DEJT♥

IMG_0490IMG_0495IMG_0497IMG_0498IMG_0504

Bilder från min eftermiddag ♥

Hej på er allesammans! ♥ Hur mår ni? Själv så mår jag super! Jag kom precis hem från en liten dejt faktiskt. *blink blink* Eller ja, dejt och dejt.. Men vad ska man säga? Jag blev bjuden på middag hehe. Det var jättehärligt! Vi satt vid vattnet på en restaurang vid namn Göteborg som ligger vid Hammarby sjöstad. Top restaurang tycker jag, härlig stämning, vacker miljö och klockren mat. Theodore var såklart med också, och det gick som vanligt bra även om han börjar bli lite trotsig nu 😉 Mitt bästa knep för att kunna ha en dejt på restaurang samtidigt med barn/barnen är att ha med Ipad eller sätta på youtube på telefonen.. Det gör verkligen susen =) Om man vill ha lite ”egentid” under middagen liksom. Det kan ju bli rätt tråkigt för barnen att sitta stilla annars, så det är ett bra knep. Theodore åt köttbullar (typ som vanligt när vi äter på resturang, känns som utbudet för barn är superlitet!) och jag och ”dejten” åt lite förrätter som vi delade på. Jag tycker att det är så mycket mer värt att beställa in kanske 4-5 förrätter man delar på istället för att beställa typ en varmrätt. Det känns roligare, och godare för då slipper man liksom bestämma sig för en sak bara haha. 😛 Någon mer som också gör så?

Imorgon är det fredag iallafall, SKÖÖÖNT ♥ Theodore är ledig från förskolan då som vanligt (vilket han iof var igår också då jag ville ha lite egentid med honom, så vi var på lekland hela dagen igår..) Så ikväll blir det iallafall mys för hela slanten! =) Vi har köpt lite bullar, melon och blåbär som vi ska smaska på framför en film! Älskar mysiga hemmakvällar med Theo, inget slår dom kvällarna. Vi brukar alltid se någon familjefilm som båda kan skratta över. Jag tycker faktiskt att det är roligt att se barnfilmer haha, men bara det inte är någon töntig barbie film liksom. Men det skulle jag ändå inte sätta på, jag tycker att dom är helt skeva. Har försökt mig på en barbie film en gång, och hörde hur dom pratade skit om varandra och om pojkvänner.. Alltså va? Barn? Pojkvänner? Skitsnack? Det är barn!!! URK…

43 kommentarer

 1. Dejten är Simon 🙂 as gulligt!
  Syns väl på bild nr 2, hans tatueringar på
  Armarna 😉
  Du är så jävla söt !! & kvinnlig.

 2. Varför kallar du det för en dejt när det var Simon? Dejtar ni igen eller?

  1. Nej inte simon

   1. Fast vi ser ju att det är hans tatueringar? Varför håller du detta hemligt? Låter ganska stört om jag ska vara riktigt ärlig..

   2. Hej Karro! Vem det än nu är jag var på dejt med så har jag ingen lust att dela med mig utav det, och det är något man får respektera.

   3. Varför sade du inte det då istället från början då? Palla ljuga liksom

   4. Jag har fortfarande inte sagt att det var Simon. Folk får tro och spekulera vad dom vill. Jag har mitt privatliv och det är något man får respektera.

  2. Dom har aldrig slutat dejta. Bra mycket töntigare än en barbie film när hon ska dölja det.

 3. Vad kul att du och Simon börjat dejta igen! Måste vara roligt för lille Theo också, även fast ni umgåtts alla tre mycket under tiden ni varit separerade.
  Och jo Dessie, det är Simon du varit på date med. Dels för att man ser hans tatuering på andra bilden (https://www.google.se/search?q=Dessies+kille+simon+tatueringar&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiTpOvbl93OAhUJ1ywKHQQyB4EQ_AUICCgB&biw=1280&bih=655#imgrc=4jjWKUIDHw9oHM%3A) och dels för att en bekant till mig såg er på restaurangen idag.
  Superkul för er!:)

  1. Märkligt då att dejten har tatueringar på båda armarna medan Simon, på bilden du hänvisar till, bara har en tatuerad arm.

   1. Katrin

    Jo fast dom andra tatueringarna har han ju gjort i efterhand. Om du tittar på nyanserna och mönstret på Dessies bild och den jag länkade till så ser man att det är hans tatuering.

  2. Jag vet att han har tatueringar på båda armarna nu, tyckte bara det var ytterst korkat att använda den där bilden som ”bevis”.

 4. Hoppas verkligen på dig & Simon igen ❤️ Alltid roligt om man kan hitta tillbaka till varandra, framförallt när man har gemensamma barn

 5. Hon kanske försöker hålla spänningen uppe mellan henne och ”dejten” då kanske man vill ta det lite lugnt innan man säger något här på bloggen. Hade varit kul om alla kunde backa lite 🙂 Jag ser också att det är Simon men vi kallar honom dejten istället, så blir det mer spänning 😀 Känns kul i alla fall.

 6. Gud vad observanta alla ni läsare är. Tänkte inte alls på dom tatuerade armarna. Visst är det Simon! Ha ha
  Hoppas det löser sig för er Dessie!

 7. Jag hoppas verkligen att det är Simon, för man tar inte med sina barn på dejter med nya män. Så enkelt är det!

  1. Gör man inte? Hade det varit annorlunda om det varit en ny vän och barnet var med? Att de bara var nya vänner? Kille som tjej.

   Och vem säger att detta är deras första dejt? (Om vi låtsas att det inte är simon).

   Hur gör du när du dejtar en ny person och om du har barn? Den personen kommer ju vara ”ny” för barnet när barnet väl får träffa personen? Eller ska du vara singel hela livet? Bara träffas när du har barnvakt/barnet är hos sin andra förälder?

   1. Anonym

    Jag ser till att vara ansvarsfull och skaffar en barnvakt om det hade varit så att jag inte hade sambo och skulle på dejt. Den vuxna vet om att det är en dejt. Barn behöver stabilitet. Spelar ingen roll, jag tycker absolut inte att man tar med sitt barn på sånt. Punkt!

   2. Man kan vara på dejt med en kompis, det vet du va?:)

   3. Anonym

    Och för att tillägga, så skulle jag aldrig presentera mitt barn för en ”dejt.” Om jag var säker på att det skulle bli seriöst och jag vet hur personen är, så absolut.

  2. Absolut Dessi! Antar att jag inte hade kallat det dejt iofs, utan mer middag med vän.

  3. Hon kan ju varit på ”dejt” med hennes pappa, typ? Därav mannen på fotot.. 😉

 8. Vad tramsig du är Dessie..vi ser ju att det är Simon

 9. https://goo.gl/images/3ph0rA

  Här är han ju tatuerad på båda armarna 🙂

 10. Åh vad kul att du och Simon hade dejtkväll!

 11. Jag brukar inte kommentera, brukar inte läsa kommentarer men precis som alla andra blev jag lite nyfiken på om det var Simon eller inte. -vilket det verkar vara (Verkligen Superroligt för er). Min första tanke som slog mig när jag läste kommentarsfältet kändes så tråkigt eftersom det var så mycket tråkiga kommentarer. Med tanke på alla tråkiga och negativa kommentarer du får förstår jag att du inte vill dela på bloggen men är tacksam för det lilla vi får. Personligen tycker jag att det är jätteroligt att ni fortfarande ses ofta och gör saker tillsammans!
  Ps. sista bilden på dig var jättefin!

 12. Fast var det inte detta Desirée skrev om bara några inlägg längre ner? Att hon vill hålla privatlivet för sig själv. Då får man väl respektera det och sluta spekulera. OM det nu är Simon, kanske han inte vill nämnas eller synas i bloggen mer.
  Huvudsaken är att hon är glad, vem det än är som hon träffar.

  1. Tack Tina att du förstår!❤️

  2. Hm, i sak håller jag med dig, men det blir ju lite konstigt när Dessie hintar med att hon var på dejt och liksom gör en grej av det, och i nästa ögonblick inte vill ha några spekulationer. Ännu märkligare blir det när hon förnekar att det var S fast han tydligen syntes halvnaken på hennes Snap, på bild, samt att folk har sett dem på den aktuella restaurangen. Vill man inte ha några spekulationer så är rekommendationen att man inte skriver något om en dejt, alternativt skriver att hon, T och S var ute och åt middag. Slutsats: Det är klart att hon är ute efter spekulationer. Tycker att Dessie underskattar sina läsare här.

   1. Just detta som jag inte förstår med folk. Varför ska alla våra så jäkla nyfikna hela tiden?
    Bara för att någon såg henne med denna någon, måste man berätta det för alla då?

    Bara för att man kan skymta lite av en arm, måste man hålla på att jämföra massa bilder för att få jackpot?

    Man kan förstå att hon tröttnar på att vara offentlig och driva en blogg när hon får skit för att inte skriva några blogginlägg, att hon inte är tillräckligt personlig. Att hon bara berättar om sitt morgonkaffe.
    När hon väl öppnar upp sig mer. Berättar vad hon gjort under dagen. Då duger inte det heller bara för att hon inte berättar in i minsta detalj med vem hon gjorde vad och varför.

    Man måste faktiskt inte berätta allt.
    Och hon berättar det som känns ok att berätta.
    Dessutom.
    Hade hon bara skrivit att hon var ute och åt middag istället för att berätta att det var en ”dejt” så hade garanterat inlägget klassats som tråkigt.

 13. Åh du är jättelik bloggerskan engla på sista bilden! 😀 du skulle kunna vara hennes syster! 🙂

  Har du förresten finskt påbrå? Jag är själv halvfinsk och har finska släktingar med väldigt liknande drag som du har! Och Engla är ju också finsk, så när jag lade märke till likheten så tänkte jag att jag måste fråga! 😀 i mina ögon så ser du ”typiskt finsk ut”! Oavsett påbrå så är du väldigt söt och vacker! 🙂

  1. Åh tack så mycket !❤️ Yes jag är halvfinsk! Farmor var helfinsk och farfar finsk Rom 🙂 Tack återigen, vad glad jag blev ❤️

 14. Usch och fy, du har verkligen bland dem värsta kommentarsfälten jag sett. Börjar blockera folk, ingen ide att behöva läsa bittra människors kommentarer. Kan man inte bete sig bör man inte ha rätten att kommentera ändå!

  1. Mm jag vet, jättetråkigt 🙁 ska ta tag i den.

 15. Vem det än var, så hoppas jag ni hade en trevlig kväll 🙂

  Och med tanke på all skit du får av dina läsare så förstår jag gott och väl att du inte vill dela med dig något om Simon.

  Ha en fin dag! 🙂

  1. Tack så mycket fina ❤️

   1. Finnen

    Annars, den där videon som sket sig och blev 45sek.. Kommer det en längre version snart eller är den borta?

 16. Fy så mycket idioter som hålls i ditt kommentarsfält, vik hädan med er troll!
  Och till dig Dessie: du är bäst! <3 Ha nu en fin fredag <3

 17. Förstår som många andra att du inte vill dela med dig av privatlivet, men skyll verkligen dig själv om du gör sådana här inlägg då som ”hintar” om det privata när du sen direkt efter klagar på att folk spekulerar och ska respektera ditt privatliv.. WHAT? Hur kan du göra så? fatta dubbelmoralen i det. DU vill inte att NÅGON ska lägga sig i vem du dejtar samtidigt som du aktivt väljer att lägga upp ett helt inlägg om att du var på DEJT. Du kunde valt att utelämna just bilden där Simon syns och bara skrivit att du varit och ätit på en bra restaurang med god mat, men du valde att fokusera ordet ”dejt” och får därför skylla dig själv med tanke på alla spekulationer som uppstår (fast det är så uppenbart, desto löjligare att du låtsas som inget) som du påstår att du inte vill ha.

 18. Allvarligt, din blogg blir faktiskt bara mer och mer intressant, rena underhållningen. Allt drama, tänker främst på ditt kommentarsfält och dina bortförklaringar/sätt att bemöta dina läsare.. Allt känns som rena dokusåpan. Otroligt genomtänkt måste jag säga, och framförallt ett bra sätt att tjäna pengar på. Jag personligen, finner din blogg otroligt underhållande och kikar in dagligen påminner lite om Kissie när hon var som mest provocerande.

  1. Omg, där sa du något allt… Smart av Dessie och i och med alla idioter som finns så är det klart att de biter vid första chansen… Tyvärr. Hoppas att Dessie åtminstone tjänar rejält på detta, måste vara oerhört psykiskt påfrestande att se sådana kommentarer dag ut och dag in.

   Dessie, när jag började följa dig för typ 1,5 år sedan var du en mysig blogg som skrev om mode, din son och heminredning och ibland matlagning (gillade till och med din pod och jag avskyr att lyssna på poddar). Saknar de bitarna 🙁 Bli inte en mainstream med vloggande och en miljard selfies.

 19. Tycker inte att så små barn ska sitta med iPad och sånt, men visst håller jag med om att det kan rädda många stunder.

  Kan han ens fokusera på en hel film? Inte ens min blivande fyraåring kan fokusera mer än 30 min så vill han göra nåt annat. Ovanligt att 2,5åringar kan fokusera länge. Dessutom bör barn inte vara uppe så sent….

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *