen och alla där ute!

Hoppas att ni mår bra.. =) Idag är det lördag, så vi har tagit det rätt lugnt nu på förmiddagen. Ätit en god frukost, myst i sängen och ja, egentligen inte gjort speciellt mycket. Men det är skönt med såna förmiddagar ibland också, känns som om vi alltid är ute och gör något!

Igår så hade vi världens mysigaste dag & kväll. Först på dagen så åkte jag förbi min sambos jobb med lunch, så åt vi lunch ihop vid vattnet. ♥ Efteråt så åkte jag och hämtade upp Theodore hos sin pappa och så drog vi till ett lekland/mini-tivoli. Jag ska blogga om det sen tänkte jag, det är sååå bra och kul för barnen så vill tipsa om det, men gör det i ett separat inlägg! =) Efter det iallafall så åkte vi och mötte upp min sambo igen efter att han slutat jobbet, sen plockade vi fram vattenskotern och drog iväg med Theodore en stund. Det var sååå härligt, det var verkligen helt plant på vattnet och en perfekt solnedgång. Där satt jag med mina två kärlekar på skotern, mitt ute på vattnet med en drömmig solnedgång. Vilket lyckorus jag fick <3

Vi åkte iväg med skotern till Bullandö för att äta middag och jag fick unna mig ett glas rosé. =) När vi var klara där så drog vi vidare till Nacka och satte oss vid vattnet och njöt en extra gång av den vackra solnedgången. Vilken drömmig dag/kväll det var alltså ♥ Theo tycker det är sååå kul att åka skoter också. Vi hoppade ju lite på vågorna och åkte runt lite i cirklar för att leka lite, så Theodore sa ”Neeeej” så jag säger till G ”Han är rädd, vi kanske inte ska göra så.” Då avbryter Theodore mig och ba ”Neej, vi slösar bensin när vi gör sådär! Därför sa jag nej.” Hahaha. Det är nog mer jag som är mer rädd för Theos skull haha.

<3

13 kommentarer

 1. Vilka underbara bilder! ☺️☺️

 2. Jätte härliga bilder 🙂 <3

 3. Så roligt att du börjat uppdatera igen! Det hade jag helt missat! Kikade in när du hänvisade om bröstförstoringen på Instagram.

  http://nouw.com/sjosefine

 4. Jag vill bara säga att du fick mig att ta steget till att börja plugga igen.. Jag pluggar upp mina betyg just nu och vill sedan komma in på socionomlinjen men har alltid tänkt att de blir för många år med plugg och så har jag familj som alltid sett ner på mig och sagt att jag inte klarar nånting så jag har aldrig vågat göra saker som jag drömt om.. men det du skrev i ditt inlägg fick mig på riktigt att ta steget så nu börjar jag plugga i höst. Tack 💕✨🌸

 5. Hej Dessie
  Vart är jackan ifrån? Din stil är helt stunning!!
  Kram Liza

 6. Så himla glad jag blir av att läsa om din genuina lycka. Önskar att den varar för evigt! Njut av sommaren med dina kära. Du kommer att bli Stockholms coolaste mäklare, jag är så imponerad över din resa från den unga och galna partybruden till den här mogna mamma, studie- och karriärkvinnan! 🙂 You rock!

 7. Lika bra att njuta av vädret var en jätte fin solnedgång. Var ute i skärgården själv.

 8. Så underbara bilder . 😍😍

 9. Vakna!! Hur bra är det att flytta ihop och va i ett förhållande där du blir slagen? Lämna honom. Du är värd bättre

  1. Och vartifrån har du fått den informationen att Dessies nuvarande pojkvän misshandlar henne?!!

 10. I vildaste fantasin 💏❤

 11. ”Jag ska blogga mer om det sen”. Klassisk replik utan att du gör det. Varför ens skriva så? Hoppas du tar ditt riktiga jobb mer seriöst.

 12. Kul att du bloggar igen!!! Saknat dig!! Vad roligt att se Theo! Vad stor han är!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *