…. About being a blogger

cUntitled

Vad är det roligaste med att vara en bloggare?

SVAR: Det roligaste… Hmm.. Jag antar att det är kärleken som man får dagligen utav sina läsare/fans. Den kärleken gör bokstavligen mina dagar. Jag har blivit så van med eran kärlek, att det skulle kännas något OTROLIGT tomt utan er om jag slutade blogga i framtiden. ♥

Vad skulle du vilja ändra i bloggvärlden?

SVAR: Jag vet inte faktiskt… För vi alla är så unika och olika människor här i bloggvärlden, att jag antar att varenda en utav oss har gjort sitt egna lilla speciella fotryck här i bloggvärlden. Men om det här räknas: så önskar jag kanske att fler involverar sig i viktiga samhällsfrågor. ♥

.
Läser du andra bloggare?

SVAR: Helt ärligt nu… Ja, jag läser Kenza, Blondinbella och Kissies blogg ibland. Men väldigt väldigt sällan. Jag tycker inte det är lika roligt att läsa bloggar, jag har väl mer eller mindre växt ifrån det. Och sen så har jag knappt tiden, har jag dö-tid så spenderar jag den hellre i ett telefonsamtal med en kompis om Theodore inte är hemma, eller gör något annat jag inte ofta hinner med.

.
Hur tjänar man pengar genom att blogga?

SVAR: Alltså först och främst så måste du ju ha läsare.. Men det är inte så viktigt som alla tror, alltså att du måste vara STÖRST och ha MEST läsare för att tjäna bra pengar. Allt handlar mer eller mindre om ditt namn, vem du har valt att framställa dig som. Det finns ju bloggare som har mycket mindre läsare än andra, men tjänar ändå det dubbla liksom. Så stirra er inte blinda på siffror hos läsare, för det är viktigare att du har ett bra varumärke och en bra relation med dina läsare för då pratar ni ju lite samma språk och på så sätt har du en starkare köparskara, och det leder ju till att såklart – mer företag vill synas med dig. Men som svar på den här frågan då.. det handlar väl mer eller mindre (kort sagt) att sälja ditt namn.

.

Vad är det sämsta med att vara en bloggare?

SVAR: Det är helt klart alla dessa falska anklagelser som du får stå ut med dagligen. Jag vet att det inte är fel på mig, utan människorna som sitter och spenderar tid på att hitta på rykten/falska anklagelser, men det är ändå otroligt jobbigt att behöva handskas med sånt dagligen. Och tyvärr så är det ju så lätt att en falsk anklagelse kan ändra många andras syn på dig.

.
Är du vän med andra bloggare?

SVAR: Nej =) Men vi säger såklart hej när vi ses och sånt.

Vart ser du dig och din blogg om 10 år?

SVAR: Wooooah… Svår fråga. Jag vet VERKLIGEN inte. Antingen så bloggar jag, eller så gör jag inte liksom…

.

fDesirée-Nilsson

Translation:

1. What is the most fun about being a blogger?

ANSWER: The most fun.. Hmm… I guess the most fun part is all the love that you get from your readers/Fans. People are sending me so much love every day, and I guess it would feel so so empty without my fans if I someday decide to stop blogging. ♥

2. What would you like to change about the ”blogosphere”?

ANSWER: I don’t know actually, becuse we are so unique and different people, so I guess that each and one of us have their special ”footprint” here in the blogosphere. But If I’ll have to say something, then it would be that more blogers involves more in important questions in the society.

3. Do you read other blogs?

ANSWER: Seriously, sometimes yes. I usually check Blondinbella, Kenza and Kissies blog sometimes but that’s it. And it’s not everyday, it’s more like 2 times a week. But I don’t have time to read other blogs, and to be completely honest, I don’t think it’s as fun to read blogs as I thought before. I guess I’ve outgrown it a bit.

4. How can you make money on a blog?

ANSWER: First of all, it’s important that you have readers on your blog. You do not actually have to have several thousans of readers as long as you have a strong readership. Readers isn’t everything, the most important is your brand. Your name. I usually say ”Quality before quantity” As you can see there are blogers with alot more readers than other bloggers, but the bloger with the smaller readership earns more money. So as long as u have a good name that other brands want to be seen with, you will make money, and to the acutally questions: How do you make money on a blog? Well, it’s more or less about selling your name.

5. What is the worst part of being a blogger?

ANSWER: Hmm..,.. It most be all the false accusations that people do daily. I hate it. It can change in so many ways how other people look at you and feel about you.

6. Are you friends with other blogers?

ANSWER: Not friends, but we say hello when we see each other =)

7. Where do you see yourself in ten years with your blog?

ANSWER: wooooah… difficult…. Maybe I don’t blog anymore.. Maybe I’m blogging the same as today.. I don’t know.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *