Ser fram emot vintern♥

Hello monday ♥ Bild från gårdagens lilla fika med bestie ♥

Ny vecka och nya möjligheter! Eller hur? =) Har precis kommit hem från en bra dag på jobbet. Allt har varit i sin ordning och som vanligt så har man ju alltid sjukt kul på jobbet med sina kollegor =)

Btw, det händer såå mycket roligt nu framöver så det känns som om mitt schema är så fullspäckat det kan bli! Men det är ju det bästa =D Först så åker jag iväg på Introduktionsutbildning i tre dagar med jobbet (!!) Vilket kommer bli freaking awesome, och sen börjar jag plugga, kort därefter så har vi vinterfest med jobbet (då man får klä upp sig och vara lite fin och äta middag med alla kollegor på hela byrån. Ser fram emot!!) Sen så efter det åker vi iväg till Sälen och åker skidor (!) =D Efter det så är det ju Lucia, ledighet & Julafton = spendera massor med tid med familjen! ♥♥  och efter det drar jag iväg på en liten semester under nyår & sen kommer man hem och har både lite jobb & plugg innan man drar iväg igen en kortis. Så roligt och massor med kul att se fram emot med andra ord! ♥ Det känns som att vintern går så mycket fortare när man har massa roligt att se fram emot. Det gillas!

Älskar verkligen att vi gör så mycket roligt med jobbet också =) Så tycker jag de flesta arbeten borde satsa mer på. Dvs att man gör mer saker ihop som kollegor även utanför jobbet. Man kommer ju varandra så mycket närmare på ett annat sätt – och det känns ändå väldigt viktigt med tanke på att man ändå spenderar mestadels av sin tid med sina kollegor. Låter sunt då eller hur =) Jag ser iallafall fram emot vintern nu! Är ni lika taggade som mig?!

4 kommentarer

  1. Mm. Idag har vi skottat uppfarten igen, skrapat rutorna på bilen i kylan utan vantar för att de försvunnit och letat förlovningsringen som gled av i snön, utan vantar. Sviiin kul att tjorva på sig och ungarna flera lager kläder i flera minutrar för att gå ut i mörka kalla världen. Vintern är hemsk!!

    1. Ja det är ju mindre kul! Feel u there! Men därav har man massa saker å göra så går de undan 🙂

  2. Vad är det för effekt du använder på dina bilder? Så snyggt 😍

  3. Vad redigerar du dina bilder i så att du får en sån där effekt? Så snyggt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *