På måndag lämnar jag Dessie…

Den här tiden som Dessie har varit fantastisk. I över tio år har jag varit en människa som visat allt. Jag har blottat mitt liv, min själ. Jag har målat upp en bild av mig, livet, allt – som jag inte känner att jag faktiskt kunnat stå bakom till 110%. Många gånger har jag känt mig stressad över att få stå bakom saker som jag inte känt mig bekväm med, obekväm med att okända människor har fått en bild av mig som är så långt ifrån verkligheten. Jag har tagit ett kliv nu från mycket saker. Tagit avstånd från en hel del, som ni säkerligen märkt. Lämnat saker bakom mig. Öppnat nya dörrar, tagit nya kliv i karriären, satsat mer på det jag verkligen vill. Slutat måla upp något som inte är jag. Förstår ni, i över tio år har jag känt press från både samhället och mig själv att måla upp en viss bild, försökt passa in. Men nu släpper jag det. Jag orkar inte längre.
Nu är det dags för att öppna nya dörrar till mitt nya liv, mitt nya jag. På måndag kommer vi påbörja processen för att lämna Dessie och från och med nu är jag bara Desirée Nilsson. Det kanske låter kliché för många som varit i den här processen som jag varit. Men många får ett sånt här wake up call antar jag – när man inte längre orkar vara någon annan. Jag ser fram emot nya möjligheter tillsammans med er. Att få verkligen visa vem jag är. Ta ett nytt kliv. Jag kommer att berätta allt som har hänt det senaste åren. Mycket har hänt, och det är de som har tagit mig till den nivån jag är idag. Nu kör vi!


2017. Me. Desiree Nilsson.231 kommentarer

 1. Då har du tyvärr tolkat allt fel. Det är möjligt hon är sån privat men det hon skrivit på bloggen är oftast ej sant. Hon har lovat massor med ggr som hon ej hållt, hon har skrivit saker som ej stämt, hon har skrivit massa texter utan riktig sann fakta, hon har varit som ett småbarn när hon svarat kommentarer osv osv. Listan kan göras lång.
  Jämför man dessie mot andra bloggare så märker man direkt hur oseriöst det varit.

 2. Och det stämmer säkert att hon älskar vara på landet, med sin familj, jordnära etc. Men i bloggen har hon varit tvärtom. Och hon har tagit bloggen i sista hand och därför har den och vi fått lida. Hon har svikit oss miljontals ggr genom åren. Men det värsta har varit hennes otrevliga och barnsliga sätt mot oss läsare. Och att hon är väldigt okunnig och därför har ej heller texterna stämt.
  Vem som helst klarar inte av att blogga och att det tog 10 år innan hon förstod det….Det säger allt när hon vet vad vi alla tyckt.

  1. Hur kan man känna sig sviken av någon man inte känner? Nyfiken på riktigt faktiskt, svara gärna!

 3. Och nu när hon vet att hon kan klara sig utan bloggen när det gäller pengar. Ja då änligen erkänner hon det vi alla har försökt bevisa så länge.

 4. LÄR DIG FÖRST SVARA PÅ DINA LÄSARES KOMMENTAR OM DU NU SKA DRIVA EN BLOGG !!!!!! ALLA ANDRA BLOGGARE SVARAR ALLTID FÖRUTOM DU

  1. Man får inte alltid svar av ALLA andra bloggare. Nu ljuger du.

 5. Och svarar hon så har hon en 5 årings sätt. Klarar inte kritik eller höra sann fakta.

 6. Har Dessie precis fått körkort och bil? Hon visar mycket av det på sin Instagram så därför jag undrar om jag missat nåt. Tur hon får några gilla och kommentarer så hon kan tro att hon är populär. Men lite skrattretande. Bilderna är fjortisvarning dessutom. Hade hon inte ett barn? Verkar ju inte så…

 7. Jag har följt din blogg sedan 2009, och du har alltid varit min förebild på gott och ont haha <3 Dom som följt dig som jag kommer alltid att stötta dig, glöm inte det!

 8. Måndag! Tror ni det blir någon uppdatering idag?😉

 9. Obekväma sanningen

  Still nothing….

 10. Inget nytt att det ekar tomt.

 11. Hon påstår att hon har förändrats men på Instagram kan man tro hon är 14 år. Trodde Insta räknades som sociala medel som hon inte vill ha med att göra mer. Då är hon fortfarande två personer. Sen kommer det en lång och överdriven text som vanligt hur hennes liv har förändrat hela henne osv. Herregud vad spännade….(nej).

  1. Ja, och sen har hon ju nu senaste tiden gnällt om hur hon vill vara privat och sluta med sociala medier, men i detta inlägg skriver hon hur hon ska berätta ALLT som hänt henne det senaste året. Hur kan inte en människa förstå hur mycket man pratar emot sig själv? Det är ju inte första gången.

 12. Det är absolut inte överraskande att det inte ennu heller har kommit något. Om det kommer ett inlägg idag, blir det rätt sent och inlägget innehåller ingenting nytt eller vettigt.

  We have been there and we have done it. Att sluta använda sitt smeknamn ändrar absolut ingenting. Här ser man bara igen hur hon sköter jobbet – dåligt. Hon har haft nu flera dagar på sig att göra sin ”comeback” och förklara / ta tag i bloggen så inlägget kommer idag (måndag), men hon gör inget.

  Du är och kommer alltid vara Dessie.

  1. Kära Sonja…lär dig stava. Det hetter ännu. Inte ennu..ok?

   1. Nathalie

    *heter

   2. Jasmin

    Hetter? Hahaha.. karma indeed.

   3. 😀 det va ju kul ju hahhah..tack 😉
    // Karma

 13. Alla tjejer som sitter och spenderar sin tid med att döma dig: inser ni inte att även Désirée är en människa med känslor, ångest, press osv.
  Hon vill säkert ta vara på den chansen hon har med bloggen, då lägga ner är lättare sagt än gjort. Hon försöker kompromissa för att inte förlora en bra inkomstkälla men samtidigt vill hon antagligen inte längre utstråla ytlighet till 100%. Jag bloggar inte själv, men jag kan tänka mig att det är lättare att slänga ihop något ytligt än kvalitativt under press. Dessutom är det sårbart med privatliv – kritiken tar hårdare känslomässigt.

  Dessie, du har en son som du tar hand om, medans andra kvinnor gör abort för att kunna fortsätta vara egocentriska. Tycker du är en fantastisk människa som prioriterar rätt och sviker dina följare för din familj, ditt liv!
  Du ska vara stolt, precis som jag hade varit stolt över dig om du vore min vän.
  Må gud välsigna dig, även om det bara gynnar dig och inte dina läsare!

  1. Fräsch syn på kvinnor som gör abort. Du kanske ska krypa tillbaka till stenen du levt under de senaste 200 åren?

   1. +1

  2. Vad äckligt skrivet.. Det är nog väldigt få kvinnor som gör abort ”för att kunna fortsätta vara egocentriska”. De flesta som gör abort tänker på barnets bästa och kan inte ge barnet ett bra liv helt enkelt. Det är ju bra mycket vanligare med kvinnor som föder barn och sen inte tar hand om dem så att de blir förstörda för livet. Bra mycket värre också..

  3. vilken äcklig människa du är

 14. Ja må gud välsigna alla dina lögner, ärlighet, ytlighet, barnslighet och okunskaphet.
  Man blir behandlad såsom du behandlar andra.
  Ska man leva i sociala medel så gäller det att vara ärlig, vara sig själv och inte flera personer, kunna ta kritik då kunden alltid har rätt och leva upp till den nivå som krävs idag.

 15. Göteborg

  Tycker att det är väldigt märkligt hur folk kan spy all möjlig skit här men nu när jag hittade din instagram så äre inte en enda kotte som skriver något negativt. Om det är ” åsikt” eller ”kritik” så kanske man borde våga skriva det från sitt konto? Tragiska människor. Mkt tragiska. Tycker innerligt synd om er.

  1. Jag följer hennes blogg, inte hennes instagram. Det är därför jag kommenterar här. Om Dessie inte vill ha anonyma kommentarer kan hon ordna det här på bloggen, kommer inte bli någon skillnad

 16. Eftersom man skriver texter via en blogg och kommenterar endast bilder via Instagram så blir det ju så. Visst, man kunde kommentera vilka fjortisbilder hon lägger ut, men tror du det hjälper för det första. Nej…
  Och om nu Dessie är så vuxen som hon är/har blivit så borde även hon själv veta att allt stämmer det som skrivs på bloggen.
  Annars skulle hon inte ge oss miljoner förklaringar och ursäkter att ”hon har förändrats” och att ”nu kommer det ske något helt annat” osv osv. Och hon har bara samma personer som kommenterar på hennes instagram. Och många av dem är hennes privata vänner dessutom. Instagram har dessutom dött ut så flera har inte ens det längre och därför blir det mycket mer kommentarer via blogg.

 17. STOCKHOLM

  Ska bli spännande att se när hon nu släpper sin stora bomb.
  För vi har ju inte sett någon än.
  Blir väl i natt som vanligt för hon verkar vara uppe hela nätterna.
  Och det blir som i skvallertidningarna. Rubriken stämde ej med innehållet i texten. Det blev ingen skillnad och Dessie kommer alltid vara Dessie. Hon har tjänat miljoner nu i 10 år på det sättet hon har levererat men hon känner nog ingen lycka precis när hon är medveten om nu att det var bara en fejk/fasad och olyckligt liv.
  Det är därför vi läsare har blivit behandlade som vi blivit.

 18. ååh ja äntligen!! SUPER ide! 😀

 19. Ska bli SÅ spännande att följa din blogg med ditt riktiga jag, tycker du är grym! 🙂 ♥♥♥

 20. INGET INLÄGG ENNU HELLER fast hon lovade det (igen)! Här ser du Dessie, ingenting ändras. Jag orkar seriöst inte räkna längre hur många gånger du har ljugit, men det tycks vara det enda du kan. Nu har du säkert också världens förklaringar till varför inte inlägget har kommit up. Som vanligt.

  Jag väntar verkligen att få se den dagen du slutar prata skit, lova en massa, och istället GÖR än att bara prata.

  1. Går hela ditt liv ut på Dessies blogg eller? Haha shit gå läs nån annan blogg!

   1. Jasmin

    I Dessies blogg finns det dock inget att läsa.

  2. Men snälla, du sitter här och gnäller dagligen! Har du inget liv? Skit i att gå in här så kanske du blir lyckligare

 21. Samma idé som blondinbella hade och ändrade sin blogg ”varumärke” till bara sitt namn. Men jag hoppas det kommer gå bra för dig dessie, och att det nu blir en förändring på bloggen för dina läsare. lycka till.

 22. Dessie har precis bevisat att hennes ”nya” liv är exakt som hennes gamla, dvs ingenting…
  Hon påminner om Tyra Sjöstedt faktiskt, skriver massor på bloggen om allt som ska hända och så blir det ingenting och läsarna för gång på gång vänta förgäves. Och så undrar Dessie varför hennes läsare inte gillar henne?!

 23. Obekväma sanningen

  Mycket snack och ingen verkstad. Bara spel för hela gallerian! Dessie har alltid varit, är och kommer alltid att vara Dessie.. hur mycket hon än försöker övertyga sig själv och oss alla andra. Jag vet att hon bara försöker släta över och försköna allt, när det i själva verket går ner som ett sjunkande skepp!

 24. HAHAHAHHAHAH THIS IS ME. SÅ lägger hon upp den mest ytligaste bilden möjligen där hon posar med shoppingväskor från nått dyrt märke, det kunde inte bli mer kliché. Asså hahahaha jag orkar inte

  1. Det är visserligen inte ett dyrt märke. Tror hon syftar på ett nytt samarbete med bilden. 🙂

 25. Har du lämnat bloggen oxå?

 26. Det börjar bara nästan bli lite tråkit med att vi alltid har rätt när det gäller Dessie… Som vanligt hände det absolut inget.

 27. Dom som borde växa upp är folket som kommenterar. Ni bevisar att hennes blogg fortfarande är densamma för ni ändrar inte på er ett dugg.
  Det är pga er som hon lossats vara någon hon inte är. När hon försökt visa vem hon är så skrattar folk åt henne och nu när hon VERKLIGEN vill vara sig själv så er ni inte henne en chans. Hur pinsamma får man vara. Ska hon ge er ,som själva beter er som 14 år, en chans att se hennes riktiga jag när ni själva inte kan ge henne ett skit. Ni borde skämmas. Kastar skit på en person som vill leva sitt utan att bli dömd, kastar skit på en person som äntligen vill vara just sitt namn och inte sitt smeknamn. Det är ni i kommentarerna som ska ha skit. Hon har säkert mått dåligt av att försöka bevisa saker för folk i alla år och gjort fel då hon inte varit sig själv. Nu när hon vill må bra så ska folk skratta henne rakt i ansiktet. Fyfan! Vill ni se en ny tjej som visar livet hon faktiskt älskar så stötta det istället. Glöm bort det gamla, eller nej, det kan ni inte. Ni är bara här för att trycka på en person. Inte undra på att bloggen sätt ut som den gjort och hon inte velat blogga eller uppdaterat på instagram. Skulle inte jag heller vilja när personer som ni sitter bakom skärmarna och bara slänger skit. ”hon får skylla sig själv” så fan heller. Ni är bidragande faktorer till denna blogg, hennes osäkerhet, hennes oärlighet, hennes frånvaro. Ni får skylla er själva att det ser ut som det gör. Ni får skylla er själva att hon aldrig varit glad över att svara på era skit kommentarer eller velat göra inlägg. NI borde växa upp och faktiskt ändra ert beteende inte hon. Nu vill hon bli av med sitt smeknamn och försöker visa er det. Försöker komma med en ide, bättre fortsättning för alla. Vilka är ni att skratta åt det? ”hon har inte uppdaterat, så bra gick hennes nya liv”. Tro fan det när folk som ni skrattar åt henne och beter er. Har aldrig varit ett fan av henne, men fyfan för era kommentarer. Om ni tycker hon är så dålig, varför är ni så dubbelmoral och kommenterar ändå. Att ens klicka sig in. Vad tjänar ni på det? ni blir maktgalna för ni tror ni får ut något av att vara otrevliga och trycka på någon ni INTE känner. Trycka på en person NI skapat. Ni har skapat Dessie åt henne. Nu vill hon vara Desiree – som är hon själv. Skratta åt det ni. Men fyfan, kolla er själva i spegeln.

  1. .. eller hon som kommenterar en hel bok anonymt .

   1. Anonym

    Hur vet du att jag är just en ”hon” om jag är anonym? Och hade ett namn gjort någon skillnad? Är fortfarande anonym även om jag väljer att skriva ett namn + könsidentitet.

  2. Hej Dessie!

   1. anonym

    En del har mani att gå in här och klaga. Det är inte friskt. Samtidigt ska man hålla vad ma lovar och ingen Dessie har bloggat ännu. Bryr mej inte med. Tycker allt är mycket märkligt. Och undrar varför. Kanske allt bara är ett skämt verkar så.

 28. STOCKHOLM

  Om in Anonym är Dessie själv så är det en kompis privat till Dessie.
  Finns ingen annan läsare i världen som har en positiv syn på Dessie.
  Nu har hon fått över 100 kommentarer och hennes mål var väldigt många. Därför hon är tyst nu och därför hon skrev som hon skrev.
  Hon är pengagalning och får massor för varje klick och kommentar.
  Hon lyckades ännu en gång lura oss läsare.
  Bra jobbat Dessie. Visst har du förändrats åter igen….

  1. Jag tycker också det är rent jävligt att lura folk såhär. Men det bevisar ju hur ostabil hon är, tyvärr är det inget nytt.

   Hoppas ni unga tjejer förstår att i riktiga arbetslivet kan man aldrig göra såhär – ljuga, lova och inte göra. Skulle ni uppföra er på ett jobb så som Dessie sköter sitt jobb så skulle ni få sparken direkt. Så snälla vet bättre än att göra som hon!

 29. STOCKHOLM

  *inte

 30. STOCKHOLM

  Vi får hoppas du slutar blogga för gott nu och stänger ner dina sidor så alla blir lugna. Du borde verkligen inte vara på något socialt media alls med tanke på ditt psykiskt sjuka sätt och dubbel personligheter.
  Tjäna pengar när man mår psykiskt sjukt som du gjort i alla år och lura alla läsare är bedrägeri.

 31. Katarina

  Men, Desirée…uppdatera 😃 jag är så nyfiken 😄, kraam 💕

 32. Jag vill inte vara otrevlig, men har ni som kommenterar inte hajat poängen med Dessies ”bomb” än? Den är inte riktad till oss läsare. Det är en uppmaning till annonsörer och arbetsgivare där ute att de ska våga investera i Desirée – hon vill alltså säga att hon inte bara är en oseriöst bloggare längre, utan en affärskvinna. Dvs. ett sätt att sudda ut det förflutna för att öppna dörrarna inför det nya.
  Vad innebär det för oss läsare? Ja, inte ett dugg. Vi vet ju att Dessie är Desirée, det Dessie har skrivit har alltid varit Desirée. Vi kommer inte heller i fortsättningen att få fler inlägg, inte ens annorlunda inlägg. Så om ni väntar på något, gör det inte. Ingen idé. Inlägget riktades sig aldrig till oss läsare som sagt.

 33. Nuuuu fattar jag. Den nya Desiree är ännu sämre på att blogga 😂😂😂

  1. … och ännu värre på att tala skit!

  2. Är det inte tisdag idag? Hahaha, fattar inte…men det är väl det som är meningen,

 34. *Sandra
  Intressant att du vet all fakta bakom.
  Kan det vara Dessie person nr 3 som skriver…?
  Är ju känt att Dessie är fler än 2 personer som kommenterar här.
  Bra jobbat Dessie.
  Snart uppe i 150 kommentarer.
  150 000 kr som du får rakt i fickan för att åter igen ljuga.
  Och du tror på gud och är kristen…
  👍👌👐👐👐👐👐👍👌

  1. Haha! Tror du på riktigt hon får betalt per kommentar?! Du vet inte riktigt hur det här fungerar va?
   Bloggare får betalt genom att annonsörer köper annonsplats och reklaminlägg på bloggen. Ju fler besökare en blogg har, ju bättre betalt kan de ta. Men…ser du några reklaminlägg på Dessies blogg? Hon drar inte in ett öre här….

 35. Och eftersom du är väldigt osmart och okunnig Dessie;
  Barn som bär napp i för hög ålder väldigt ofta riskerar att förstöra sina tänder, tandkött och gom i vuxen ålder.
  Borde du veta Dessie.
  Men du är ju Dessie så det säger allt.

 36. hello gumman! vad kul att höra, kör bara, klart du ska bli DU, vem annars liksom. Skit i vad andra vill ha och ”kräver” det är handlar om dig, ditt liv, kör! Det här kommer att bli superbra. Lycka till och kom gärna igång någon gång, jag är jätteivrig.

 37. så synd hon har en stor plattform som hon skulle kunna använda till att sprida positiva budskap. Iställlet använder hon detta till att glorifiera sig själv, enda gångerna hon skiner upp är när hon visar upp dyra väskor slaktade av djur eller bilar, allt är materiellt och falskt. Hon jämför sig extremt med allt och alla. de som får lida är de personer runt omkring i hennes närhet, familj och vänner. De får se baksidan av myntet. När man lever för att bli avgudad och tror att livet är en tävling kommer extremt mycket ångest, som läggs på lager efter lager i ens undermedvetna. Se inte upp till ”kändisar” avguda inte personer, älska dig själv.
  fråga dig själv alltid vad är anledning till att jag gör det här? Hon om någon borde förstå. Säg till alla 13 åringar som läser denna att börja älska sig själva och att vara sig själva och ta ansvar för det du förmedlar. Så trist att se att du själv vet vad som får dig att må dåligt och ändå skickar du negativa spiralen vidare till små barn…fyfän uääk

 38. Vi läsarna har alltid rätt när det gäller Dessie. Måndag kom och noll ändring, hunden hon skaffade fick hon ge bort… hon ändrar sig aldrig och därför reagerar människor väldigt negativt när det gäller henne. Att ljuga och lova saker som aldrig händer = resultatet är att man blir opopulär.

  Trodde du skulle verkligen visa denna gång att du har växt upp. Men det har du inte, snarare tvärtom.

 39. Patetiskt egentligen hur vi sitter här varje dag och diskuterar och försöker se om ett inlägg kommer upp. Med vi, menar jag att jag också gör det. Men det var ju antagligen det hon vela, hon får ju betalt för sidklick inte kommentarer. Hon vet att hon håvar in pengarna även om hon inte bloggar även om det förmodligen börjar bli mindre och mindre sidklick också.

 40. Kan det vara så att detta var Dessie sätt att säga hejdå till bloggen? Har fått RN känsla av det. För hon kallas väl bara Dessie på bloggen? Eller har jag fel? Kan vara så att hon redan sagt Adjö till allihopa!

  1. Fast hon skrev ”Jag ser fram emot nya möjligheter tillsammans med er. Att få verkligen visa vem jag är. Ta ett nytt kliv. Jag kommer att berätta allt som har hänt det senaste åren. ”
   För någon ska ”berätta allt” så har hon varit väldigt tyst… Men jag tror ändå som du att hon lagt ner bloggen för gått.

 41. Lägger man ner sin blogg så skriver man det. Om man är normal vill säga. Sedan kunde hon bara tagit bort din blogg. Men nej. Detta var inte hennes tanke. Tyvärr. Hade hon varit normal hade hon även insett att den ”nya Dessie” finns inte. Hon låter oss fortsätta kommentera tills hon är nöjd med antal kommentarer.
  Efter det sen kommer det ett nytt sjukt inlägg från henne. Som vanligt.

  1. Detta är cirkus. Hur mycket trovärdighet vill en människa tappa. Vet ingen som vill göra bort sej själv men tyvärr sker det här. verkar sjukt. Adjö bloggen men det finns ingen blogg!!

 42. *tagit bort sin blogg

 43. Nu lär det bli svårt att blåsa liv i bloggen, känns som du begått litegrann av ett socialt självmord här. Dina läsare är inte dumma och de lär ha svårt att ”ta dig tillbaka” oavsett vad du väljer att kalla dig… men jag säger lycka till!

 44. För 9 tim sen la Dessie ut en ny bild på hennes Instagram. Den visar hur sjuk hon är. Försöker låtsas som inget har hänt och nej Dessie…du har inte förändrats någonting! Däremot blivit ännu värre och omognare. Trodde ej det var möjligt, men jo. Och allt för att få uppmärksamhet!

  1. Stackars dig Mia.

 45. antagligen menade hon nog inte att hon ska börja om och blogga som
  Desirée. Jag tror inte direkt bloggen är hennes största prioritet längre, det får ni leva med 😉

  1. Hej Dessie 😉

 46. INGEN skulle sakna Dessies blogg, tvärtom! Det är sättet hon har bara för att stå i rampljuset som vi mår illa över. Skulle hon skriva ”Jag lägger ner min blogg nu” då hade vi alla hoppat av glädje. Men hon är ju inte sån utan gör allt för uppmärksamhet. Det tragiska är ju att hon sitter och läser allt vi skriver men fortsätter som inget har hänt. = Fortfarande Dessie. Fortfarande psykisk störning.

  1. Du verkar ha nån typ av psykisk störning Tessan. Fick du ingen uppmärksamhet som barn? Eller har du inga vänner? Nåt verkar ju va fel med tanke på vad du skriver.

   Om du nu är mobbad varför mår du bättre av att mobba?

  2. Inte? Så som många hackar så tror jag motsatsen. Så tex du som skriver att du skulle bli glad om hon sluta blogga, vad gör du då här???

 47. Jag är lycklig, är gift, aldrig mobbad och har många vänner.
  Ang Dessie så har jag samma åsikt som 98% av hennes läsare (fd läsare). Och vi blir inte förvånade om det är du Dessie själv som anonymt svarar för så har du gjort väldigt många gånger.

  1. Då du är så pass gammal att du är gift och sitter här och hackar på en 20 åring?!?!?!? Ja det säger ju en hel del om dig!

   1. Isabell

    Att hon är gift säger väl inget speciellt om henne. Gifta dig får du göra när du är 18 år och man behöver inte vara varken vuxen eller förnuftig bara för att man fyllt 18.

   2. Isabell

    Att hon är gift säger väl inget speciellt om henne. Gifta dig får du göra när du är 18 år och man behöver inte vara varken vuxen eller förnuftig bara för att man fyllt 18.

   3. Vad har civilstatus med detta o göra?

 48. Du kanske ska ändra din profil på Instagram? ”One of Swedens biggest bloggers”. Vem lurar du? Dig själv verkar det som. Det stämmer inte ens om du skriver ordet fd framför.
  Du har varken varit en stor bloggerska eller någonsin seriös.
  Du uppdaterade här att du skulle lämna så glöm inte uppdatera din felaktiga profil på insta b la.
  Sen får du gärna stänga ner din sida för nu har det snart gått 1 v.
  Eller har du svårt att bestämma dig som vanligt?

 49. Josefine

  Men herregud vad ni inte har något liv ni som kommenterar massa skit… att ni är så besatta av Dessies blogg så ni måste gå in och skriva ”inget idag heller. Du lurar oss alltid” och massa såna saker. Har ni inga vänner eller inget liv? Förmodligen inget av det. Gör alla en tjänst och ta tag i era liv. Ni är fruktansvärt patetiska hela bunten. Puss på er :*

 50. Kul att du inte kan låta bli att gå in och kommentera Dessie. (Josefine)
  Det verkar mest att du själv inte har något liv som låter kommentarsfältet vara öppet trots att du slutat blogga.
  Trodde du hade en familj att ta hand om iallafall..

  1. Josefine

   Hahaha wtf xD gött att du tror man är Dessie då och nepp har faktiskt ingen familj att ta hand om då jag är 24 och bor i Gävle. Men tack för komplimangen. Puss på dig :*

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *