BRA SMINKDAG

ddPicMonkey Image

Ni vet när man blir fett nöjd med sitt smink? Då vill man i princip publicera massor med bilder på sig själv, för man blir i princip nöjd med varenda en bara för att sminket blev bra lol. Jag var sjukt nöjd med mitt smink här måste jag säga. Jag testade på att markera min näsa lite med Anastacias puder palett med färgen Havana, och det blev ju faktiskt fint. Ser ni att den är lite mer markerad? Jag brukar annars lägga ljust puder på näsan för att den ska vara så ”omarkerad” som möjligt (tycker det blir finast på mig) men det här var ju också kul att testa på. Jag kanske börjar markera den allt fler gånger =) På bilden så har jag iallafall nästan bara använt mig utav Anastacias puderpalett. Jag har använt färgen Nutmeg som puder/bronzer, och färgen Havana på käklinjen/käkbenen och sedan lite highlighter under brynet. Sen på det såklart markerade bryn, och lösfransar.

På brynen så använder jag en brynskugga från Kicks som heter Ardell. Jag vet att jag skrev om det sist, men då mindes jag inte namnet på den. Alltså jag måste verkligen tipsa er om den, den är så sjukt bra (och prisvänlig!!) den gör verkligen ett superfint resultat, och du behöver inte alls jobba med brynen länge utan dom blir  fina bara över några drag med borsten som tillkommer.

dsc00756-4

Runt hundralappen kostar den!

12 kommentarer

 1. Har du fyllt övreläppen? Den ser helt annorlunda ut och klart större (beror nog inte på posen). En beauty klinik hade ju på Instagram faktist tackat och nämt dig som kund förra månaden.

 2. Wow, du borde skriva en bok om detta Dessie! Så inspirerande!

 3. Väntar på depends nya ögonbrynsprodukter. Ska vara toppen o till bra pris.

 4. Måste bara kolla in den här så härlig http://bit.ly/2e9H0f9

 5. Åh den måste jag testa! Köpt flertalet ögonbrynspennor/skuggor genom åren och endå är det den billigaste gamla varianten från h&m som funkar men den säljs ju inte längre så ska testa detta! 🙂 Snyggt sminkat btw! 🙂

 6. ”Jag tror att när man har ångest så ska man inte ”skjuta undan” problemen med te.x mediciner, och de flesta ”gräver ju ner sig” hemma när man har ångest.
  Så mitt tips är iallafall att gå upp tidigt, försöka träna på något vis, även om det bara är en promenad, och även om man inte har något att göra – försöka tvinga sig själv till att gå ut och hitta på något. Kanske gå till bibblan, träffa en kompis eller vad som helst.”

  Dessie, nu är dags att rycka upp sig! Gå till bibblan så kommer du må mycket bättre, puss!

  1. Ja absolut, de är ju det jag skriver också. Jag brukar hitta på saker för att de ska kännas bättre. Man måste tvinga sig själv, idag mådde jag bättre för jag tvingade mig göra saker som jag kanske inte hade velat göra just nu (läs: orkat) och det kändes genast bättre för mig. Jag mår iallafall bra av att vara kreativ och få saker gjort som jag egentligen vill skjuta upp. Känner mig duktig. Men sen är de olika. De var bara lite tips från mig, funkar inte för alla ingen idé att gråta över det.

   1. Anonym

    För stunden, men du tar inte itu med det, du flyr. Du är värd mer, lyssna på dig själv så kommer andra göra det också.
    Gå i sanningen. Lyssna till anden, han visar dig vägen.

    (Det här är inget ironiskt eller elakt, det är med kärlek, från en annan kristen)

 7. Du är så vacker Dessie 🙂

 8. Vad använder du för skugga under ögonen? Så snyggt!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *