SNART DAGS FÖR NYA ÄVENTYR?

Hej underbara lördag, och hej underbara ni! ♥

.

Vi har bara tagit det lugnt idag faktiskt, jag känner mig fortfarande sjuk (men inte alls katastrof sjuk som jag trodde att jag skulle bli) Men det har iallafall resulterat till att vi inte har stressat på helgen till att gå ut och nyttja varenda timme som vi annars brukar. Men snart tänkte jag att jag och Theo skulle iväg och hitta på något kul, kanske museum eller något sånt? Det var ett tag sen, och museum är ju alltid roligt för både mamma och barn! Polismuseet lutar det åt, då Theodore är helt inne i poliser nu.. det är ju så häftigt.

Förövrigt så håller jag på att kolla lite hotell & flyg just nu, jag och Nnabintou har pratat om att åka iväg till Tyskland ett bra tag nu, och nu har vi hittat ett datum som passar oss båda. Jag hoppas att vi hittar bra hotell bara, det verkar ganska fullbokat just nu nämligen.. Men jag vill verkligen komma iväg, för vi ska träffa ett par vänner där, men då är vi bara där i två dagar så jag inte är borta från Theo allt för länge. Men det ska bli skönt om vi kommer iväg, känner att jag vill bort lite från Stockholm även om det är så att det endast är två dagar.. ♥

Här har vi tre bilder från Marbella som jag inte har lagt upp här på bloggen. Vi var ju i Marbella nu i somras om ni minns det? Så jäkla rolig resa, allting var verkligen peeerfekt. Villan, umgänget, OSS. Jag älskar mig & Nnabintou tillsammans – vi har alltid så sjukt roligt tillsammans och slutar alltid med gapskratt. <3

.

dddunnamed

sdunnamed

dffunnamed

4 kommentarer

  1. När ska du skaffa extensions igen?

  2. Hej Dessie. Kände att jag ville skriva lite till dig ang. din senaste vlog. Så jag har skrivit ett brev till dig på FB så du vet 🙂 Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *