VECKANS…

VECKANS KÄNSLA: Resfeber… stressad, men annars rätt happy.

VECKANS BÄSTA: hmm flera bra saker just nu! Först att jag ska hänga massor med Theo är såklart det allra bästa, sen så har jag ett kul möte idag som förhoppningsvis blir bra! + såklart att jag drar till Barca och Miami nu!

VECKANS SÄMSTA: Denna resfeber/ångest att resa bort från Theo. Han är visserligen hos pappa då så han ”märker” väl inte av det men får alltid sån ångest av att resa bort utan honom.

VECKANS SERIE: Jag har typ aldrig tid att kolla på film eller serier längre. Jag och min kille har bokstavligen kollat på film 3 gånger ihop. Vi har ändå varit tillsammans i 8 månader. You get the point…

VECKANS YTLIGASTE:Hmm… 

VECKANS INKÖP: Ska bara köpa lite nytt smink, annars så shoppar jag inte så mycket längre som förut.

JUST NU: Jobbar jag.. och börjar bli hungrig. Vad ska man äta idag?

DAGENS PLANER: Wörk wörk, möte, wörk och sen göra något kul med Theo. Tips?

HELGENS PLANER: Barcelona!

En bild från i helgen på härliga Amanda och mig! Vi satt i solen, drack vin och åt sushi. Lajf <3

1 kommentar

  1. Undrar också vad man ska äta idag 😊

    http://Nouw.com/sjosefine

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *