OUTFIT-INSPO NU TILL HÖSTEN

Ivory Lansen Chrono, Triwa (2295 SEK) / VMELLIEN WOOL HAT, Vero Moda (119 SEK) / Soft Lace Up Knit, NLY Trend (399 SEK) / Ripped Knee Mom Jeans, New Look (399 SEK) / Savannah Low, Primeboots (3295 SEK) / Color Sensational Loaded Bolds, Maybelline (119 SEK) / PCGOYO SUNGLASSES, Pieces (249 SEK)

Den här outfiten är verkligen så jäääääkla snygg! ⇑ Perfekt höst-outfit, och sen kan man matcha en kappa till så blir det hela on point. Jag älskar sån här stil, (no shit, kollaget är ju gjort av mig haha..) men ja, alltså jag går gärna i lite stora trasiga jeans, en härlig tjocktröja till och sen styla den med en cool hatt och smycken. =) Det passar ju både till vardags, men också om man ska dra ut med vännerna typ. En outfit som alltid funkar med andra ord 😉

Den tjocktröjan som ni ser i collaget beställde jag nu förresten, visst är färgen fin? Jag gillar ju egentligen inte tröjor med en sån snörning men just den här var ju så snygg och ser väldigt mjuk och söt ut. ♥ Hoppas ni blev nöjda med outfit tipset iallafall. Gillade ni den? Skulle ni kunna bära denna outfit?

3 kommentarer

  1. Plz try on-haul med den och klänningarna du beställt sen tidigare älskar hauls

    1. Jaaa snälla! En okonstlad sådan, vore så kul!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *