En liten catch up!

Eftersom att det var så länge sedan som jag bloggade så tänkte jag göra en liten kort ”catch up” så ni har lite koll på vad som har hänt sista tiden! =D Sen får ni gärna fråga om det är något som ni vill veta! känns ju svårt att blogga om livet om ni inte har koll på vad som har hänt sista tiden haha.

1.Jag har en pojkvän sedan 8 månader tillbaka. ♥

2. Jag ska bli sambo igen! I höst flyttar vi ihop till en nyproduktion (bostadsrätt!)

3. Jag pluggar till Fastighetsmäklare. Kämpar på, det är tufft – MEN KUL!

4. Jag drar utomlands nu i veckan —> Barcelona & Miami! Äntligen lite vacay!

5. Jag fick ju jobb på bästa Fastighetsbyrån! Då var jag kundkordinator och nu jobbar jag med innerstan’s sociala medier. Så himla kul!

6. All kropphets som jag haft när jag var yngre ungefär hela min uppväxt har jag äntligen blivit väck med!

7. Jag känner mig mycket mer trygg och självsäker nu än vad jag var när jag precis avsluta bloggen.

8. Jag har utvecklats en hel del och hoppas att jag kan få dela med mig av det här på bloggen!

9. Theodore har jag varannan vecka, och allt funkar jättefint där. ♥ Han är 4 år nu, pratar för fullt, är väldigt egen bestämd liten herre. Men världens gosigaste som har ett hjärta av guld. <3 Så liten, men så klok!

10. Separationen med S har gått väldigt bra, det var ju snart 2 år sedan vi separerade. Men vi har väldigt god relation idag och det är jag väldigt glad över!

Annars har det väl inte hänt så mycket sista tiden..? Haha eller ja, det kan väl räknas som mycket att jag bytte bana, började plugga,började jobba på världens bästa jobb, skaffat en fin kille som jag känner mig trygg med och blir sambo snart! Men utöver det, så rullar allt på som i vanlig ordning! 😀 ♥ Jag mår faktiskt väldigt bra nu, jag känner att saker och ting har blivit väldigt bra sen jag tog vissa beslut och det känns som om allt går i en bra riktning. ♥

24 kommentarer

 1. Vad roligt att du ska börja blogga igen! Du behövde nog en paus för att ändra riktning i livet.

  1. Vad kul att du tycker det!😃♥️ Ja de håller jag med om! Verkligen glad att jag tog det uppehållet också. Men nu saknar jag bloggen för mycket😄

 2. Karolinan

  Oj vad gammal du har börjat se ut, röker du fortfarande? Det får en att åldras jättemycket!

  1. Men seriöst? Det är den enda kommentar du kan tänka dig att kläcka ur dig till detta inlägg?

   1. Till sara: tack för du står upp för mig!♥️

    Till Karolina: jättetråkig kommentar. Varför ens?😕

  2. Mariethe

   Alltså 😂 aldrig sett en så värdelös kommentar..

 3. Vad roligt att läsa att allt gått så bra för dig! Grattis!

  1. Tusen tack!😍🙏🏽

 4. Lycka till. Visa gärna din inredning hemma och smink och kläder kram.

 5. Du har utvecklats mest av alla storbloggare så himla duktig är du all respekt du kommer lyckas bra i livet ❤️

 6. Härligt att se dig tillbaka på bloggen, det gjorde dig bra att sluta blogga ett tag, bara njuta av livet och ta hand om dig.
  Kör på så länge du orkar, ta hand om dig ordentligt nu och grattis till nyproduktionen och nya killen 😀

  1. Tack fina du😍😍😭 ja håller med, bästa jag gjort!!♥️ tack igen♥️♥️😍

 7. Fyfan vad grym du är!!!

  1. Tack fina♥️♥️♥️😭😍

 8. Så underbart Dessie! Jag är så himla himla glad för din skull – stort grattis till nya tjänsten, jag är 100 på att ingen förtjänar det mer än du! Du ska ha en enorm eloge och respekt för resan du gjort! Fantastiskt! 👍🏻💪🏻👏🏻

  1. Tack snälla fina du.♥️♥️😍

 9. Wow!! Blir alldeles varm i hjärtat och så himla glad för din skull Dessie! Har läst din blogg i många år, så ska bli jättekul att få följa dig igen <3
  Bra kämpat tjejen, du är GRYM!!

  1. Åh vad glad jag blir😭♥️♥️ Tack så hemskt mycket finaste du♥️♥️

 10. det är väl klart att han pratar för fullt när han är 4 år..? konstigt formulerat, 4 år är ändå ganska gammalt, snart skola

  1. Jo men alla 4 åringar pratar inte konstant:-) Alla barn är ju olika. Kanske formulerade mig dåligt, men han är inte tyst en sekund haha. Översocial grabb👏🏽😁 Han ska prata med allt och alla hela tiden. 😂

 11. Vad glad man blir av din positiva energi i texten! 😊

  http://Nouw.com/sjosefine

 12. Vad roligt att läsa att allt har gått så bra 😊

 13. Jag förstår inte hur du kan vakna upp på morgonen och vara nöjd med dig själv när du vet att du har en liten som behöver sin mamma varannan vecka för ett sånt litet barn är ett skämt istället för och resa iväg så mkt och starta ny familj så tänk på ditt barn! Du formulerar dig jävligt klantigt och skriver som att du har en hund och inte ett barn!

 14. Vad roligt att du har börjat blogga igen! Vart pluggar du fastighetsmäklare? På vilken skola? Har också varit intresserad av den utbildningen därför är jag intresserad. Skriv gärna inlägg om plugget också då och då 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *