Nu är jag redo för hösten♥

… Okej, mitt korta hår höll väl i… en- två veckor? Jag trivs ju inte i kort hår, det har ju alltid sagt.. Så jag vet inte ens varför jag klippte av det. Jag ville väl ha en förändring. Och färga håret har jag ju inte velat eftersom att jag har totalt ofärgat hår nu efter att inte färgat håret på över ett och ett halvt år. Men nej, nu fick jag faktiskt nog. Jag måste göra någon form av förändring, och långt hår vill jag ju ändå ha!

… Så jag bestämde mig för att färga håret igår! =) Jag kom in med en liten inspirations bild från Gigi Hadids hår. Jag älskar hennes naturliga, nedtonade blonda hår med en lite mörkare utväxt. Jag skulle ju vilja testa på mörkare hår, men samtidigt vill jag ändå inte gör en allt för stor förändring. Så vi körde en liten variant av Gigi’s hår som inspiration, men i en mix som passade mig mer. Eftersom att jag passar i kallare färger (typ mer askigt än en varm blond) så fick det bli en liten variant utav en kall naturlig ombre och så tonade vi ner mitt naturliga blonda till en mer askig, mörkblond. Jag blev iallafall SÅ himla nöjd alltså, det var verkligen över mina förväntningar. Den här färgen passar mig så bra! =) Sen så la vi i löshår också, eftersom att jag då ville ha långt igen.

Som ni vet så gjorde jag håret hos Swedish Natural (LÄNK) som alltid. Det är faktiskt den enda frisören som får färga mitt hår, jag vet att dom alltid gör ett sånt bra jobb och jag blir alltid nöjd där. Så om ni ska färga, eller behöver sätta in löshår så rekommenderar jag dom. ♥

img_9305.jpg

Före och efter! Vad tycker ni, hiss eller diss? ♥ Tack Swedish Natural!

1 kommentar

  1. Vill man spara in lite på pengar och inte gå på salong så listar jag lite olika butiker som har bra priser just nu:
    http://www.hairextensionsguiden.se/billigt-loshar/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *