BUSINESS

Hela outfiten jag har på mig kommer från Wink.nu (samarbete)

… Älskar den här toppen, den är verkligen MAGISK. Hela outfiten jag har på mig där kommer från butiken Wink som ligger i Sturegallerian. Jag hade ju event där förra veckan, vilket var så roligt. Det kom bra med folk, och alla verkade så himla nöjda. Jag ska skriva om det i ett annat inlägg så fort jag har tid hörrni, I promise. ♥ Då ska ni få höra om eventet + se bilder. Och om ni gillar det så kanske vi kan ha fler event där tillsammans! =)

Men nog om det. Nu ligger jag nyduschad i sängen och håller på att sammanfattar lite kommande kampanjer här på bloggen. Jag har jobbat idag men som sagt, jag slutade tidigt så att jag kan hinna med att prioritera er också. =) Nu ska jag prioritera att vara en bra mamma, så nu ska jag umgås med lilla Theo. Vi ska gå ut och ha picknick faktiskt, så vi ska ta med oss lite mat, en filt och sätta oss på söder i den härliga solen. Det är ju kanon väder här i Stockholm, så det är klart man ska passa på!

5 kommentarer

 1. Så vacker och mysigt med picknick!! Här är det också kanonväder! Man blir så glad 😀

 2. Du verkar vara så himla mycket lyckligare nu! Så kul att du har ett jobb där du trivs, all lycka till dig!<3

 3. Picknick är ju så mysigt! Så kul nu med sommar och lite större barn 🙂

 4. Sandra Nordin

  Skulle behöva hjälp att sprida ett inlägg i hopp om att nå rätt person. Läs hela inlägget på Facebook ”Sandra Nordin” eller gruppen ”Sandras framtid”. Om EN person med många följare kan dela mitt inlägg så bör det räcka ❤️

  Idag fick jag ett beslut som gjorde att hela min värld rasade samman. Jag har nu blivit nekad från två försäkringsbolag.

  Jag hade kunnat rycka på axlarna och gå vidare men jag kan inte det när det rör hela min framtid. Jag fick blodproppar i lungor och ben 2007. Jag fick då 1% invaliditet och 8000kr från Salus. Detta för att täcka blodförtunnande sprutorna jag måste ta resten av livet. Dom har kostat mig 8000kr för MÅNGA år sedan. Problemen fortsatte.

  Förra året fick jag min diagnos EDS. Idag har jag ortoser på hela kroppen och jag blir sämre för varje dag. Min jävla klocka tickar. Jag vet att jag kommer att hamna i rullstol någon gång och det har jag accepterat. Men jag har en sjukpenning på 5000kr i månaden och jag är mamma. Jag MÅSTE kunna köpa dom hjälpmedel jag behöver och jag har inte råd med min sjukpenning. Jag behöver TID på mig men jag går bakåt varje månad och hinner ALDRIG återhämta mig.

  Jag orkar ingenting. Jag har inget liv. Jag ska till värmen för att nypa det sista jävla halmstrået för att se om det hjälper. Men jag orkar inte detta. Jag orkar inte bråka med försäkringsbolag – det finns ingen ork, kunskap, tid eller energi.

  Jag behöver hjälp med två saker. Min journal är lika tjock som en Harry-Potter bok. Jag behöver hjälp att hitta någon som kan gå igenom hela min journal, lusläsa försäkringsbolagens villkor. Vissa med EDS har blivit nekade, vissa beviljade.. dom verkar dra lott. Jag fick nitlotten. Jag behöver gå till en privat läkare, göra en privat utredning och även få ett LÄKARUTLÅTANDE. Jag behöver även få veta vilken typ av EDS jag har. Men det kostar pengar. Mycket pengar. Jag behöver även anlita en advokat. Nu. Jag orkar inte ringa ett enda samtal till. Jag ska på utredning för mitt hjärta snart och jag väntar på att ortopeden ska ringa för att diskutera operation av mina höfter. Det finns privata läkare utomlands som har stor erfarenhet av EDS och som kan utreda och skriva intyg. Men jag behöver ta mig dit och jag behöver hjälp att finansiera besöket.

  SNÄLLA hjälp mig att sprida detta inlägg.

  Kanske, KANSKE kan rätt person se det och hjälpa mig. Vill du bidra med en tjuga eller två till detta ändamål?

  Swish 0733413547 märk betalningen med LÄKARHJÄLP.

  Tack. Det är inte kul att be om hjälp men jag måste, om det inte funkar så har jag iallafall försökt. Hela min framtid står på spel då det inte finns en chans i världen att jag kan återgå till någon form av arbete nu eller inom en lång tid framöver. Jag svimmar flera gånger i veckan, vi vet inte varför. Jag vill leva.. inte bara vara vid liv.

  Kan du inte bidra med en peng så blir jag lika glad om du sprider mitt inlägg. Kanske råkar rätt människa se det och kan hjälpa mig. Jag är bara 26 år och ska ha ett helt liv framför mig. Men jag kan inte se det nu.

  Läs mer om mitt liv här: http://spanienlivet.se/2017/april/mitt-liv.html#comment

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *