*trumvirvel*

Ikväll så kommer jag att släppa en ”bomb” här på bloggen. Anledningen till att jag har varit så frånvarande..😉 Ni kommer få se, det kommer det kommer.. vi hörs ikväll 💕😋

40 kommentarer

 1. Michaela

  Haha jaja

  1. Vi hörs ikväll…eller nästa vecka 🙄

 2. Nu vart man enormt nyfiken 😀

 3. Men hallå nu har du ju redan avslöjat vad ”bomben” är; du bloggar 2 (!!) gånger på en dag

 4. *trumvirvel*
  du har redan förlorat de flesta av dina läsare så ingen bryr sig längre om vad du har att komma med.
  den ärligaste trumvirveln från dig borde vara att du äntligen ska sluta blogga och att du äntligen slutar lurar dina få läsare du har kvar.

  1. Du är ju här! Sen med tanke på hur många kommentarer det är så har hon helt klart ett antal läsare kvar.

 5. Vi vet redan

  ”BOMBEN” är att hon förklarar sitt jobb, och kommer lägga ner bloggen.

 6. nej tyvärr. lägga ner bloggen är hon för svag för att göra så det lär aldrig hända. de flesta vet redan hennes ”nya sk jobb”. att lura sina läsare och att fortsätta visa sin omogenhet mot de få som är kvar är hennes stil för att försöka få tillbaka sina läsare igen. bättrar sig ett tag sedan faller allt igen så som det gjort hela tiden.
  men just de ja. hon tjänar ju pengar nu helt plötsligt utanför bloggen så därför funkar det att inte bry sig om sina läsare. eller tjäna. hon får in pengar.

  1. Är väl inget konstigt att byta jobb, det gör dom flesta människor ett par tre gånger i livet. Lika lite som jag behöver förklara varför jag bytte jobb nyss gäller desamma för Dessie!

   1. anonym

    Jo men det hör till godo ton o säga att hon slutat blogga för en del har ju stöttat henne. Men skitstövlarna kan kasta dynga på sej själv nu istället för på Dessie. Lycka till.

 7. Är det samarbetet med Belle Shoes? 🙂

 8. tre månader senare….

  Hej alla,
  Sorry för inget svar men jag har haft sååååå mycket att göra och jag fokuserar på min karriär och min son. Jag mår jättebra men vill vara privat. Jag mår alltså såååå bra och är liksom såsåååå lycklig. Jag älskar mig själv, mitt utseende blablabla osv osv. liksom hallå. Några rader om livet och nästa ”hemliga” projekt som ska göras. plus skriva liksom på vartenda lilla mening. liksom liksom liksom. Ps jag älskar min bästis. ja just det min självdiognos angående adhd är fortfarande kvar. LIKSOM

  1. The real Hmm

   hahahahahahhaa

   1. anonym

    Det var inget roligt med det alls!

   2. The real Hmm

    anonym: Du har helt rätt. Fejk-hmm är en sorglig figur.

    /The REAL real Hmm

  2. Eller…

   Hej alla fina läsare!
   Jag mååååste få berätta för er nu vad jag har hållit på med varje dag.
   Jag har fått jobb som modell!
   Och inte bara det…
   Jag är även ambassadör och kommer vara ett ansikte utåt för hela världen. Jag kommer bli känd.
   Jag kommer föreläsa och göra reklam och samarbeten så ni alla kommer få ta del av det.
   Alla pengar jag har håvat in på er kommer ni få tillbaka.
   Ni kommer förstå vad jag menar inom kort.
   Men håll ut….ni kommer få se själva!
   Jag släpper den riktiga bomben inom kort.
   Håll ut kära läsare.
   Puss. <333333

   1. anonym

    Sandra är inte du på Blåkulla häxor ska vara där haha

 9. Mej här du gjort ledsen. Bara o försvinna från bloggen. Jag är en snäll människa o jag kän ner mej ledsen först år du det?

 10. Ja hon har iaf lyckats med att de flesta av oss som kommenterar här har blivit kompisar. För vi tycker samma alla ang Dessie. Och hade det inte varit för oss som skriver till varandra här så har det ekat lika tomt som hennes inlägg. Tyvärr tjänar hon pengar på oss som kommenterar när vi försöker få in i hennes hjärna att lägga ner sin blogg så hennes lovord och lögner slutar.
  Men vänta lite till så kommer hennes spännande inlägg snart….
  *Trumvirvel*….

  1. Varför ska hon lägga ner bloggen? Som du själv sa, hon tjänar pengar på att vi är här, du själv hjälper ju till att ge henne pengar via bloggen. Om du ogillar henne så starkt varför går du in här då?

 11. Är hon gravid? Ska hon flytta? Ska hon berätta om hennes nya karriär? Eller nya sk blogg hon ska öppna upp? Eller säga förlåt igen för tusendegången att hon svikit sina läsare? Eller åter igen ha något att skylla på?
  *Trumvirvel*…Vi bryr oss inte längre om ditt lyckliga nya liv så det spelar ingen roll. Ingen vill höra dina ursäkter mer eller förklaringar.
  Man blir behandlad så som man behandlar andra.
  Tyvärr har du fått väldigt mycket pengar från oss läsare och tycker du själv att du förtjänar dem?

 12. Men hjälp vad elaka ni är! Om jag var hon skulle jag skita i alltihop, er och bloggen. Vad håller ni på med?

 13. Vi är inte elaka.
  Vi är ärliga.
  Fakta.
  Och det vet t om Dessie om själv.

 14. Slår vad om att det inte kommer något inlägg ikväll. Eller det är ju redan kväll. Ekar tomt.

 15. Vilka pinsamma människor ni är som beter er så här, som små fegisar.

  En vacker dag växer ni förhoppningsvis upp och förstår exakt hur sorgligt det ser ut att se andra lägga ner så mycket energi på att smutskasta någon bakom en jävla skärm. Patetiska småglin!

  Eller också inser ni det aldrig och kommer även i framtiden att tillhöra samhällets bottenskrap, bara i fullvuxen form. Usch

  1. Att påstå fakta (dessies blogg är död) är inte att vara feg, tyvärr.

   1. Kattis

    Varsågod och påstå fakta i en konfrontation.
    Att sitta och bete sig så här anonymt via internt är fegt och skitpinsamt. Väx upp.

  2. Dom kommer drabbas av karma elakingarna o den kommer bita dom hårt i deras röv.

 16. Dessie är själv medveten om varför hennes läsare har noll förtroende kvar för henne. Och de flesta har redan lämnat hennes sk blogg.
  Man får flera chanser på sig att bättra sig, men har man till slut nått över gränsen för längesedan så visar det resultat till slut.
  Hur hon har svarat alla kommentarer och hur hon har ljugit och lovat miljoner ggr bevisar bara att det finns ingen som bryr sig om hennes ”bomb” längre.

  1. Du själv då sandra som bara är elak o klagar fy fan vet du inte hur du själv är bitterkärring.

 17. Patricia

  Poppar popcorn….

 18. Så nyfiken! 😊 Berätta berätta berätta…👏🏻

 19. Har ni inga fönster att putsa? Kläder att tvätta? Mammor att gnälla på (eftersom ni antagligen är snorungar)? Känner ni när ni går och lägger er på kvällarna att; yes, där fick hon så hon teg? Hahahaha skaffar er ett jävla liv på riktigt, sluta vara elaka på nätet, ni är inte anonyma!

 20. The real Hmm

  Ni behöver inte klicka in här, jag vet redan ”bomben”.
  Hon har fått ett nytt jobb som ”mäklarassistent”. Hon har börjat följa en folk från fastighetsbyrån vasastan. Hon ringer i princip till potentiella kunder och försöker erbjuda sina ”tjänster” om att värdera deras fastigheter.

  1. The real Hmm

   börjat följa folk från fastighetsbyrån vasastan på instagram*

   1. Men tänk så del du hade. 🙂

    The REAL real Hmm

 21. 23.03… var är bomben?😂😂

 22. Först funderade jag på vad grejen var med denna ””bomb””. Men sen kom jag på: det handlar inte om att Desirée rent konkret kommer göra något annorlunda, inte alls. Hon kommer blogga precis som vanligt. Vad det handlar om med detta utspel är att visa eventuella annonsörer och andra potentiella arbetsgivare där ute att hon nu är en mycket seriös person, och att hon inte har nåt alls med Dessie att göra längre. Även om Dessie var Desirée till 100%, så är denna ”bomb” ENDAST en rop till alla potentiella sponsorer/arbetsgivare där ute, att de kan lita på henne, för nu är hon en helt ”ny” människa.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *