Sjuk…

Jag mår så dåligt just nu… Jag ber hemskt mycket om ursäkt för uppdateringen igår. Jag har ju känt mig små förkyld i över en vecka nu, men det har liksom aldrig ”brutit” ut mer än att jag har varit snorig/hostat.. Sen igår så var jag på lite jobb, och därefter hos frisören. Men sen när jag kom hem så började jag frysa något enormt mycket, och alla leder i kroppen bara värkte. Så jag fick ta ett bad sen så somnade jag klockan 17.. Så Simon fick ta Theo hela eftermiddagen/kvällen igår, fick så dåligt samvete mot Theo för att jag bara sov. Men jag hade ingen energi, jag mådde verkligen så dåligt. =( Idag så mår jag snäppet bättre, mina leder värker inte lika mycket men jag är fortfarande tom på energi och har huvudvärk. Så jag har inte gjort något speciellt idag förutom att sova i princip.. Jag vaknade liksom 12 idag, och har sovit i över 18 timmar (!) men ändå känner jag mig trött.

Nu har jag lite energi iallafall och passar då på att försöka få i mig lite mat. Jag har ingen matlust och min hals är svullen, så jag har gjort i ordning lite soppa, te och sen lite chips som jag kanske får i mig.. Jag har inte ätit något på två dygn typ, igår fick jag bara i mig en macka på eftermiddagen sen inget mer.. Jag hoppas verkligen att jag inte rasar i vikt nu när jag inte kan äta.. Hoppas istället på att jag får lite matlust och att halsen går ner lite snart så att jag får i mig mat. Jag är ju en sån person som måste äta regelbundet, annars går jag ner i vikt. Min ämnesomsättning är verkligen JÄTTEhög och har ju i och försig alltid varit det (förutom när jag var gravid) men det är ju därför jag kan äta så mycket skit som jag gör.. Jag vet inte om det är en fördel eller nackdel, för som sagt måste jag hålla igång regelbundet med mat, mellanmål osv. och jag tror faktiskt inte att jag kan gå upp i vikt hur mycket jag än skulle försöka vilket jag anser är en nackdel..

lunnamed

4 kommentarer

  1. Wow, inlägget handlade mer om vikt (utseende) än om att du är förkyld. Hur lyckas man?

    1. Men är det din eller min blogg? Jag bestämmer väl vad jag skriva om och inte du? Jag kanske inte vill skriva ett A4 om en förkylning? =)

  2. Trodde din blogg var ditt jobb? Vadå ”var på jobb lite”?

  3. Krya på dig vackra Dessie! Hoppas du blir bättre snart.

    Sara
    http://ljusavardag.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *