THE TOWN

dPicMonkey Collage

Vill ni ha ett grymt filmtips? ”The Town” är en utav mina absoluta favoritfilmer, och om ni gillar filmer som har lite action, romantik och är väldigt verklighetsbaserade så är den här perfekt. Det är en bankrånarfilm, (en utav dom bästa bankrånarfilmerna faktiskt) med Ben Affleck som huvudroll. Han spelar den här rollen så jääääkla bra också. Dom gör iallafall sjuka rån, kommer undan med en rejäla summor pengar – tills verkligheten kommer ikapp och tyvärr i en sån bransch så slutar det oftast med två alternativ, om man inte lägger av innan dess då. Ni kan ju säkert räkna ut vilka 😉 Förutom adrenalinkicken som tillkommer stundvis under filmen så är det även lite cry moments i den, och så får man ju även smaka på lite romantik..

Jag tycker vanligtvis inte att Ben Affleck är så snygg, men i den här filmen så gillar jag verkligen honom skarpt. Han sätt i filmen och hans personlighet i filmen är verkligen min typ utav kille. Inte den delen att han är bankrånare då, men att han är hård, framåt, driven, tystlåten men ändå ett stort hjärta. Ni kommer förstå om ni ser filmen, men jag blir iallafall nästan lite kär varje gång jag ser filmen haha.. =) Iallafall, se den. Grym film!

8 kommentarer

 1. Mathilda

  Var det därför du följde Ben på instagram? haha!

  1. Ja? Bra koll haha

 2. Är film galen men denna har jag missat tack för tipset söta.

  1. Ja se den, verkligen bra:)

 3. Tror du menar verklighetstrogen för den är inte baserad på verkliga händelser som du skrev 🙂 Ha det gott!

  1. Jo The Town är en sann historia! =) Detsamma!

 4. Hej Dessie! Du är med i veckans nutidsquiz om bloggare på blogg.se 🙂 Gör quizet här: http://blogg.se/article/2016/october/quiz-har-du-koll-pa-vad-bloggarna-gjorde-forra-veckan.html

 5. Den är GRYM!!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *