I just can’t… <3

Hejsan hejsan! Hur är läget med eeeeer då?♥

Själv så mår jag faktiskt väldigt bra, trots att jag idag fick ett samtal från sjukhuset ang. mina cellförändringar. Nu är narkos och operation bokad i mitten på Augusti! Men på något sätt känner jag ändå en sorts lättnad över att få ha klartecken (även om jag inte har så mycket mer information nu, lär väl få det samma dag) så känns det ändå skönt att det händer något. Det jobbigaste är att vänta, och att inte veta under tiden. Så det känns väl bra.. men nog om det, ska vi prata om något roligt istället?

Jag har Theodore nu, (jag och hans pappa har ju varannan vecka) men iallafall, så bestämde vi oss för att göra något kul! Theodore har ju sådana fina lockar, så vi har ju liksom inte velat klippa honom. Inte han heller, men nu känner vi att det blev dags – hans hår var nästan ner till rumpan hehe. Fast han har ju alltid haft toffs, men men.. Jag och Theodore satte oss i badrummet och jag tog fram saxen själv och klippte han. Men gissa vad, det blev såååå bra! Jag är chockad över hur bra det faktiskt blev. Men det är väl lättare att klippa lockigt hår I guess. Men sen också så är jag en sån perfektionist när det kommer till såna saker så jag ville verkligen ha hans hår halv-långt, med lockarna kvar och jag var livrädd att man skulle råka gå till fel frisör.. Men Theodore blev så nöjd, och även jag! Han blev så fin. Min lilla modell!♥

Ska visa er lite fler bilder strax, ska bara ladda upp dom. Min lilla plutt, har han verkligen blivit såhär stor? Minns ni när jag födde honom, det känns som om det var typ ett år sedan. Sjukt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *