Tips på resor?

Hej på er allesammans! Hur är läget? ? Det var länge sen..
Själv så mår jag jättebra! Jag har så mycket att göra bara, de känns som om jag inte har någon tid över till att ta det lugnt – någonsin haha! Först är det familj, jobb, och sen ska man ju hinna med att ha ett socialt liv på det också.? Så det är rätt fullspäckat om dagarna jämt. Man vill ju inte missa någon. Men nu i veckan blir det något lugnare illafall, jag ska faktiskt försöka unna mig lite egentid nu i veckan. Tillåta mig själv att bara ta det lugnt, kolla en serie och inte göra någonting alls typ fredag kväll. Nu de senaste fredagarna, som är den enda helgdagen (efter jobbet då) som Theo är hos sin pappa då så har det blivit så att jag har passat på att träffa vänner den dagen, eller gjort andra saker som jag inte har hunnit med under veckan. Så som sagt, de blir ju aldrig att jag bara har ”egentid” sen på lör-sön är ju Theo alltid hos mig och då hinner jag inte med sånt ?❤️ 
Men så det ska bli skönt faktiskt.. unna sig lite..apropå unna sig så håller jag och bästis på att boka en resa igen.. till… PARIS!??? Som jag längtar! Mitt ”andra hem” ✨ Just nu så saknar jag Paris så mycket, maten, arkitekturen, livsstilen där och mina vänner framförallt. Jag har ju typ mer vänner i Paris än vad jag har här i Sverige ?? Men så det ska bli kul, det längtar man till! Sen så när jag är ledig i sommar vill jag försöka åka någonstans med Theo också. Någon varm semesterresa en vecka, har ni några tips på barnvänliga ställen man kan åka till? Jag tar mer än gärna emot dom isåfall!??
Bjuder så länge på en bild från i somras i Marbella.. minns ni den resan? Här mådde man ju rätt bra, vi hade ju hyrt ett gigantiskt hus med våra vänner från Paris. Det var en maaaagisk resa. Vi satte ju som ”tradition” att försöka åka dit varje sommar igen efter.. undra hur det blir med det?✨?

5 kommentarer

  1. Åk till Grekland. Där var jag med Johannes. Superfint 🙁

  2. Turkiet, Antalya eller Alanya mycket barnvänligt ??

    1. Var där förra året, eller var det året innan kanske? Med Theo iaf. Myvket härligt faktiskt! Men är det tryggt där nu? Kram

  3. Turkiet ?

  4. Mallorca/alcudia.. bästa stranden, finns mkt bra restauranger(om du undviker turistfällorna precis nere vid strand promenaden) å så är du där på 3,5 timme, perfekt! Vart där 4 år i rad med våra 2 tjejer som nu är 4&6 & ska dit igen i slutet av aug.. har testat fler ställen men inget har slagit vårt älskade Mallis å då Alcudia! Gogogo:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *