På måndag lämnar jag Dessie…

Den här tiden som Dessie har varit fantastisk. I över tio år har jag varit en människa som visat allt. Jag har blottat mitt liv, min själ. Jag har målat upp en bild av mig, livet, allt – som jag inte känner att jag faktiskt kunnat stå bakom till 110%. Många gånger har jag känt mig stressad över att få stå bakom saker som jag inte känt mig bekväm med, obekväm med att okända människor har fått en bild av mig som är så långt ifrån verkligheten. Jag har tagit ett kliv nu från mycket saker. Tagit avstånd från en hel del, som ni säkerligen märkt. Lämnat saker bakom mig. Öppnat nya dörrar, tagit nya kliv i karriären, satsat mer på det jag verkligen vill. Slutat måla upp något som inte är jag. Förstår ni, i över tio år har jag känt press från både samhället och mig själv att måla upp en viss bild, försökt passa in. Men nu släpper jag det. Jag orkar inte längre.
Nu är det dags för att öppna nya dörrar till mitt nya liv, mitt nya jag. På måndag kommer vi påbörja processen för att lämna Dessie och från och med nu är jag bara Desirée Nilsson. Det kanske låter kliché för många som varit i den här processen som jag varit. Men många får ett sånt här wake up call antar jag – när man inte längre orkar vara någon annan. Jag ser fram emot nya möjligheter tillsammans med er. Att få verkligen visa vem jag är. Ta ett nytt kliv. Jag kommer att berätta allt som har hänt det senaste åren. Mycket har hänt, och det är de som har tagit mig till den nivån jag är idag. Nu kör vi!


2017. Me. Desiree Nilsson.231 kommentarer

 1. Alla ni som kommenterat nåt här måste ha nåt fel i huvudet. Vad håller ni på med? Snälla tänk innan ni skriver. Hur fan kan ni ens bry er så mycket? Har aldrig någonsin kommenterat på Desirées blogg men nu får det vara nog. Hon har inte ”svikit” er eller vilken skit ni skriver. Hon lever för sig själv, hon bestämmer över sitt liv! Ni är så fruktansvärt elaka, tänk in er om ni fick dessa 100 negativa kommentarerna riktade mot er, varsågod, använd hjärnan, hur tror ni det känns?
  Spelar ingen roll vad ni skriver, spelar ingen roll om hon hittat på saker,ljuger, är psykiskt sjuk eller vad ni nu skriver, fattar ni inte att det är NI som gör fel??? Sjuka jävla fjortisar.
  Kärlek till dessie <3 snälla Desirée skit i vad dessa tonåringar skriver och göt vad du vill, du får Göra exakt vad du vill, du får ljuga för dessa sjuka människor, men snälla ta inte åt dig av vad dom skriver till dig! ❤❤❤

  1. Vet du hur mentalt det låter när du skriver ”du FÅR LJUGA för dessa SJUKA människor, men ta inte pt dig av vad dom skriver”

   Det där låter smått sjukt. Men när man tänker på att det är Dessie som igen är här inne och försöker kommentera anonymt och stötta sig själv (ehhh?) så blir man inte överraskad.

   1. Omg va sorglig du e ? Hur orkar du ens bli arg haha. Läs inte hennes blogg då? Så enkelt är det. Folk har ju inga liv.

 2. Lilla Anna…antingen är det Dessie som skriver, eller en privat vän, eller är du helt ute och cyklar.
  Dessie har själv förtjänat alla dessa neg kommentarer.
  Och om du inte förstår varför så ska du inte ens yttra dig.
  Dessie väljer själv att få alla dessa. Hon vill läsa dem annars hade hon stängt ner sin blogg eller stängt ner kommentarena.
  Hon har själv förtjänat dem därför hon låter det vara så. Så sluta dalta med henne i onödan.
  Vi tycker samma allihopa.

  1. C du snackar skit!! Vi är flera här som gillar dessie . Och tycker det är vidrigt att ni troll förstör! Jäkla parasiter. Hoppas ni blir blockade vi vill inte se er här så stick!!??

  2. Nej hon förtjänar inte att höra att hon är psyksjuk och liknande. Ska man ge kritik ska den ges på ett riktigt sätt. Men det görs inte här! Så du har helt fel.

 3. Förtjänat negativa och hemska kommentarer? Jag ber för att ingen av er har barn. Ni är psykiskt sjuka som känner er tillfreds med att trycka ner andra människor. Ingen människa förtjänar sånt här bemötande. Förstår ni att ni enbart ger denna skit till henne för hon inte bloggar? Seriöst? Hör ni inte hur det låter? Psyket har ju en hel del människor att plocka in härifrån ser jag!

 4. Den som ska till psyket är Dessie själv. Inte vi läsare.
  Och det är vi alla överens om.
  Du ”J” som ”känner” henne kanske kan köra henne dit och be henne stänga ner hennes blogg och kommentarer innan så blir alla nöjda och det blir lugnt.
  Dessie älskar rampljuset och vill ha rubriker så hon bara njuter.
  Men ni som känner henne privat..kör gärna in henne till psyket för det har vi bett om i många år nu men hon har bara fortsatt att håva in pengar på oss.

  1. Men det är Dessies blogg! Du får helt enkelt ta och surfa dig härifrån om det inte passar. DU eller någon annan har INGEN RÄTT att skriva hur psyksjuk och grejer Dessie är. Ni är bra mycket värre än Dessie som bara struntat i att blogga. Så ni som vräker ur er vad som helst borde tänka längre än näsan räcker eller lämna internet tills ni är tillräckligt gamla för att veta hur man beter sig i cybervärlden!

 5. Hon ”hinner” uppdatera på din insta men inte här trots att hon kommer skylla på att hon inte ”haft tid för jag har utbildat mig som homestylist”…
  Haha….ni kommer få läsa hennes sjuka inlägg snart.
  Dessie…ett råd. Nu när du snart är stolt ”utbildad” så lägg ner bloggen.
  Finns ingen som vill ha kvar din blogg. Du kommer inte bli någon ny Dessie även om du blivit en sk ”homestylist”. Jobba du med för skriva är inte din grej. Det har du kanske märkt efter alla år. Eller nej. Det har du inte förstått…

  1. Varför sitter du här och gnäller om Ingen vill ha kvar hennes blogg? Du suktar ju efter hennes inlägg så du räknas nog som dan faktiskt.

 6. Vi läsare kan skriva ditt inlägg istället så slipper du ödsla 5 min på det för ingen vill läsa något från dig mer.
  ”Heeeeeeej sötisar!
  Jag har haft fuuuulllllt upp nu hela v som gått. Jag är nu utbildad som
  homestylist!
  Nu mina kära läsare kommer jag börja ta tag i mitt liv och börja om på nytt. Håll utkik i bloggen för nu kommer det bli helt annat för jag har blivit en heeelt annan person!
  Jag vet att jag skrivit så tusen gånger och jag har lovat er massor men nu är Dessie helt borta!
  Puss alla mina söta vänner!
  Jag är homestylist nu så ni kommer få följa med mig på min nya resa inom det. (Även om ni vill bli av med mig. Ni blir aldrig av med mig!)
  Jag förstår att ni kommenterat så mycket och undrat men nu är jag tillbaka igen med nya tag! (fast det vet ni med kommer inte hålla i sig)
  ????????”

  1. hahahahahaha

 7. Kan inte förstå alla dessa människor som skriver här inne.
  Beklämmande.
  Vi får hoppas att ni mår bra av att skriva som ni gör, dock tror jag att ni är grymt olyckliga tjejer som känner sådant hat mot en människa ni inte ens känner.
  En sak kan jag säga. Hade jag vart din mamma hade jag nog kastat ut dig om du skrev så till en annan människa. Jag hade skämts ögonen ur mig och undrat hur jag kunde misslyckas så fatalt. Ni vet väl att det är rätt vanligt idag att kända profiler postar det ni skrivit till dem, till föräldrar, pojkvänner och kompisar? Det är lätt att se vem som skriver kommentarer som bloggägare.
  Ta tag i era liv tjejer, istället för att sitta och anonymkräkas på en annan människa. Å håll tummarna för att ni inte ”avslöjas” inför föräldrar och vänner.
  // Karma

  1. Ja inte är det synd om trollen ut med dom. Elaka skitungar dessie blocka dom så vi får lugnt här inne. Ni ian ta ert hat och dra.

  2. Hoppas du dessie värnar om sina trevliga läsare och stoppar dom andra. Visst jag är besviken du inte bloggat men saknar det. Så gör en nystart o rensa i trollträsket. Tack söta.

   1. Fan vad du ”anonym” (Mia, Maria och allt vad du kallar dig) är patetisk. Du sitter på skvallerbloggarna och vräker ur dig elaka smutsiga kommentarer om bland annat Dessie. Och sen sitter du här och ska vara så ”snäll” mot henne. Trams är vad du håller på med.

 8. Nej ingen här är sk troll.
  Vi skriver alla vad vi känner och tycker och det kallas för att vara ärliga.
  Troll är något helt annat så läs på istället för att döma.
  Kunskap fattas det hos många.
  Och alla vet här varför vi alla känner som vi gör inför Dessie.
  Om inte så har ni inte följt hennes blogg riktigt.

  1. Så man är inget troll när man nervärderar, kränker och gör personpåhopp? I mina ögon är man det i vart fall

 9. Håller med! Syftet är inte att avslöja något som du tycker. Vem/vilka har noll betydelse.
  Syftet med det hela är att Dessie ska förstå hur hon har behandlat sina läsare i alla år.
  Gå tillbaka och läs igenom hennes blogg och kommentarer så förstår ni nog mer.
  Väldigt många besvikna läsare som känner sig lurade och då är det inte mer än rätt att hon måste få veta det.
  Ärlighet varar längst. Även om den svider. Troll är oärliga så det har inget med känslor, sanning och åsikter att göra.
  Ni få som diggar Dessie försöker nu försvara henne, men då har ni som sagt ingen koll alls på hur hon varit i hennes blogg.
  Alla har rätten att förmedla sina åsikter annars hade vi levt i lögn för alltid som vissa gör.

 10. Vi hoppas och önskar att hon ändrar på sig och det är syftet med alla kommentarer.
  Men vi har hört från Dessie själv att hon lovat bättra sig väldigt många gånger och lovat uppdateringar mm men inget har hänt.
  Även skrivit mycket om felaktiga saker och haft ingen riktig fakta alls. Varit som en barnunge då hon svarat läsare osv.
  Inte så konstigt då att vi inte kan tro på det även den här gången.
  Det kallas inte för troll.
  Läs på!

 11. STOCKHOLM

  Ni däremot som försvarar Dessie skriver och stavar som barnungar.
  Och det bevisar lite hur åldersnivån och iq nivån är hos de som riktigt ”gillar” Dessie även om hon sviker gång på gång.
  De som vågar skriva ärligt visar däremot en vuxen nivå på både att vara intellektuell och rättvis.
  Hade det varit ett vanligt jobb så hade inte Dessie fått jobba kvar och det vet vi om. Att hon har drivit bloggen själv är tur för hennes del för då har hon kunnat stanna kvar som hon gjort.
  Och då är det inte mer än rätt att alla läsare, dvs hennes inkomst får vara ärliga och raka så hon har chansen att ändra på sig en gång för alla.

 12. STOCKHOLM

  Och hade Dessie nu som hon skrev raderat gamla Dessie så kunde hon direkt i inlägget skriva att hon skulle gå på ”homestylers” utbildning och att hon hör av sig i bloggen när hon är klar.
  Det kallas för seriöst och då hade hon inte fått alla dessa kommentarer.
  Men hon ville ha massor av uppmärksamhet och det var därför hon gjorde som hon gjorde.
  Och sådant sätt är verkligen ett sätt att visa att man fortfarande är på en barnrumpas nivå.
  Hon fick som hon ville så ni som tror att ni skyddar henne genom att skriva ”troll” mm känner tydligen inte Dessie.

 13. STOCKHOLM

  Ps.
  Just den här utbildningen Dessie har gått är ett samarbete med bloggar.
  Det är alltså flera bloggare som går den här utbildningen så det är inget just bara Dessie gör för att ”utveckla sig”.
  Gå t ex in på Jessica Laurens blogg så får ni se.
  Baltazarstyle Academy är endast i samarbete för reklam för att det ska låta väldigt stort och pondus.
  Så detta var ännu en Dessie sak att förstora allt för oss läsare genom att skriva på sin Instagram att hon är utbildad ”homestyler”.
  Det krävs mer än så för att komma åt sitt innersta och börja om på nytt och bli en ny människa.

  1. ….och?!

 14. Du verkar ha mycket att säga Stockholm. Känner mig ledsen för din skull. Inte roligt att bära på så mycket hat.
  Hoppas du hittar ut i glädjen och lyckan igen..för jag tror inte du föddes så som du beter dig idag.
  // Karma

 15. Jag är väldigt lycklig och tror även Stockholm och de andra är det.
  Åter igen är det ärlighet vi skriver och inget annat.
  Det borde ni också inse i det här laget nu.
  Man behöver inte förstora allt för att det ska låta så duktigt, lyxigt och bra.
  Var ärlig och enkel direkt bara så blir du även seriös.
  Du är inte större än du är och kommer aldrig bli det.

  1. Fast…nej, där har du fel.
   Människor som mår bra har inget behov av att hoppa på andra.
   Lägg den här energin på någonting bättre, för din egen skull.
   Om Dessie hade angripit dig el behandlat dig illa – ja, då kanske jag hade förstått din aversion gentemot Desirée.. men nej, det är ändå ingen ursäkt för att hoppa på någon annan i en blogg såhär, officiellt.
   Det finns väl andra bloggar att följa?

   1. Karma1

    Då har du ingen koll alls på hur Dessie svarat oss läsare i kommentarsfälten. Även ljugit för oss läsare hur många gånger som helst. Hon om någon har hoppat på oss läsare och har du missat det så ska du inte ens uttala dig. Självklart följer jag andra bloggar som alla andra här. Dessie har man aldrig sett som en seriös bloggare med tanke på hennes barnsliga och omogna sätt.

   2. Louise, kunde inte ha sagt det bättre själv 🙂
    ”vi säger sanningen”?? Vilken sanning? Din egen?
    Att posta såna här inlägg som ni gör tjejer, säger mer om er än om Dessie.
    Fundera ett tag på hur du skriver till någon annan på nätet.
    Vänd på det och säg det till dig själv. Skulle det vara ok?
    Tror inte det.
    // Karma

 16. Och att inte kunna bloggat på en hel v pga en enkel inredningskurs på några dagar är åter bara en fasad.
  Att visa utåt sett att man är ute efter uppmärksamhet och att tro att man är något gör bara så att man sjunker mer och mer.

 17. BRA ATT DU LÄMNAR DU SVARAR INTE ENS PÅ FRÅGOR MAN STÄLLER DIG VARKEN HÄR ELLER INSTAGRAM !!!!!!! SÅ SOM JAG BÖRJADE FÖLJA DIG SLUTAR JAG …SÄMSTA BLOGGAREN JAG SETT!!

 18. Har hon bytt url till bloggen också? eller?

 19. Dessie går en kort helg kurs (med andra bloggare som de har fått gratis som ett sammarbete) och kallar sig en ”utbildad homestylist”.

  Låt mig ??? Behöver inte säga mer ?

  1. Jag kan också gå på en kort kurs och lyssna när någon berättar för mig om homestyling, sen får jag ett papper som ”betyg” att jag varit på kursen.

   Men är väl fan inte en professionell utbildad stylist för det ?

 20. Jo men det är väl klart hon är en professionell homestylist nu!
  I Dessies egna lilla värld för hon har ju inte ändrat sig en sekund.
  Det märkte vi både på hennes sk bomb och nu homestylist.
  Hon kanske ska jobba som komiker istället?! ???

  1. Var har hon skrivit om homestyle?!??

   1. På instagram…. det är där de händer 😉

   2. Såg nu? Verkar väldigt seriöst .. ?

 21. Dessie ber själv om att få såna här kommentarer.
  Hon gör bort sig varje dag för oss läsare pga att hon vill ha reaktioner och uppmärksamhet.
  Hade hon varit som de andra bloggarna hade hon aldrig fått dåliga kommentarer och det vet hon själv.
  Hon har alltid gillat att hetsa upp folk .

 22. Stackars alla er som på riktigt blir upprörda över vad Desirée gör och inte gör. Ni är nog lite väl engagerade i hennes blogg och hennes liv om ni på allvar tar illa upp för att hon inte bloggar, inte svarar på frågor, inte alltid talar sanning osv.

  Jag tycker i alla fall att det verkar roligt med homestylingutbildning och ser fram emot att eventuellt få läsa om det!

 23. Åh som jag saknar din blogg Dessie! <3 Hoppas att du kommer tillbaka igen 🙂 Tycker du är toppen!
  Ta hand om dig. Kram

 24. Undrar ni vad som händer med dessie?
  Vill ni, likt Dagens dessie förslog förr, få en uppdatering om henne utan att för den skull generera i klick?
  Låt mig få presentera: nouw.com/blogguard
  Bloggbevakning a la inception!

 25. Två veckor.. vilken måndag menade hon??

  1. Måndag pr 2056

 26. Hej Desirée. Hoppas allt är väl. Jag ber om ursäkt att kommentera på din blogg men jag har inte kunnat nå dig via din mail som du angivit. Om du har möjlighet att höra av dig så skulle jag verkligen uppskatta det. Mvh Johan

 27. Men fyfan så vidriga kommentarer folk droppat här?! Ofattbart och oförsvarbart!
  Härligt att du tagit det här steget tycker jag, jag tror det kommer bli bra både för dig och för dina läsare. Kör hårt Desirée 🙂

 28. Kommentarerna här är verkligen elaka. Men jag förstår vrf du inte vill blogga mer, det har ju blivit mindre och mindre med åren och senaste tiden var det mest ursäkter till varför du inte kunde blogga? Då är det ju lika bra att du gör något du brinner för istället!

  Skrivit om tjejpepp på http://www.zaitzova.com så in och läs 🙂

 29. Ja det är bra att hon bara håller sig till att forts lägga ut fjortisbilder på instagram. Bara hon inte skriver i sin blogg för då går hon bara tillbaka till Dessie. Dessie kommer alltid vara Dessie. Det ser vi klart och tydligt på alla bilder hon lägger ut på sig själv. Hade de varit bra så OK men det ser bara fjantigt ut att ligga i en säng och låtsas se lyxig ut med champagne mm. Och nej. Inte sensuellt heller. Och alla andra bilder skriker om uppmärksamhet. Men fortsätt med det istället för att skriva för då blir det bara dubbelt värre.

  1. Tappar ord för din kommentar.. Låt henne posera i en jävla säng om hon vill. Vad rör det dig egentligen? Hur en människa väljer att ta sina foton är väl upp till henne. Tror inte hon har bett dig om dina åsikter och otroligt lama slutsatser? Lägg din energi på dig själv istället, bittra människa! Gör oss alla en tjänst och var en medmänniska och kom med lite girl power istället för att klanka ner med din spya! Om du fortfarande måste så spy på dig själv istället.

   1. Om du tappar ord ”Tina” så är det ju konstigt att du klarar av att skriva hela tiden. Be Dessie (eller om det är du som är Dessie) lägg ut ett formulär. X för ja eller nej vilka som tycker hon ska lägga ner sin blogg så kanske du håller tyst sen. Det är vi som betalar henne och vi är hennes kunder. Hon vet hur hon har behandlat sina läsare länge nu så hon blir inte förvånad när svaret blir klart hur formuläret ser ut. Så sluta dalta med henne. Du är en som gör det med olika namn om det inte är en privat vän till Dessie el hon själv.

 30. Herregud, de här kommentarerna är helt sjuka. Har aldrig kommenterat på din blogg förut men var tvungen efter att ha läst en del av dessa kommentarer. Snälla ta inte åt dig! Förstår verkligen att du inte vill blogga när du får höra sånt här 🙁 stäng av kommentarer kanske? Och blogga bara för dig själv <3 ser upp till dig sjukt mycket som är så ung och lyckats med så mycket när du också har en liten son. Stay strong girl xx

 31. Beatrice

  Alltså är det bara jag som får panik? Inte utöver att Dessie inte har bloggat för det är hennes val precis som det är mitt val om jag vill lägga ut en bild på instagram eller inte. (Vilket jag oftast inte gör) men alltså får panik över människor som komenterar och är på riktigt sura för att dom vill att hon lägger ner sin blogg. Men helt ärligt så är ju det hennes val likaså som det är ert val att gå in här. Sluta vara omogna och gå inte in och läs istället om den här bloggen är så dålig för er. Finns andra bloggar ni kan läsa som säkert passar er i smaken bättre. Men sluta lägg energi på mobbning och bitterhet så kommer ni må bättre sen också och dessie får göra exakt som hon vill och så kommer hon slippa er med 🙂
  Tack för mig !

 32. Tycker det är ganska patetiskt hur Dessie sitter här inne och kommenterar med olika namn, och hennes vänner.

  Tror du Dessan verkligen att människor längre bryr sig, när du nästa gång skriver ett inlägg som är reklam (om inredningskursen)?

  1. Du, Jasmin, har klickat dig in här och slängt kommentarer varenda dag sedan Desirées senaste inlägg! Och inga positiva sådana. Sluta vara så sjukt överdriven och negativ på en annan människa. Varför lägger du ens din energi på det..

   Tvekar inte en sekund på att du är ett troll, bara ursäkter från din sida! Skärp dig och sluta vara så besatt.

   1. Jasmin

    konstigt att du har koll hur ofta kag klickar in här 😉 Men nej, tyvärr är det inte varje dag 🙁

   2. Tja du Tina. Varför lägger DU ned tid och energi på att engagera dig i vad andra skriver och hur många gånger de är inne och skriver?
    Du sitter alltså och räknar på dina fingrar hur många kommentarerna som andra skriver……
    Skärp dig och sluta vara så överdriven, bitter och besatt ?

  2. Du bryr dig ju uppenbarligen.

 33. Jag saknar dig ❤️

 34. Hahahahahah…vad hände med ditt ambassadörskap med UKKO.se? Fick du sparken eller???

  1. Det blev på samma sätt som allt annat hon medverkat i/skulle.
   Det är därför även bloggen sett ut som den gjort.
   Men vi kunder får istället skulden för att vi är ärliga här och säger hur det är. Vi som betalat Dessie i alla år.

   1. Anonym

    Kan du berätta exakt vilken summa du har betalt till Dessie under ”alla dessa år”? Hade hemskt gärna sett kontoutdrag på det.

   2. Du har inte betalat dessie ett skit. Och jag förstår att det känns tråkigt att bloggen du är helt besatt av valt att jobba med annat istället för att vara en bloggare, men du har ingen rätt att vara respektlös för det. Hitta en annan blogg och håll käften istället.

 35. Över tvåhundra kommentarer – inte illa för en död blogg. Om Dessie får extra betalt per kommentar så har hon tjänat bra på att inte jobba.

  1. Hon har ju slutat ha bloggen som sitt jobb och då har hon väl samma rättighet som alla andra med bloggar. Jag har själv en blogg som jag uppdaterar väldigt sällan, men inte fan behöver jag ta bort den för det?. Och nej, dessie får inte betalt i antal kommenterar, det är inte så det funkar. Och det är erat val att besöka bloggen, är den ingenting för er så hoppa över att klicka in här då? Svårare än så är det inte. Man behöver inte vara elak eller respektlös mot dessie för det. Hon har valt att syssla med andra grejer helt enkelt, hon har inget ansvar att vara en aktiv bloggare resten av livet.

 36. ”ambassadörer”??

 37. Det stämmer. Vi läsare har gjort så att Dessie får lön. När vi klickar in på hennes blogg, länkar, samarbeten, reklam mm. Alla företag har också såklart gett henne pengar pga samarbeten. En blogg som inte varit värd 1 kr. Nu över 200 kommentarer pga att Dessie själv gör det så. Hon kunde stängt ner men istället sitter hon och läser våra kommentarer och svarar själv. Lägger ut fjantiga bilder på insta för i nästa minut gå in och läsa här. Självklart får hon betalt utan att jobba annars hade hon stängt bloggen och kommentarsfälten för längesen. Nu njuter hon bara när vi skriver på.

  1. varför skulle hon behöva stänga ner bloggen? Det är ditt val om du väljer att klicka in på en blogg som fu anser vara ”värdelös”. du kan inte kräva något bara för att du besöker en människas blogg. Och varför i helvete skulle hon ta bort bloggen som varit en del av henne i flera år ? Vill hon ha kvar den och uppdatera den en gång i halvåret så får hon göra det, hon gör vad fan hon vill med sin blogg. Fattar du det?

 38. Desiree! Snälla börja blogga igen. Jag saknar dig så himla mycket 🙁

 39. Saknar dig, måste säga det igen!
  ❤️❤️❤️

 40. Skärp er! Dessie har ingen skyldighet att ha en regelbundet uppdaterad blogg bara för att hon hade det en gång i tiden. Hon har hittat andra grejer att jobba med och leva för. Och vill hon blogga någon gång ibland så är det okej, ni kan inte kräva att hon ska underhålla er här varenda dag. Ett tips är att följa henne på snapchat istället om ni vill se vad hon sysslar med 🙂

 41. Finns väl INGEN som är seriöst intresserad av vad som händer i Dessies liv??????! ?????
  Det som gör att hon får massor av kommentarer är att hon gör folk irriterade. That ’s it. Mer än så är det inte. Kan inte tänka mig att en enda vill veta vad som ”händer” i någons liv som man inte ens känner. Man känner inte någon via en text. Och absolut inte Dessie med tanke på att hon är flera personer. ????

 42. Älskar att folk är jätteupprörda för att bloggen finns kvar haha. Vad fan spelar det för roll om den finns kvar eller inte? Tycker ni att bloggen är död, att Dessie är sämst osv så är det väl bara att låta bli att klicka sig in här. Hur påverkar det era liv att bloggen ligger kvar fastän den inte uppdateras?

  Och sen är det uppenbart att många inte har en jävla aning om HUR bloggare tjänar pengar. Dessie får inte pengar för antalet kommentarer eller besök på sin blogg. Hon får betalt för att göra reklam och det gör hon ju inte nu så.. Gå och göm er.

 43. Finns absolut ingen anledning att Dessie har kvar sin blogg. Den enda är för att hon är en Dramaqueen och sitter och läser kommentarena och svarar ibland med olika namn.
  Även hennes sk privata vänner gör det. Om Dessie hade varit seriös och gått vidare så hade hon aldrig låtit bloggen vara kvar och ej heller ett öppet kommentarsfält.
  Men hon är som sagt uppgjord för dramatik och hetsa upp folk.
  Det är hennes signum och hon gillar att se folk skriver och kommenterar.
  Då är hon nöjd.
  Så att Dessie gått vidare och bytt personlighet och hela hennes liv…Nej verkligen inte.
  Det ser vi bara på bilderna som läggs upp.
  Exakt samma Dessie och samma liv.
  Skillnaden är att hon inte skriver på sin blogg just nu men det var ju meningen från hennes sida så folk ska kommentera så mycket som möjligt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *