NOR-TECH

God morgon bloggen!

Ja, eller jag vaknade som vanligt runt 06-06.30 så jag har ju varit uppe ett tag. =) Har druckit islatte i vanlig ordning och kickat igång min dag med en härlig dusch och sedan har jag suttit vid datorn och skickat iväg lite mail och sånt. Theodore är just nu hos sin pappa, han åkte dit igår eftersom att hans farfar precis kommit hem från Kina så han ville hämta upp honom på Arlanda med sin pappa. Så jag ska snart åka dit och hämta honom, sen blir det Kaatach lekland! =)

Igår kväll var vi ute och åkte lite båt samt åt middag ute på Skärgården. Det var så härligt! Har typ aldrig åkt så mycket båt som jag vi gör nu, det känns som om vi är ute var och varannan dag, men det gör inget för jag älskar det! Jag har lagt upp videos på min instastory som ni kan se, vi drar ju iväg rätt fort med båten (runt 80-90 knop) så det är en sån sjukt rolig upplevelse. I början var det lite läskigt, men nu tycker jag det är svinroligt när vi flyger över vågorna haha. Dessutom när vi åker i Sveriges fetaste/snabbaste båtar, Nor-tech så blir det ju ännu bättre upplevelse dessutom 😉 Med andra ord, en riktigt trevlig kväll faktiskt.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig! Hörs mer sen! Hoppas ni får en fin dag allesammans.♥

3 kommentarer

  1. Vart kommer outfiten ifrån? Jätte fin !!

  2. Du skrev i början på inlägget att du hade duschat och sen i slutet ”nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig” haha.. ?

  3. kläder ifrån?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *