Dagens planer and so on!

God morgon! Eller, ja god förmiddag kanske..

Jag och Theodore har mer eller mindre semester/sommarlov nu (jag pluggar ju dock fortfarande, och gör det jobb jag kan via datorn/telefonen hemma) men annars så är vi rätt lediga i schemat så vi tar lite dagarna som dom kommer nu vilket är väldigt skönt! Men vi går dock fortfarande upp runt 06-07 när min pojkvän går upp till jobbet.

Idag står det – att åka och bada på schemat! Det är ju sååå varmt, tror aldrig jag har varit med om en sån här värme i Stockholm? Eller så kanske jag bara har glömt bort det.. Men men, sola och bada – finns det något annat att göra i denna värmen liksom? ;)

Btw, har fått en sån dille på ”prince of green” juicen på Joe & the juice. Man känner sig så fräsch när man har druckit den, det känns som om hela kroppen har renats av någon anledning haha. Perfekt start på morgonen, u should try it!

PS. Senare idag kommer ett inlägg om mina BRÖST som många frågat om. Har ni frågor, ställ dom nu!

2 kommentarer

  1. Förr pratade du hela tiden om att du definitivt skulle göra en bröstförminskning, nu har du gjort tvärtom. Why?

    1. Hennes bröst har förmodligen förändrats efter graviditeten? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *