HUR LIGGER NI TILL?

img_5837.jpg

Minns ni att jag skrev om tjänsten Kollektiva för ett tag sedan? Okej hörrni, innan ni tänker ”pensionssparande, vad tråkigt” så ska jag faktiskt berätta en sak.. Jag har också tänkt på pensionssparande lite kort och tänkt att det är tråkigt och något jag inte behöver oroa mig för ännu.. Men så är det inte. Sen jag gick med i Kollektiva så har jag först och främst tyckt att pensionssparande är roligt, för nu kan jag motivera mig själv och förbättra alla mina förutsättningar när jag faktiskt på ett ENKELT sätt genom en enda tjänst kan ha koll på allt med min Premiepension. Jag är 22 år gammal, det är tid nog att jag faktiskt börjar organisera och se över mina pensionsfonder, för det är från dag 1 man börjar jobba dom räknas. Eller hur? 

Kollektiva är roligt, vet ni varför? För det är ett inlogg bort och sen har du koll på allt ditt sparande inom just Premiepensionen. Jag blir typ mer motiverad inom jobb när jag ser och har koll. Tusen fondsparare är bättre än en bankman, eller hur? Nu har Kollektiva lanserat en ny tjänst som heter KollektivaKonsensus  Vad är KollektivaKonsensus? Jo för att förklara det så kort och enkelt som möjligt – KollektivaKonsensus är ett dagligt sammanställt konsensus över hur tusentals var för sig framgångsrika pensionssparare i olika åldrar väljer att allokera sitt eget premiepensionskapital över olika tillgångsslag, marknader, branscher, valutor och enskilda fonder – och hur det gått om man hade tagit rygg på dem hittills. KollektivaKonsensus är ett sammanställt konsensus som kan användas som inspiration eller guide när man gör sina egna val.

För att själva gå in och kolla hur ni ligger till i listan med ert pensionssparande (Ligger ni bra till? Hur ligger andra till? Det är ganska intressant att veta faktiskt!) ja eller som sagt, få en massa råd för att själva göra de bästa valen inom er pension, gå in HÄR för att bli medlem och börja använda tjänsten!

I samarbete med Kollektiva.

14 kommentarer

 1. Du har redan gjort reklam för dessa förut, hur många gånger ska du göra det?
  Förresten, hur gick det med din bok?

 2. Akta dig så hon inte visar upp ditt ip nr, för den kommentaren gillar hon nog inte. Dumförklara oss läsare istället genom att tro att vi inte förstår att ip nr syns. Vuxet…

  1. Personen vars IP hon visade upp har suttit och trakasserat dessie varenda dag , jag förstår inte hur du kan försvara det beteendet. Du kan inte jämföra My’s kommentar med alla dom där sjuka och respektlösa kommentera som de där människan har skrivit.

 3. Konstigt att du verkar ha sådan full koll på Dessies ip nr och kommenterar. Hm….
  Jag har läst alla kommentarer länge nu och hon har fått väldigt många mer än dessa. Väldigt många tycker i princip samma. Och hur vet du att det inte finns fler som tycker så? Konstigt….eller inte. Och vuxet, Dessie. Istället för att radera eller spärra så väljer du att hänga ut. Men det är så du är. Bekräftelse igen. Lika vuxet som att Dessie svarar med olika namn istället för att bättra sig.

 4. Jag skrev inte något om dessies ip-nummer , så läs en gång till om du hade svårt för att förstå 🙂 det spelar ingen roll hur många människor det är som har skrivit den typen av kommentarer , det är inte snällt eller respektfullt. Bara för att man tycker att en blogg är tråkig och inte gillar ägaren av bloggen så kan man inte börja trakassera henne med massa elaka kommentarer. Alla kan inte vara som du vill att dem ska vara , du får respektera det . speciellt om det är du som bor i klagstorp!

 5. Ja det blir spännande och se om ingen kommer skriva sina åsikter eller sanningen mer och om Dessie kommer visa att hon mår bra sen. Det beror på annat som vi alla vet hur Dessie mår och hur roligt hon tycker blogga är. Hon har hängt ut ip nr och personer förr men hon har inte mått bättre sen för det. Kanske för stunden men hon är rätt bra på att mobba folk hon med genom att göra så. Och att hon själv har olika namn och kommentera precis som alla andra.

  1. Hon vill ju inte ha mer av dina ”sanningar” så sluta någon gång förfan! Vad är det för fel på dig människa? Hur svårt kan det vara att lämna denna bloggen om du inte gillar den ?

  2. Men bara för att det är ditt IP nummer som blev uthängt. Tror du inte jag ser alla dina kommentarer, hur många namn ska du använda? Nu har du ju skrivit flertal likadana kommentarer, fast formulerat dom olika med olika namn IGEN. Jag förstår att du inte tycker om mig, men släpp det. Du får jättegärna maila mig blogg.desiree@gmail.com om du vill diskutera, prata eller skrika eller vad du nu känner att du vill göra. Men det är otroligt tröttsamt att få cirka 30 kommentarer från dig dagligen som bara är negativa. Varför känner du sån stark ilska mot mig? Rannsaka dig själv, gå djupt in och tänk efter – vad är det som gör att jag spenderar så mycket energi på att försöka trycka ner Desirée egentligen? Jag finns här och är otroligt öppen för att prata och diskutera som en människa om du vill det så kanske förhoppningsvis du vill ändra din åsikt om mig. Tack!

   1. Vad bra att UI svarar istf dig. Då blir det respekt och rättstavat

   2. Jag kan garantera dig att jag skriver och både svarar på mina kommentarer och blogginlägg själv. 🙂

   3. Haha, så om du kan garanter att FU svarar på dina kommentarer själv, kan du förklara varför du skrev ditt eget namn i tredje person?
    Självklart man undrar om du verkligen svarar själv alltid?

 6. Victoria

  Säljer Michael kors väska och kläder från Livly från 1 kr

  http://www.tradera.com/profile/items/1646320/victoria-1089

 7. Den känslan när någon på Kolektiva har skrivit hela inlägget och Dessie har bara copy+paste den till sin blogg.

  1. Så är det inte iallafall, men tack.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *