SKO-KAOS

ffunnamedddunnamedvf,unnamedfffunnamed

Ikväll så har jag försökt fixa i ordning min sko-garderob lite, men tyvärr utan lycka... Jag måste inse dess faktum, jag har ingen walk in closet. Jag har ingen stor garderob, varför envisas jag med att tro det då? Varför rensar jag inte mina skor? Eller nått. För jag kan ju inte ha det såhär, skor ligger ihop tryckta mot varandra, jag har dubbelpar av skor i kartongerna för att få så mycket plats som möjligt.. men inte bara det, i hallen så har jag en stor sko låda, en hylla och två garderober fyllda med skor längst ner. Liksom, hur lyckas man? Men jag är i och försig en sån människa som är väldigt rädd om mina skor, så jag lyckas ju samla på mig och spara en hel del under flera år. Vilket är suveränt egentligen, för man blir alltid skitglad när man hittar ett par skor som man tröttnat på för några år sen som nu helt plötsligt är skit snygga till just en outfit.

Däremot är det ju som sagt mindre bra om man inte bor sådär stort och luftigt för att ha tillräckligt med utrymme för det..

Förresten så hittade jag två par fina ballerina/loafers som jag verkligen älskar, synd bara att jag i princip aldrig har använt någon utav dom. Men det är typ för att dom bara ligger där i garderoben. Det slutar alltid med att jag ändå väljer mellan 2-3 par olika skor nästan varje gång. Alla dom här som ligger i garderoben, dom tittar man ju knappt på. De skor jag använder mest är mina svarta Isabel Marant sneakers, och sen typ mina Givenchy stövlar eller mina svarta lårhöga från Din sko. Det är typ dom jag använder haha. Är ni också så? Man har flera alternativ, men slutar alltid med att man väljer samma gamla..

26 kommentarer

 1. Gud vad söta dom var med guld längst fram. Man kan utnyttja uttrymmet under sängen. Finns ju platta genomskinliga lådor jättebra o ha för olika saker.

 2. Kan du inte visa upp klänningarna och topparna du beställde för ett tag sen? ❤️

 3. Jag är likadan. Har massor med skor, väskor, jackor osv. Men använder mest bara samma hela tiden haha. Man vill ju inte göra sig av med ett par fina skor ändå, för man VILL ju använda dem, bara inte just idag liksom..

  Jag har faktiskt slängt ner de flesta skorna i flyttkartonger och ställt i förrådet ändå. Då finns de där om jag vill använda dem, men de står inte och tar plats i skohyllan.

 4. Jag vet precis!!! Tips: du ska rada skorna annorlunda, en sko ska stå med tån framåt och andra ska stå med klacken framåt. Skorna är ju bredast framme vid tån så på detta sätt sparar man faktiskt plats! ❤

 5. omg så dröm att ha så många skor!!!

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 6. Vart är den gröna jackan med päls ifrån??

  1. Den ä ursprungligen från aliexpress, sök ”green army jacket fur”, men glitter shopen på facebook säljer den för 1600 och ”stella blake”säljer den för 4000

 7. Visa lite kläder om du köpt några tack.

 8. Känner igen mig. Fick tummen ur och sålde bort en del för ett tag sen dock så nu har jag plats för nya 🙂

 9. Kan du inte sälja säg 10 par:) eller använda till de slits och slängs- och inte köpa nytt?:)
  En rensning som visserligen tar tid men värt i längden. Jag använder en viss metod (con-marie) handlar om att rensa saker man tex inte mår bra av (känslomässigt eller på annat sätt)- bara må-bra-saker finns kvar:). Känns skönt när sker rensas!

 10. Josefine

  Du får göra walkin’ i extrarummet, nu när ni bor själva

 11. Vet inte. Låter som att ditt problem är för mycket pengar. Själv har jag inte råd till vinterskor i år. :-/ Vad har du for storlek? Kanske du vill ge bort ett par till mig?

  1. För mycket pengar har jag verkligen inte. Jag har sparat under flera års tid som jag skrev. Typ aldrig slängt ett par skor. Skriv till mig på fb!:)

 12. Jösses vilken röra :/

  1. Jag hoppas du skojar haha. Du kan inte på allvar tycka att det där är rörigt? 😮 då hade du svimmat om du kommit in i min garderob xd Jag skulle inte kalla den superrörig, men jämfört med dessies är den.

   1. Anonym

    Jo jag är en ordningsmänniska jag hade inte klarat av allt stökigt och rörigt hos Dessie

  2. haha yes tell me about it

 13. Enda saken jag tänker på är att alla skor inte ligger i deras skolådor. Tänker ex på dina tory b ballerinor där de står på kartongen, sånt tar ju plats.

  1. Jag har andra skor i kartongerna 😛

 14. Nathalie

  Men har du inte massor med plats nu när Simon lämnade dig? Du borde göra en walk-in closet kram!

 15. https://sexleksaken.se/produkt/lea-skon-korsett/ Den här är ett måste i allas garderober .

 16. Var är din gtöna jacka iffån mef päls??????

  1. Aliexpress. Kostar ca 800

  2. Stella blake!❤️

 17. Köp ett skoställ till dörren, kan hängas på så gott som alla dörrar, förstör inte dörren på något sätt.

  Denna var ju inte jättevacker men du förstår idé, jag köpte min på jysk för typ 150 spänn och den är mycket mer fancy och får plats med ca 30 par skor, dock bara högklackat men jag tror inte att det är något problem för varken dig eller mig 🙂 https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=&url=http%3A%2F%2Fdenjo.blogg.se%2Fcategory%2Fknasigheter-vi-hittar-pa-i-skara.html&bvm=bv.135475266,d.bGg&psig=AFQjCNEvxoTU9gE742NTRTbfUBisAzzr0w&ust=1476838231032397

 18. Har du någon tanke på att sälja dina svarta eller beige/grå Isabel Marant Sneakers?? Vilken storlek hat du? Säg till isåfall! 🙂

  Tack

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *