How I want my home to look like♥

Jag vet att många gillar den Skandinaviska inredningsstilen just nu med gråa färger och gärna möbler och inredning åt det lite mer ”kallare” mer stilfulla hållet. Det är ju väldigt vackert och fint, det förnekar jag inte. Men jag själv är en otroligt tankspridd & färgglad person så hur mycket jag än gillar det så är det ju inte jag. Så därför skulle jag aldrig kunna inreda mitt hem så, även om jag flertal gånger har försökt. Men det har bara sett totalt misslyckat ut eftersom att det inte har varit i min egen känsla, utan för att jag mer har gått på vad som är ”inne”

Och där tror jag att det är otroligt viktigt att man faktiskt lyssnar på sig själv när det kommer till inredning. Man ska ju trivas i sitt hem och jag tycker att ens hem är en del av sin personlighet. När man kommer hem till någon så får man ju ett stort intryck av vem personen är, eller hur? Du kollar över färgskalor, vad för typ av inredning det är, hur personen sorterar, hygien osv osv.. Listan kan göras lång.

Iallafall så har jag tagit fram lite inspiration som beskriver och faktiskt visa rätt på pricken vad för typ av inredning jag gillar & gärna vill att mitt hem ska se ut. Jag gillar det här mysiga, färgglada men ändå inte färglatt i Påskiga skrika färger utan mer dova färger men gärna några små härliga energi klickar som man fått in i en bra match med allt annat. Gärna fluffigt och mjukt, och så bekvämt som möjligt. Och gärna SAMMET och massor av färgerna marinblått, turkos, guld & en mörkare gul. ♥

Vad tycker ni om den här typen av inredning, too much?

Lite kall för min smak, men jag gillade ändå inredningen väldigt mycket. Detaljerna var fina. 

Hall.♥ ÄLSKAR tapeten. Vill vill vill ha! Men det måste ju matcha med en fin sekelskifts (gärna paradvåning) då såklart. =)

Helt fantastiskt. Får en ”Alice i underlandet känsla” och blir lycklig av hela rummet.

Detta måste vara en favorit, allt är så perfekt. Soffan, tavlan. Mattan. ♥

Detaljerna i detta vackra middagsrum, och färgen på väggen. Hur fantastisk? Kär. ♥

 

Dom här tre sista är favoriterna. ♥ Tänk att komma till ett hus/lägenhet i denna smak. Wow.

17 kommentarer

 1. Jag får lite ”ont” i ögonen av bilderna haha. Känner att det är föör mycket. Vet inte vart jag ska titta, för mycket färger, detaljer och mönster. Skulle nog föredragit något/några utav sakerna i varje rum. ?

 2. Den stilen som är på den sista bilden är exakt den vi har hemma men går mer i färgerna grått/senapsgult/brunt/guld med hintar av pistagegrönt, rosa och blått. Haha låter skitfult nu när jag beskriver det, men allt passar så bra ihop. Mycket texturer som sammet, pärlor och volanger. Många kanske tycker det är too much men jag tycker det känns super chic, ombonat, tidlöst och fräscht. ? Vi bor i en liten sekelskiftestvåa så allt är så mysigt.

  1. Vad fint det låter 🙂

 3. HAHA döör. Dessie goes ”I believe in space and magic girl” och ska helt plötsligt göra om hela sitt liv till det, LOL.

  1. Det är väl inget fel med det? Smaken ändras med åren. Kolla vad du hade på dig för 10, 20 år sen och jämför nu 🙂

  2. Det är mänskligt att förändras oxh utvecklas 🙂 hade varit sjukt tråkigt om man hade samma smak och tänkte likadant hela livet, hade inte varit det minsta spännande

 4. Älskar vissa element tex tavlorna, sammetssoffan men färgerna o sakerna är förmycket för mig hade aldrig pallat städa så många saker men snyggt om man gillar barock/rokoko etc väldigt fint ändå. Hade inte velat ha det hemma kanske sammetssoffan 🙂 gillar rustik/skandinaviskt/natur 🙂

 5. För mycket ser ut som ett slott. Jag vill ha det kvinnligt med plädar och kuddar o lite guld detaljer. Och göra det personligt.

 6. Superfint! Men ett hem ska ju gå att leva i också. Dessutom blir det väldigt mycket damm av sy mycket grejor. ?

 7. Det heter what i want ….. inte how.

  1. Nej du har fel, man kan säga båda. How= hur
   What = vad
   Om du säger ”what i want” betyder det vad jag vill.. men om du säger ”how i want” betyder det hur jag vill. Och hon pratar ju om HUR hon vill dekorera.

   1. Cecilia

    Bor i USA och studerar har, ”What I want my home to look like” ar korrekt, ”How I want my home to look like” ar inkorrekt. Det gar inte att oversatta direkt fran svenska, grammatiken ar annorlunda. As simple as that.

   2. Konstigt, då borde du veta bättre Cecilia

 8. Älskar din stil!

  På min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tips och mycket mer!

 9. Jag är mer åt det stilrena hållet, gillar inte mycket krimskrams personligen. Men stort ska det vara dock 😀 en dag när jag har eget ska jag se hur jag vill inreda det. Tills dess får jag nöja mig med det jag har hos min vän och av hennes färgglada hem hehe.

 10. Hejsan. Dethär är en fråga som inte hör till inlägget men jag följde din resa i gravid vecka för vecka o i ett avsnitt eft förlossningen nämnde du att”ditt hål var öppet”
  Jag födde min son för 3 veckor sen o jag upplever samma sak, jag tycker det är jobbigt om jag skulle fråga barnmorska/läkare elr dylikt angående det…. undrar om det tog långt tid för det att dra ihop sig? Om det gör det?Körde du knipövningar elr annat för att det skulle dra ihop sig elr gjorde de det automatiskt…?
  Mvh nyblivna mamman

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *