Hur kan man vara så omtänksam fast så liten!

Som ni säkert vet så visar jag ju aldrig upp bilder på min son knappt eftersom att jag har valt att hålla honom privat från sociala medier. Men jag kunde verkligen inte låta bli att dela med mig av dom här bilderna på min lille grabb, han är så fin och jag är SÅ STOLT! Jag kan inte fatta att jag har fött honom? Och ni ska bara veta hur godhjärtad och fin han är. Jag har nyligen opererat mig och har stora ärr i armhålan, som han vet om. Jag har ju haft väldigt ont och haft svårt att bära honom och annat. Sedan skulle vi bada idag, och jag hoppade ner från bryggan och skulle ta emot honom så han kunde hoppa i med mig. När jag hoppade ner så la jag för mycket tyngd i armen och fick ont och han såg det. Så jag samlade mig någon minut sedan sa jag ”kom så tar jag emot dig nu” men han insisterade, han sa – ”Nej mamma, jag vill inte och vågar inte!” Och jag fattade inte varför han inte ville eftersom att han sa att vi skulle bada där. Så jag räcker ut armarna för att ta emot honom och säger ”Men kom nu Theo!” men han var så bestämd, nästan lite ledsen i rösten och sa – ”Men ditt ärr, jag vill inte att du ska bära mig du får ont. G (G=min pojkvän) kan göra de!”

Alltså mitt hjärta gör typ ont när jag tänker på det, blir tårögd. Han är så sjukt omtänksam och godhjärtad. Det finns ingen som bryr sig om mig så mycket, och tänk att han är så liten men ändå förstår sånt. Lilla hjärtat. Gud vad jag älskar honom.

Men till bilderna, hur fin är han inte?

4 kommentarer

  1. Han är verkligen ursöt din lilla kille, söt utöver det vanliga, verkligen!

  2. Varför har du blivit opererad i armhålan?

  3. men åh vilken söt liten kille du har! tänk så häftigt att man faktiskt kan skapa något så fint som ens barn! ♡

  4. Wow vikken liten tuffing, så himla söth 😍han har blivit så stor, va fort d går!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *