We’ll always have Paris.


Äntligen är man framme i älskade Paris!❤️ Det känns så bra. Nu har man semester ett litet tag (även om jag kommer sakna jobbet…) så känns det skönt att få ägna lite tid åt familj och vänner. Semestern börjar ju totalt grymt med en trip till Paris iallafall. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag är totalt förälskad i den här staden och har typ mer vänner här än i Sverige. 😂 Men så det känns sjukt nice att vara här igen. Efter några dagar här så väntar semester med min lilla grabb, då ska vi ta och packa väskorna åt något varmare håll.
Iallafall! Vilken dag vi har haft, vi sov två timmar inatt – ni vet sådär bra packar i sista minuten och sen gick ju planet 07 så vi gick ju upp 03, och man somnade ju sisådär 1 så ni kanske förstår poängen… men det stoppar inte oss! Man får hålla ut, hur ofta är man i Paris liksom?! Så idag har vi gått runt i halva Paris ipincip, ätit god mat, druckit vin och turistat vid Eiffeltornet. 🙏🏽 Lycka! Men nu ska vi strax klä på oss, vi tar det lite lugnt nu på hotellet – fräschar till oss lite innan det blir middag + utgång med vänner. Så det blir kul!❣️ Men vi får höras av mer sen, nu måste jag dricka upp mitt kaffe och sen föna håret. Kram!

21 kommentarer

 1. Goofy brallor tanten i bild nr två har. Ser ut som Magdalena Graafs pyjamasbyxor.

 2. Oj vad gult ditt hår har blivit, du kanske ska använda silverschampoo..

  1. Jag har min naturliga hårfärg som jag är född i, gillar det precis som det är. Tänker aldrig färga eller lägga i något det är sådär det ser ut naturligt☺️

   1. Jag förstår inte varför du ska envisas med att det är din naturliga hårfärg när det inte alls är det?

   2. Dessie

    Det är ju min naturliga, det ser man klart och tydligt med min vita utväxt. Jag tonar ner det mörkare ibland på vintern men det tvättas ju ut😁

 3. Eu skriver som din son varit vuxen med? Inte dricker han vin eller går på utgång 😮

  1. Huh?🤔😄

 4. Vacker du är 🙂

  1. Tack så mycket ❤️😍

 5. Du vet ju inte vad du skriver. ”Min vita utväxt”. Om det är en utväxt så är det = färgat. Sedan att du har ”mer vänner i Paris”. Konstigt då…du har max två vänner i Sverige så om du har fyra i Paris så visst…men det förstår vi ju alla varför.

  1. Fel ordval av mig 🙂

   Ha det fint!

  2. Haha herregud Agnes, har du vaknat på fel sida eller 😀 varför så negativ? Det är helg förfan, slappna av lite!

 6. Så den här resan är på riktigt då? Och inte hittepå som den i höstas?

 7. Vilka fina bilder! Det strålar om dig!! Njut 😍

 8. Alltså hallå sista bilden, vilken jäkla bild, ljuset, bakgrunden och du ser ut som million dollars 😍😍

 9. Victoria

  Säljer massa nya kläder från bl.a. Mini Rodini från 1 kr!

  http://www.tradera.com/profile/items/1646320/victoria-1089

 10. Fler vänner än o Sverige? Ah eller. Tror du att det är häftigt på något sätt🤔

  1. Replace consciousness with awarenes. Consciousness is a process of screening out what we are conditioned &#n082;2ot” to let into our awareness. There is so much going on outside your consciousness that is filtered out of your awareness it would astound you. Literally billions of bits of information per second are whittled down to 15 to 30 bits per second. You are right, however, that life is juicy and wonderful and it only gets more so as we become more and more aware of what our consciousness filters out.

 11. men wow dessie! så vacker du är speciellt på sista bilden!! 🙂 synd att du inte lägger upp så mycket inlägg med outfits längre 🙁 du har en annorlunda och en feminin klädstil jämfört med alla andra bloggare som alla ser likadana ut 🙁

 12. If not for your writing this topic could be very couoelntvd and oblique.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *