Det gäller att ha koll även om man har semester! =)


.

Nu har semestern börjat för de flesta, och även mig lite smått. =) Med semester innebär för mig inte alls lika mycket jobb som annars, mer ledighet och avkoppling. Men bara för att man har semester så får man inte glömma bort saker i livet som är viktiga oavsett vilken period det är på året. Till exempel som sina pensionspengar! Jag berättade ju tidigare om Kollektiva för er, som är en (gratis) tjänst där du kan lätt komma åt ditt pensionssparande, jämföra med de bästa användarna , och välja samma fonder som dem för att växa ännu mer. Ni som blev medlemmar där kan väl berätta lite om vad ni tyckte om tjänsten? Fick ni någon mer koll?

Jag har väl aldrig haft direkt bra koll på min pensions tills jag blev medlem i Kollektiva, och är därför jättenöjd med tjänsten. Det är ju bara så himla smidigt alltihop, och även för mig som är 21 år (snart 22) och inte har någon direkt koll på sånt här. Man tänker ju att vi lite yngre kanske inte heller BEHÖVER ha jättestor koll på sånt här, men tro det eller ej det behöver vi. Många bäckar små, och det dina pensionspengar som avgör mer eller mindre hur din framtid kommer att se ut som äldre.

… Vissa av er tycker säkert sånt här är tråkigt att prata om och hålla på med och det tyckte jag också, men nu har Kollektiva (länk) underlättat för mig en hel del och det känns inte alls lika tråkigt utan mer kul att gå in där och kika och jämföra, och det är dessutom riktigt skönt att ha koll för en gångs skull.

.
I samarbete med Kollektiva. Ps… Sorry, this one is only for my Swe followers ❤️

3 kommentarer

  1. Ett inlägg på hela dagen och så är det dessutom reklam…

  2. Vännen, du har semester hela året om.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *