I oktober blir jag sambo!

Bilder på lägenheten!

Som ni säkert vet (för jag har nämnt det tidigare) så blir jag och min käre pojkvän sambos i höst! Visserligen så bor vi mer eller mindre ihop nu, han är ju hos mig varje dag men i oktober blir vi sambos på riktigt! Då flyttar vi till vårt egna lilla place där vi kommer att skapa nya minnen tillsammans. ♥ Det känns så roligt och spännande, och ni kan ju säkert gissa vad jag tycker kommer bli roligast – jo såklart att få inreda vår lägenhet! Eftersom att det är en nyproduktion så kommer jag mer eller mindre göra mig av med det mesta av den inredning jag har nu, eftersom att den riktigt inte passar in i stilen där. Jag har suttit och kollat på massor av inspiration (sen så har jag ju också nu utbildat mig i homestyling hehe) så det kommer nog bli så fint och annorlunda från vad jag har nu!

Förut så gillade jag liksom den här vita stilen, allt skulle vara vitt vitt. Gärna söta howard soffor och min prada tavla ni vet samt massor av söta detaljer som ananaser, äpplen i guld osv. Men har varit så trött på den inredningen i flera år nu, den är alldeles för ”söt” för min smak. Nu vill jag ha det minimalistiskt. Clean, simpelt. Jag ska lägga upp lite inspiration senare, jag har ju dock redan lagt upp lite smått på min instagram (desireenilsson) som ni kan se, så ni förstår hur jag tänker på ett ungefär.

Men här ovan ser ni iallafall bilder på lägenheten. Stora vackra fönsterpartier med en gudomlig utsikt om ni frågar mig, öppen planlösning (perfekt), vackert badrum som är täckt i natursten och golvet är ljuspigmenterad ek som löper igenom hela bostaden. Ne, helt perfekt med andra ord.. ♥ Längtar! <3

6 kommentarer

  1. Åh va roligt, grattis 😀lägenheten ser juh helt fantastisk ut!

  2. Väldigt fin utsikt! Skulle kunna vara Gröndal.

  3. Nacka Strand och en visningslägenhet hos Oscarproperties.com. Ser alla likadana ut eller har ni verkligen köpt just den? Grattis iaf, fint läge.

    1. Alla ser mer eller mindre likadana ut, så det där är en visningslägenhet. Tack!! Ja verkligen, älskar Oscarproperties också.

  4. Gud so fint!!

  5. WOOOOOOW!!!!! Grattis!!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *