6 Maj 2018

Hej, hej och hemskt mycket HEJ! ♥

Först och främst så vill jag säga STORT tack för all fin respons på mitt känslosamma inlägg. Det betyder jättemycket verkligen. Jag har fått så mycket fina mail och meddelanden på facebook, instagram etcetera. Ni är så fina. Jag hoppas också att jag kanske fick vara en hjälpande hand för någon som varit i samma situation. Jag hoppas såklart ingen någonsin behöver uppleva det jag fick uppleva. Men iallafall, finns inte ord för min tacksamhet för ert stöd. ♥

Men nu har jag lite andra roliga nyheter jag vill berätta! Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, jag får se i vilken takt det går och hur hårt jag kommer att satsa. Men jag kommer iallafall att börja dela med mig mer nu, så om ni vill så får ni gärna kika in lite oftare och kanske slänga in någon kommentar då och då! Jag har ju sett att det är en del som fortfarande besöker bloggen, så det känns ju roligt. ♥ Det kliar i fingrarna nu, och jag måste faktiskt erkänna att jag har saknat skrivandet. Dessutom har jag blivit tilldelad en ny tjänst på jobbet som gör att jag har mer tid nu också – vilket känns bra! =)

Förövrigt rullar allt på som vanligt, Theo mår bra. ♥ Stor pojke nu, han är hela 4 år! <3 Och jag pluggar fortfarande till mäklare, tidsplanen är att jag är klar mars 2019 (då får ni höra av er till mig om ni behöver hjälp! =D ) och min nya tjänst som jag har fått då, vad är det? Jo jag har nämligen fått äran att bli chef över Fastighetsbyrån Innerstans sociala medier. Ni hittar vårt instagram konto på Fastighetsbyran_Stockholm så in och följ! =) Så det känns jättekul, och jag har mer flexibelt arbete då också. Därav att jag har lite tid till att blogga då & då. =)

Men vad säger ni, ska vi kicka igång bloggen igen då? =D

6 kommentarer

 1. Girl please

  Gumman, att vara ansvarig över deras sociala medier betyder inte att du är chef. Nu försvinner du upp i universum igen!

  1. Till ”Girl please”

   Tips: Man skriver något om man har något SNÄLLT att skriva. Var snäll så blir livet snällt mot dig också. Det fungerar så. Jag skriver det inte för att vara dryg. Bara världens bästa tips till dig och alla andra. Dessie skriver ännu ett härligt inlägg där hon tackar oss läsare och med en fin bild på sig. Det är något hon GER oss läsare. Då ger vi vänlighet tillbaka.

  2. Get over it

   ååh så sjukt 2015 att mobba Dessie! Få dig ett liv, har du väntat i 1 år på att börja trolla Dessie igen eller?

 2. Så roligt! 😁

 3. Beatrice

  Äntligen!! Som jag har längtat! 🙂 Har följt din blogg sen allra första början och längtat efter bloggen skulle ”startas upp” igen! Heja dig 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *