Svenska sushiköket

Hello ❤️ 


Hur mår ni? Vad gör ni? Saknat mig idag? Haha nejdå.. Nu ska jag inte vara allt fär självgod. Ni är ju lite vana att jag är borta ibland (Hehehehhee, too soon?) iallafall! Nu är man hemma igen efter en fullspäckad dag med lite gott & blandat. 🙂 Det är därför jag har varit lite otillgänglig här på bloggen också, har liksom inte hunnit sätta mig ner och blogga men tar igen det nu då istället. Funkar väl?! Först då så åt jag lunch idag med en killkompis Tom på Svenska sushiköket, om ni vill ha ett bra tips på sushi så ska ni gå dit – så grym sushi där alltså! Det ligger ute i Hägersten, vilket egentligen inte är så långt från stan men har man inte bil så kanske det känns onödigt att åka dit men jag tycker helt klart att det är värt att åka ut dit för den sushin. 😉 Den är faktiskt typ känd för att vara den bästa sushin i Stockholm…

Det var iallafall väldigt trevligt att ta en lunch med en kompis ”bara sådär” det händer inte så ofta nu för tiden. Sen hämtade jag Theodore från sin pappa,  han fick vara ledig från förskolan idag eftersom att jag inte hade jobb idag. Så efter det åkte vi ut till Västerås faktiskt på ett litet ärende. Så när vi kom tillbaka till stan sen så var vi i två olika lekparker, promenerade med Coco och sen passade vi på att fika också 🙂 Det har varit en sån mysig och perfekt dag alltså. Men nu är vi hemma, och såklart trötta efter en hel dag ute med olika äventyr.

Ni själva då? Vad har ni haft för er? Har ni haft en bra dag? 

7 kommentarer

 1. Hahaha, älskar din humor i början av inlägget!!! Mer sånt, känns som det är den ”riktiga” personen som kommer fram. Kram från mig

  1. Haha , okej ska försöka skriva mer ”mig” men de är så svårt i text känns som om de bara blir fel haha ❤️

 2. Jag har varit hemma med en sjuk liten tjej här hemma.. Kul med
  Västerås, där bor Jag 🙂

  1. Hoppas hon kryar på sig❤️

 3. Ett tips om du är på Kungsholmen nån gång är att gå till ett ställe som heter masahiro och prova deras masahiro rolls, det är den absolut godaste sushin jag någonsin ätit!! Du måste prova!!

 4. Håller med, svenska sushiköket är i toppklass när det gäller sushi

 5. Jag åt sushi idag, men bara avocadobitar<3 så gott, älskar sushi

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *