Bra start på dagen!

God morgon bloggen!

Såhär startade jag min morgon 06.00 imorse. Just nu så sitter jag på kontoret, jag har ju ett eget kontor i Hammarby Sjöstad som jag sitter i när jag inte sitter på jobbet i Vasastan hos Fastighetsbyrån. Har varit här sedan 07, skönt att börja morgonen så tidigt och se solen tidigt på morgonen! =) Nu är det ju så fint väder också så man vill ju starta dagen så tidigt asp. <3

Jag har suttit och mailat lite nu på morgonen, och ska nu hitta lite inspiration på vårt Fastighetsbyrån instagram konto. Det som är så kul att få jobba med det är att få lägga upp en massa inspiration på vackra lägenheter som vi har ute! Jag får själv så mycket inspiration till drömlägenheter jag vill köpa i framtiden, hur jag vill inreda etcetera. <3 Förutom lägenheter som vi har ute så lägger vi även upp annan inspiration som tips på restauranger i de stadsdelarna och lite annat roligt. Jag tycker ni borde kika in där och följa! Te.x om du är i Stockholm och vill hitta på något kul så finns det ju massor med alternativ där som vi lagt upp. Ni får gärna komma med tips/råd om det finns något ni önskar vi delar med oss där också! =) @Fastighetsbyran_stockholm heter kontot!

Förutom det så ska jag plugga också, just nu så läser jag Förhandling & Dialogkonst samt så har Göken precis börjat (Juridisk översiktskurs) dock så är Göken en ganska lång kurs med tanke på att den är på 15 hp. Den kursen jag är lite stressad inför är förhandling och dialogkonst för den har jag tenta på om knappt tre veckor! Dock så hade jag en dugga på den nu i veckan som jag faktiskt blev godkänd på, så det känns ändå okej. Men utöver det så har jag en omtenta som jag ska plugga till också. Jag kuggade Fastighetsförmedling introduktion – men det är bara att göra om och göra rätt!

Hur ser eran dag ut?

5 kommentarer

  1. Duktig du är som kämpar på 💪🏻 Att plugga är inte alltid lätt!

  2. Akta dig för smygreklam så du inte blir anmäld till RO.

    1. Vilken smygreklam😄

  3. Vad duktig du är! Kämpa på! 💪

    http://Nouw.com/sjosefine

  4. Kursen kallas Jöken, vilket är en förkortning av Juridisk översiktskurs (JÖK). Att den skulle kallas gök som i fågel är ju ganska ologiskt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *