GÅRDAGENS OUTFIT!

Ni som följer mig på insta (@nilsson.desiree) såg säkert en del av min outfit igår men jag tänkte bara lägga upp lite bättre bilder på den! =) Jättemånga diggade tröjan faktiskt. Det är lite roligt för det är första gången som jag använder den. Jag gillar den enormt mycket, men jag tycker att det är en ”utomlands klädsel” typ. Det är egentligen ett set från Nelly, med tillhörande kjol men jag tycker att det kan bli lite för mycket så det är snyggt att bryta kontrasten med annan kjol eller annan topp.

Jag hade matchat med ett par klackskor egentligen, men eftersom att jag inte pallar stampa runt som över 187 cm lång, med en vagn som är betydligt kortare i handtaget så fick det bli mina platta skor.. Kanske inte lika snyggt, men helt klart mer bekvämt 😉

IMG_0228IMG_0231IMG_0268yesterIMG_0274kkkIMG_0255IMG_0244

59 kommentarer

 1. Verkligen jättefina bilder 🙂

 2. Finaste du <3

 3. Vad fin du är. Skulle vara skoj om du när du har tid visar smycken o kläder eller ja vad du vill. Älskar din inredning du har det så fint i lägenheten. Ha kul nu o njut av resan.

 4. Haha Jesus, vore kul om du träffade Blanca Vlasic, hon är 194 och en jätte i mina ögon, skulle vara se er bredvid varandra om du är 187, eftersom du inte är mycket kortare liksom 🙂

  1. I klackskor bara ;P

 5. Bye bye Dessie! Nu har du en ytterligare läsare som lämnar dig. Du är bara ute efter provocera dina läsare och då är man varken en seriös bloggare eller normal i huvudet.
  Du har läst hundratals kommentarer nu och alla är lika trötta på att du bara visar outfits och bilder på dig. Och nu fortsätter du med det just för att alla skriver så. Precis som en liten barnunge som inte får godis i affären och lägger sig på golvet och skriker tills godiset fås. Du har precis samma sätt.
  Du skryter om att du är ”lång” vilket du absolut inte är. Lång är 190-200 cm och din längd är lite över 170 bara. Du besvärar dig över din röv, höfter och ben hela tiden och ja. Hade jag varit kille hade jag aldrig blivit intresserad av dig, ärligt pga din anorexia kropp.
  Men du tycker uppenbarligen du har snygg och sexig kropp som jämt står och kråmar dig inför hela världen hela tiden och visar upp dig. Det är det enda du gör i din blogg.
  Din Instagram likadant så där kommer jag mer sluta följa dig. Du borde skämmas som har ett snart vuxet barn som beter dig som du vore omognare än honom.
  Hade du varit snygg, sexig och jobbat som modell och haft en sådan blogg så hade vi alla förstått men bara för att provocera för att dina läsare är trötta på att se bilder på bara dig så fortsätter du ännu mer. Och det säger allt om dig.

  1. Vänta… Nu hänger jag inte med.. För att min kropp är för smal för dig(samhället?) och att jag inte ser ut som en modell är det jobbigt att se mina bilder? Okej….

   Jag kan inte anpassa mig efter alla hela tiden, förstå det snälla utan att jag ska behöva låta som en elak människa. Samhället är fucked up och sluta bidra till det, Vilket du gör exakt när du säger åt mig hur jag ska sköta mitt jobb, se ut m.m.

   Jag lägger upp mina outfits och så har det alltid varit. Om du provoceras utav det så tror ja att det är nyttigt att du faktiskt slutar bloggen, med All välmening.

   Ha det gott, allt gott!

  2. Men Amanda. Sprid kärlek istället. Hur kan du vara så hård. Gör inte så mot Dessie. Förstår du inte att det inte blir bättre av det. Det var väll fina bilder hon visade. Så onödigt av dej.

  3. Sofie S.

   Vet inte vad du vill åstadkomma med den texten Amanda men du verkar inte se hur otroligt bitter du låter. Verkligen bitter. Vad tråkigt för dig.

   1. Emelie

    Jag tycker mer att det är tråkigt att folk ska hitta det negativa och kommentera. Som att ge haters uppmärksamhet, sånt är extremt tråkigt. Sprid kärlek själva genom att uppmärksamma det bra istället. Fy!

    Nu la jag uppmärksamheten på er för att jag är trött på såna som er.

 6. Letar efter tips på inspirerande bloggar/instagrams! Kommentera mitt inlägg här: http://mikaelaandersson.com/era-basta-tips-pa-bloggar-instagrams-26293872

  Helst som handlar om träning/kost/viktnedgång 🙂

 7. hej dessie! jag skulle uppskatta om du ville lägga in lite blandade inlägg och inte bara outfits och bilder på dig. visst, du kan ju vara med men att du även lägger fokus på omgivning och miljö och allt annat som finns. nu känns det bara som du har en modeblogg och det är väl inte ditt syfte från början eller varför har det blivit så?
  nu är du i grekland t ex och du visar bara bilder på dig och dina kläder. varför?

  1. Hon har inte fantasi och inspiration till något annat…

  2. Hej finis! Om du läser min blogg så har den alltid varit såhär senaste året, kan försöka tänka på det men kommer ändå lägga outfits m.m men kan försöka variera! 🙂 försökte kolla andra bloggar nu för lite inspo, men kan tyvärr inte se heller hur jag skulle skilja mig från dom med otroligt mycket bilder. ;O Får gärna förklara 🙂

   1. Jag tycker att det märks tydligt att du distanserat dig och som du säger ”slutat vara privat i bloggen”. Problemet är väl att du tidigare alltid varit privat och drivit en livsstilsblogg som handlar om vad som händer i ditt liv och din vardag, både stort och smått. Nu har du valt att kapa bort de bitarna utan att ersätta dem med någonting annat vilket gör att bloggen känns väldigt tunn och tråkig. Det handlar nästan bara om din kropp, skönhetsprodukter och kläder numer. Tidigare hade du också med dessa bitar men på ett annat sätt. Ett förslag kan väl vara att du skriver om ditt privatliv som du gjorde förut men utelämnar de saker du minst vill dela med dig av. Till exempel när det där med Simon hände och han var tvungen att vara borta från er ett tag så skrev du ju ändå om din och Theos vardag, hur Theo utvecklades, hur du mådde, vad du gjorde, hur det gick med olika projekt, vilka möten du skulle på, vilka framtidsdrömmar du hade osv.

    Kanske du kan skriva lite om långsiktiga projekt du har, till exempel hur det går med det där sparandet du började med i vintras och hur dina tankar om hus och framtida investeringar ser ut, kanske om hur det går med din skolgång, när du ska ha nästa prov, hur det känns, om du har några pluggtips eller kanske behöver några från oss läsare, kanske du kan skriva om hur du tänker om framtida arbeten. Du har tidigare skrivit att du vill jobba som inredningstylist, vill du fortfarande det? Hur ska du förverkliga den drömmen? Hur går det med Kina-flytten? Skulle du skaffa en ny bil, hur tänker du kring det?

    Ett tips är att om du skriver om teoretiska saker, alltså inte om hur du ser ut eller hur du känner eller vad du gör, utan till exempel om infrastrukturen och byggtekniken i Kina, eller kristnas syn på evolutionen, se då till att läsa på ORDENTLIGT innan du skriver och se till att du kan din sak. Då får läsarna mindre utrymme att kritisera. Det är tidskrävande att göra research men om du lägger ner åtta timmar effektiv arbetstid måndag-fredag tror jag att du kommer att kunna tidsinställa förberedda och innehållsrika inlägg till veckans alla dagar.

    Att hela tiden ha några färdiga inlägg (kanske 5-10 stycken) på lager som du kan slänga upp när du har ont om tid eller vill vara lite ledig tror jag kommer att göra läsarna nöjdare. Man vill inte gå in här och hitta samma inlägg överst som man läste för två dagar sedan.

   2. Sandra

    Anita! EXAKT SÅ! Snälla svara på Anitas kommentar, Dessie. Den är jättebra och förklarar utförligt hur många av dina läsare upplever din blogg nu för tiden.

 8. nä den har inte alltid varit så här senaste året. när du var ihop med simon var det mycket om vardagen, indredning och allt möjligt. nu är det precis som du inte har något liv längre därför du bara visar bilder på dig själv. om man tittar på andra bloggar som du har gjort så visar de att de har ett liv mer än outfits mm. de visar umgänge, vänner, reser de så visar de omgivning, mat, inredning hemma och allt möjligt. du gör inget alls sådant.

  1. O i gillar det här med inredning o smink mm. När du tar upp något annar blir det ju världens drev. Många är jobbiga då. Jag tycker inte du ska skriva för privat för en del bara dummar sej. O vem vill ha det så ha det fint.

 9. du skriver bara om gud och jesus nu eller bilder på dig. känns som att du är nere i ett långt mörkt hål. det är nästan så man börjar bli mörkrädd för du har blivit jätte konstig.

 10. och bilderna du visar på dig är nästan alltid samma ställning. du står helt rakt upp och ner jätte konstigt och står alltid på tå med ena foten eller något konstigt med armarna uppe över huvudet. andra bloggare när de visar bilder på sig så är alla väldigt olika, de visar när de sitter och äter, badar, åker omkring, ute på äventyr osv. men du står alltid bara rakt upp och ner precis som det enda vi ska se är du. det blir inte alls roligt eller bra då för vi är inga som ska bedöma ditt utseende utan vara med om ditt liv. förstår du mig?

 11. Bilderna du visar på dig är nästan alltid samma ställning. du står helt rakt upp och ner jätte konstigt och står alltid på tå med ena foten eller något konstigt med armarna uppe över huvudet. andra bloggare när de visar bilder på sig så är alla väldigt olika, de visar när de sitter och äter, badar, åker omkring, ute på äventyr osv. Men du står alltid bara rakt upp och ner precis som det enda vi ska se är du. Det blir inte alls roligt eller bra då för vi är inga som ska bedöma ditt utseende utan vara med om ditt liv.

  1. Tess o mysan verkar vara samma person ???

   1. Linnea

    Ja Maria och du hette helt plötsligt Peter häromdan.

 12. Hoppas du förstår oss nu? Det står i två inlägg nu för att du ska förstå men du verkar inte ens bry dig alls. så tråkigt.

  1. Sofie S.

   Haha Mysan och Tess, är väl en och samma? Du lägger verkligen ner energi för att försöka förändra Dessies blogg. Vet du vad jag gör när jag har tröttnat på någons blogg? Hittar en annan som ger mig den stimulans jag är ute efter. *tips*

   1. Ja lägg er energi på något kärleksfullt hur kan ni tro ni ska få något bra tillbaks när ni inte själv ger något bra!!!!

   2. ❤️❤️ maria

 13. Visa lite andra bilder Dessie än på dig som posar. Lite vad du gör, miljön runt omkring. När du sitter och äter typ eller vad som! Bara du inte står och försöker visa upp enbart outfit bilder. Hur intressant är det? Älskade din blogg när du skrev om vardagen och om Theo?. Nu börjar den bli tråkig…saknar sen gamla bloggen. Är det sån här den ska vara nu?
  Kram

  1. Vi är utomlands, finns inte så mycket vardag här. Vi ligger mest på stranden faktiskt, sen äter vi middag. När jag kommer hem blir de mer vardag och sånt, lite svårt nu när man är utomlands att fota sitt hem osv ❤️

 14. Tycker att det är fint med låga skor till den outfiten. Fortsätt att vara dig själv!!

 15. Men Dessan då. Du skriver att du tittat in på andra bloggar för inspiration men att du inte kan förstå hur du ska kunna skilja dig från det andra skriver om.
  Men det är ju nu du ska ta till vara på din diagnos som du skrivit om. Diagnosen som får hjärnan att gå på högvarv och idéerna att sprudla jämnt och ständigt. Det där om att hela tiden vara igång och komma på nya spännande saker.
  Slänga med håret, stå och titta in i kameran med en förförande blick. Bilder på en knäckemacka med en kaffekopp bredvid. Haters, fans, bittra människor, hur naturlig du är, googlade texter om Gud och hans son på korset and all over again kan ju knappast vara att hjärnan går på högvarv……
  Kom igen nu – ge oss något nytt.

 16. Hehe. Håller med ovanstående. Man går in för att läsa en blogg, men ser bara selfies.. Spelar ingen roll hur du ser ut, men vill jag kolla på bilder googlar jag istället.
  Lycka till att få en anställning, och bli av med dina skulder. Läser Blondinbellas istället 🙂
  hejs.,

  1. Jag visar mina outfits, när jag inte gjort det på ett tag får jag höra ”kan du visa dina outfits” ge upp nu, jag märker själv hur detta blev en ”följa strömmen” grej att klaga på. Det brukar alltid vara så, en säger något sen ska alla helt plötsligt tänka så. Konstigt att ingen sagt något innan?

   Ja de är nog bra att byta blogg om man inte trivs med den man läser. Hej!

   1. Kan det inte vara möjligt att flera tänker samma sak? Att fler har börjat tröttna av samma anledning? Bloggen är ditt yrke, det som drar in pengar åt dig. Och det som drar in pengar åt dig är antalet följare – för det är antalet följare som ger dig samarbetspartners och utan dem kommer din lön att minska. Om minskade intäkter inte bekommer dig så gör det såklart ingenting om du kör ditt race och ber oss som tröttnat att dra, men vill du ha en fortsatt bra lön bör du värna oss läsare.

   2. Jag gör det finaste du. Men som sagt, det är alltid såhär. En ny sak varje gång, folk blir aldrig nöjda och det har jag lärt mig i branschen efter X antal år. 🙂 Sluta ta det som något elakt, jag berättar bara sanningen.

   3. Tänk att ALLA missuppfattar dig – jämt.. Det är så märkligt.
    En tanke är ju att B L A N D A inlägg, outfit, mat, strand, solnedgång, Theo och Simon i vattnet, hamnen, små gränder, vackra blommor, butiker. Varsågod Dessie, där får du några idéer. #varsågodförhjälpen

 17. Herregud dina läsare behöver ta sig ut och resa och skaffa egna kort och minnen. Orka lägga ner så mkt energi på detta. Är det inte detta är det något annat . Hållkäften , hållkäften bara. Byt blogg istället för lägga ner energi på gnälla!

 18. Grattis på födelsedagen 🙂

  1. Tack så mycket!❤️

  1. Tack så mycket ❤️

 19. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!! <3 <3 <3

  1. tack så hemskt mycket ❤️❤️❤️

 20. Grattis på födelsedagen Dessie! 🙂 hoppas du har det bra, jag älskar Grekland! men alltså gud vad folk klagar, de blir aldrig nöjda. jag tycker det är kul att få se outfits. däremot så saknar man ju hur du (och andra) bloggade för flera år sen, för det var så roligt! Du vet med ”Sooo Dessie-style!” och sånt du brukade skriva. Men förstår att du ju ändrats sen dess och det var nog jobbigt för dig att få 100-tals elaka kommentarer per inlägg… Men det är så synd att gamla bilder i ditt arkiv är borta, hade vart kul att se dem igen när man kollar tillbaka. Kan du inte typ göra några inlägg nån dag med MASSA gamla bilder från typ 2008-2010? Så som bloggvärlden ser ut nu, när allt ska vara perfekt och med massa outfits är visserligen kul, men ofta saknar man ju tiden när det var du, paow, kissie, amir och alla som bloggade på ett mycket mer roligt sätt 🙂

 21. Grattis på födelsedagen! 🙂
  Jättefina bilder! Önskar jag också vore i Grekland.

 22. Grattis fina dessie

 23. Hade du varit en omtyckt bloggerska så hade du fått hundratals grattis hälsningar som alla de andra får.
  Du vet att det här inte är någon ”trend” som du skriver eller grupptryck ang din blogg.
  Det är åter igen ett försvar du kör med.
  Din blogg är skit och jag kommer lämna den med nu.
  Är man i Grekland så tror f*n man inte bara tar bilder på sig själv och sin outfits men det tycker lilla söta Dessie. ”Det finns ju ingen vardag här” var det svar”.
  Hahaha……gräv ner dig Dessie. Jag kan gräva gropen om du inte orkar själv för det lär du inte göra.

  1. Mona, gräv gropen till dig själv. Så mobbad.

   1. vad är ditt problem?

  2. Känns de bättre nu? Skäms.

  3. Och om du tror att mitt liv cirkulerar kring vem som får mest likes eller grattis på en blogg så tror du fel. Självklart tycker jag att det är mysigt med positiva kommentarer, men min blogg är inte mitt liv. Hade mina vänner inte skrivit grattis hade jag kanske tagit åt mig. Mitt liv cirkulerar inte kring bloggen.

   1. ”…mitt liv cirkulerar inte kring bloggen” Det var ju århundradets underdrift.

   2. Okej. 🙂

 24. De flesta bloggar blir roligare att läsa när bloggaren reser bort och man får se en massa fina inspirerande bilder i vackra miljöer (kolla t ex Kenzas blogg om du inte förstår). Du har ju massa möjligheter att ta fina bilder men så blir det bara en massa nästan exakt likadana bilder på dig när du står och posar.

  1. Nej jag har inte samma möjligheter, Kenza åker iväg jag kan inte det. Jag får ta lite bilder snabbt medans Theo väntar tålamodet bredvid. ❤️

 25. tyckte bilderna var väldigt fina, lyssna inte på alla som klagar. kram

 26. Sååå snyggt! Topen är ju verkligen to-die-for!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *