Jag tänker inte sätta mig i en situation där jag kan bli påverkad känslomässigt..

Sunday vibes. me myself and I♥

För mig är detta vardagslyx.. Att laga vilken middag som helst som DU är sugen på, sätta på vilken serie som helst som DU vill se och bara koppla av i ensamhet med tända ljus överallt. (Och inte behöva anpassa sig efter vad någon annan vill se/äta haha..) Alltså en sån liten sak kan göra mig så lycklig, att liksom bara få hitta tiden till att göra sånt där som JAG vill & behöver även om det är något så litet..♥ Det är faktiskt så himla sällan som jag har tiden till sånt, oftast så har jag alltid massor med annat som jag måste hinna med (vardagssysslor) Eller så om jag har Theodore så brukar jag väldigt ofta somna när jag nattar honom (hihi..) vilket blir då väldigt tidigt.. Så att bara få vara själv lite & göra sånt här är verkligen vardagslyx för mig. =) Eller typ att ha tiden till att ligga i badet i en timme med ansiktsmask, lyyyyyx!! Tänk vad man kan uppskatta små-saker som kan vara så självklart för andra. Om jag någon gång hittar en future husband, det finaste han kan ge mig då är lite egentid.. eller gå storhandla haha. Det är också något som jag tycker är så nice, men som jag sällan hinner med these days. =) Lätt-charmad tjej med andra ord.

Men det här med future husband.. Ni undrar säkert hur det går där. Jag har sett att det har varit mycket spekulationer att jag dejtar någon osv osv.. Men som svar på den frågan; Nej jag dejtar ingen. För det första så har jag inte ens tid för det, för det andra så VILL jag inte ens dejta någon. Såklart så kan man sakna någon i stunder, men mestadels så njuter jag faktiskt över att vara ensam eller hänga med familj/vänner.

Dessutom så har jag inte viljan heller att vara involverad känslomässigt med någon just nu, även om det kan vara så mysigt så är jag ju inte heller naiv. Let’s face the reality. Det är inte bara bra när det kommer till kärlek. Det kan uppkomma saker som kan/komma att påverka en oavsett om man är kär & lycklig. & Jag vill inte att något ska kunna ta mig på påverka mig ALLS – oavsett om det är good/bad.

& Anledningen till det är för att: (1) Jag inte vill att någon ska ens möjlighet ha den ”powern” över mig. Att kunna ge mig kärlek/lycka… För att sedan kunna ta ifrån den sen om något inte fungerar som det ska.. och där kommer vi till punkt (2.) Jag vill inte ens sätta mig själv i den sitsen där någon ens ska kunna ge mig bad vibes eller KUNNA såra mig.

Jag känner ju mig själv och jag vet att jag blir så påverkad av minsta lilla när jag blir involverad känslomässigt iom att jag är en väldigt känslostyrd person. & det kan ta mitt fokus. Så jag är typ ganska ice coold just nu när det kommer till sånt.. =) So now you know!

5 kommentarer

 1. Det var länge sen jag tittade in här.
  Klart du inte ska göra nått du inte vill. Kärlek är iof inget man styr över, antingen kommer den eller så gör den inte, antingen så slår den till en med blixtrar eller så gör den inte. Styrs inte, vore jävligt trist liv om vi kunde styra även det, vi kan inte ha kontroll över allt i livet och vem vill ha det liksom? Jag är kontrollfreak men även jag känner att vissa saker kan vara skönt att inte styra och bara bli överraskad.
  Det kommer när det kommer och är du inte redo nu för att du vill njuta av ditt liv så fine, kör på, lev ditt liv, ditt race, du är ung, har din fina T att mysa med och vänner att umgås med, jobb att göra sen kommer det när du är redo. 😀

  KRAM

 2. Lyckligt gift 10 år

  När man hittar den rätta så känns det helt annorlunda än hur du beskriver det. Trust me, I know <3

  1. Hoppas det sen. ❤️

 3. Jag känner exakt samma som du. Jag är väl 20 år äldre än dig men önskar att jag tidigare, mycket tidigare, kommit på att min lycka minst av allt handlar om att ha en man. Det har snarare övervägande försämrat min livskvalitet även om det såklart fanns positiva sidor också i att leva i en relation.

  1. Word. Är oxå rätt mycket äldre än Dessie och ingen man har någonsin förbättrat min livskvalitet i något avseende. Tvärtom. Vänner och familj tillför så mycket mindre problem och mer livsglädje än en manlig partner.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *