SWEDEN – BARCELONA – MIAMI


God morgon hörrni! ♥

Hur mår ni? Nu var det några dagar sedan, men det har varit väldigt hektiskt så jag har inte haft tid att skriva och uppdatera er! =) Just nu så befinner jag mig i Miami, här är klockan 05:00 på morgonen. Jag sitter med en skål blåbär och dricker kaffe och tänkte plugga, jobba och blogga lite innan alla vaknar.

Man är fortfarande jetlagged och inställd efter Svensk tid så jag vaknar ju typ 04 här. Men det är perfekt, för då hinner jag plugga innan vi drar iväg och gör saker. Har varit i Miami i några dagar nu och innan dess så var vi i Barcelona! Har haft så sjukt kul dom senaste dagarna. Kommer berätta mer sen + visa er bilder. Vi har bland annat varit och sett Formula 1, och DET kan jag säga er var världens upplevelse! Så sjukt häftigt. Att få uppleva det påriktigt känns som en häftig grej att bocka av i checklistan på saker man vill göra. Det var ju tre dagars event, så det var ju kval och massor. Ni som kan lite om F1, ni kanske kan gissa att jag hejjade på Raikkanen (Vi finnar måste hålla ihop!) Han låg 2:a och körde på riktigt bra, tills hans motor gick sönder och han var ute. =( Men oavsett – SJUK upplevelse. Bland det roligaste jag gjort!

Jag hörde att det är bra väder hemma i Sverige? Här är det också riktigt fint, det känns ju som Thailands värme typ. När jag var här i vintras var det ju som svensk sommar, men nu är det varmt och skönt. Så jag har redan hunnit bränna mig och få blåsor på munnen (jippie!) men annars så! =D Jag ska försöka ta massor med bilder och försöka uppdatera er under hela resan så ni får se hur drömmigt det är här. Idag ska vi exempelvis dra ut med båten, då blir det nog riktigt fina bilder! – Systemkameran är med också så!

15 kommentarer

 1. vad mysigt! <3

  1. hihi<3

 2. Kul att se inlägg från dig igen <3 Kul att du har det så bra! KRAM

 3. ”vi finnar måste hålla ihop” + ”Raikkanen” är nog så icke-finskt som det bara kan råka bli.. 😀 Inget illa menat men såg bara s extremt lustigt ut 😀 Antar att du inte kan finska..? Skulle vara intressant att veta hur du är finsk då jag aldrig hört om saken tidigare, är någon förälder från Finland?

  1. Clearly har du inte läst dessies blogg för hon har nämt hur många gånger som helst att hon har finskt släkt,

   och Räikkönen heter han, men jag antar att det har stått raikkonen på nån skärm då spanjorena inte har å ä ö i sitt alfabet.

   1. jag har aldrig påstått att jag har läst hennes blogg länge. Jag är en ganska ny läsare och därför frågar jag om hennes finska ursprung då jag är intresserad och inte insatt i saken..?! Menade inget illa med saken men som ”finne” såg det extremt rolig ut.. så därför blev jag också nyfiken, är det fel att fråga henne på vilket sätt hon är ”finne” om hon skriver i en text att hon är ”finne”?

 4. Skoja inte, det är dödsvarmt i Sverige. Askämpigt att vara preggo på det, pust!

  http://nouw.com/sjosefine

 5. Och där kom gamla dessie tillbaka. Steg 1: nu ska du ta tag i bloggen och börja blogga på riktigt igen. Bloggar någon dag för att få tillbaka läsare och locka till sig spons. Steg 2: be om ursäkt för att du inte har bloggat så att du i steg 3 ska kunna slänga upp sponsrade reklaminlägg.

  1. Pinsammaste på länge. Gör något annat istället J.

 6. För att hon har ett till jobb/plugg/barn det går före en blogg hoppad jag

 7. Pinssamt..😂 Räikkönen heter han för det första.

 8. Å vad kul att du är i Miami, jag ska dit alldeles snart. Du måste skriva vad ni har gjort. Hur dåligt är vädret? Börjar bli nervös, ser ut att ösa ner och vara mulet varje dag.

  1. Det ser ut så när du kollar vädret för Miami ja. Varje kväll/natt åskar det långt bort över havet. Nån skur här o där under dagen. Men stekhett och fuktigt nu. Och massa sol så oroa dig inte.

 9. Vi finnar måste hålla ihop!!! Ha, ha, ha, det måste vara dagens garv! Tror knappast att Kimi Räikkönen, bryr sig om dig, han har nog fler finska supportrar. Du är ju bara så patetisk, tönt….

 10. Räikkönen….

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *