ÄLSKAR

10 kommentarer

 1. That’s really thinnikg of the highest order

 2. Christine

  Skulle du inte kunna berätta hur din näsa har hållit sig och ändrats efter din operation? När man kollar på flera av dina nya bilder så tycker jag tippen på din näsa har blivit mycket ”köttigare” än innan och direkt efter operationen. Växer det mera brosk på och hur myclet kan den ännu fortsätta att ändras? Jag har tänkt på att operera mig men vill inte att det händer så, att näsan på nåt sätt går tillbaka till vad den var. Sen undrar jag om du fyllt på läpprna ännu mera, eftersom det märks att dom blivit mulliga igen. Eller är det också nåt borttagningsmedlet har orsakat?

  1. Håller inte med dig om att hennes näsa blivit köttigare! Och det tror jag inte många andra tycker heller 🙂 kan nog vara så att du är lite nervös för att göra näsoperation så du letar fel! Vanligt att man gör det när man är osäker

 3. Hur går det med dina cellförändringar? <3

 4. Kristine

  Var noen år siden jeg var innom bloggen din, og vil bare si til deg: Wow for en utrolig fin person det virker som at du har blitt! Leste de siste innleggene dine, og det virker som at du har vokst mye de siste årene. Du virker som en genuint god person, mye mer moden og kult at du har begynt å studere! Dette var kul å se 🙂

 5. Skriv oftare!!!

 6. Håller inte med dig om att hennes näsa blivit köttigare! Och det tror jag inte många andra tycker heller 🙂 kan nog vara så att du är lite nervös för att göra näsoperation så du letar fel! Vanligt att man gör det när man är osäker

 7. Älska din blogg och önska du skrev mer. Kram! Glad att du mår bra!!

 8. Förstår att du är galet kär, men det känns lite ”B” att du har kvar bloggen men inte skriver på månader. Trist! 🙁

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *