Jag använder Ukko!

Detta inlägg skrivs i samarbete med Ukko som jag är ambassadör för. 


Som ni tidigare vet så representerar jag tjänsten Ukko, som är en faktureringstjänst för vad vi kallar – lättföretagare. Det är många som undrar vad vi menar med begreppet lättföretagare, så jag tänkte förklara det för er.✨


Har ni någon gång känt att ni inte vet vad ni vill bli? Vad ni vill jobba med? Ni känner en drivkraft till att testa på mycket, gärna starta eget företag och bara köra er grej? Men då krävs det ju också att man startar ett företag för att kunna följa sina drömmar – eller hur? Och innan man har hittat sin riktiga ”nisch” så kanske man testar på flera olika yrken.. och då känns det lite krångligt kanske att öppna flera företag, sköta massor med pappersjobb och sen så kanske det inte ens är något man vill jobba med.. då är Ukko (LÄNK) lösningen. För när du gör ett jobb måste du ju fakturera, eventuellt göra avdrag för utlägg och om du vill testa på olika branscher så blir det ju rätt jobbigt med många företag,. mycket kostnader, pappersarbete och så vidare. Men allt det slipper du ju med Ukko, dom ”sköter resten” som vi brukar säga.

Med Ukko så kan du enkelt testa på det du vill jobba med, vi säger exempelvis att du vill vara fotograf. Då blir du inhyrd som fotograf, sen kan du bara skicka in alla kvitton för utlägg, och allt annat som behövs samt fakturera via Ukko och få in pengarna direkt på ditt konto. Hur smart är inte det? Då slipper du betala en revisor också för att allting ska bli rätt.. det kan ju bli rätt mycket fel om man inte har bra koll på hur allting fungerar. Men då slipper du liksom allt det, du gör bara det du älskar, får in pengarna enkelt och sen kan du testa på att göra andra yrken som du SJÄLV känner att du vill jobba med – samtidigt vara din EGNA chef. Det är exakt det vi menar med lättföretagare. För det är exakt vad det är.


Jag använder mig utav Ukko varje gång jag har gjort ett jobb, och det är därför jag känner att jag kan representera Ukko. Till alla er där ute som känner att ni vill  testa på er dröm. DO IT! Kör via Ukko, – VÅGA! Vågar jag, så vågar DU – gör det enkelt för er??✨




18 kommentarer

 1. The real Hmm

  Asså vi börjar fatta att du bara använder bloggen som en reklampelare. Men du försöker dölja det genom att skriva ett ”personligt” inlägg precis innan du smäller upp med reklaminlägget. Du är så genomskilning, detta är mitt sista besök hej då!

 2. Du är precis som Paow. Low standards.. Bloggen är kvar bara för reklam som inte du skrivit själv.

 3. Nej, du har inte rätt att lägga upp reklaminlägg när du bloggar mindre en gång per vecka! Hoppas verkligen att folk gör som mig nu och vägrar klicka in på bloggen fler gånger.

  1. Varför har hon inte rätt att lägga upp reklaminlägg? Vill hon göra det så får hon, hennes blogg inte din

 4. Bra att alla som bara är irriterade på allt hon gör letar sig härifrån…

 5. Alltså om du nu ska byta från Dessie till Desirée och bli mer seriös, så kanske du ska använda dig av bättre ord när du gör reklam..
  Ord som ”ju” och ”liksom” används inte i ett seriöst syfte. Som ägare av ett företag skulle jag inte vilja att reklamen för mitt företag skulle framstå som oseriöst.

  1. Om du hade haft ett företag och ville att det skulle framstå som seriöst hade du väl inte valt Dessie som reklampelare i alla fall?

   1. Hahahha sant???

 6. Snyggt inlägg och jag använder oxå Ukko och det fungerar toppen för mig =)

 7. Har Reklamombudsmannen lärt dig hur du ska reklammärka nu? Med tanke på att de fällde dig menar jag, du kanske förstår nu att dina läsare hade rätt i att du inte gjorde det korrekt…

  1. Jag hade skrivit ”i samarbete med Ukko” men det var längst ner så det var tydligen inte OK och det hade jag ingen aning om.

   1. Jasmin

    Du ”hade ingen aning om”? Men sluta! Det har du vetat klart! Många har alltid frågat varför det itänte står genast i början att det är reklam så har du svarat ”jo det står det” (för du vet att de ska stå det) men istället står det med liten ljusgrå text ”sponsored post” som är väldigt otydlig.

    Men där lärde du dig igen. Tala sanning.

 8. Varför tog du bort min kommentar? Jag frågade bara om ditt syfte med det här samarbetet, har du inget svar på det? Vet du ens om det själv? Fånigt kan jag tycka att radera kommentarer som är harmlösa bara för att du inte har svar på dom.

 9. Pinsamt!

 10. Du hade samma inlägg för ett tag sen. Ja, vi tjejer har mens. Och det kan vara för jävligt, men måste man 10 000 inlägg om samma ämne?

 11. Jag kommer inte att göra det med p.g.a. den marknadsföringen som du har genomfört som deras ”ambassadör”

  1. Tråkigt för du missar en bra tjänst!?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *