Hollywood-style

Det var så länge sen som jag gjorde såna här kollage! Men det är ju så roligt, varför slutade jag? Hehe.. Det är ju ändå kul att få inspirera andra och dela med sig av olika stilar. Den här stilen som jag satte ihop tänker jag på Sofia Richie ni vet? Hon som är tillsammans med Scott Disick nu för tiden. Den här stilen gjorde jag iallafall med henne som ”inspirationskälla” det känns lite hollywood-style typ. ♥

14 kommentarer

 1. Smygreklam, alla anmäler till RO.

 2. Vad menar du med det?

 3. Elefanten är ett flockdjur
  En grupp av elefanter består vanligtvis av honor och ungar på upp till 20 individer. Vuxna elefanttjurar lever ofta ensamma. En elefant blir könsmogen mellan tolv och fjorton års ålder och får ungar mellan vartannat till vart fjärde år.

  1. Wtf?!😒😂

 4. Brunsten är perioden när hanelefanterna har en ökad testosteronnivå och ökad sexuell aktivitet. Den förhöjda testosteronnivån gör hanarna mer aggressiva och de undviker gärna varandra. En hane som inte är brunstig kan ändå para sig, men får oftast inte möjligheten till det eftersom han lätt utmanövreras av andra brunstiga hanar. Hanarnas brunstperioder är utspridda över hela året och på det viset sprids generna jämnt, så att det inte alltid bara är de största hanarna som får para sig.

  1. Och vad i helvete har Dessies blogg med elefanter att göra?! Ehh.. Sök dig till nån slags djur blogg istället med dina elefanter.

 5. Robertscusa

  wonderful website Jarle Thorsen

 6. Har Dessie dött eller nått då det igen är tyst här inne..

  1. Följ henne på Instagram så ser du mer

   1. Om jag hade instagram jaa.. Nej har inte och tänker inte skaffa heller.. Om man har en blogg kan man vell updatera den lite oftare..

   2. Man uppdaterar sin blogg när man känner för det 🙂

  2. Vi kan bara hoppas

 7. Where are the shoes from?? <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *