BREAK

img_6293.jpg

Hej på er! ♥ Förlåt för att jag bara uppdaterade er en gång igår, men jag kommer att ge tillbaka ännu mer idag då istället. Men ibland behöver man bara en liten paus från sociala medier. Ni tar ledighet från ert jobb under helger (eller ja, de flesta gör det) och jag tar min paus från mitt jobb (min blogg) ibland genom att bryta mig loss från internet & sociala medier. Och det är SÅ skönt måste jag säga, det känns som om man får en liten kick efteråt och ja om jag ska vara ärlig så behövs en paus från sociala medier ibland. Med tanke på hur mycket hat jag står ut med dagligen så är det inte konstigt =)

Jag får alltid så mycket arga kommentarer speciellt om jag tar en paus från bloggen i några timmar, som igår. Tycker det är så konstigt.. Får höra att jag är lat och det ena och det andra.. Man får väl kalla mig lat, men att ta en paus från sitt jobb oavsett vad det är för jobb – behöver alla ibland =) Och sen jämför jag inte mitt jobb med andra, läkare m.m har ju såklart väldigt tuffa jobb, men mitt jobb är väl ganska påfrestande psykiskt. Man ska liksom alltid vara redo att bli kritiserad, och ja även om det är bara konstruktiv kritik så är det jobbigt att höra det vad man än gör. Sen kan jag inte säga att jag är lat, att bygga en utav Sveriges största bloggar och leva på de pengarna är inte lathet tycker jag, varför startar inte alla då bloggar och förnär sig på dom? Jag kan ju såklart alltid bli bättre på vad jag gör, och bygga mitt namn mer – men sen jämför jag heller inte mig själv med någon annan (och hoppas inte ni gör det heller) man går sin egen väg, oavsett vad det är för väg. Alla har inte samma mål och visioner, och det är viktigt att vara mån om det – för att bli lycklig är det viktigt att man går sin egen väg och gör det man vill göra, inte det man måste göra för att tillfredsställa någon annan =)

.

*Inväntar med spänning att bli rättad kring mina känslor & mitt tänk *


Translate: Hi guys! ♥ How are you? I’m so sorry for the uppdate yesterday, that you only got to read one post about my day! But I will make it up to you guys today =) Sometimes you just need a little break from the social media, and yes.. Even me =) You have your weekends free from jobs, and I’m having a break sometimes from my job – and as you may know, my job is my blog! =)

I always get so much angry comments when I’m a little bit off from my blog, I thinks it’s a little bit wierd actully. I’m a human and sometimes I just need a break. That’s the negative side of having a big blog, when you have a little break people are getting so mad and writing how lazy you are. Lazy? I’m not comparing to another job now, I only have my blog to compare to but I can tell you that i’m not lazy when I’ve build one of Swedens biggest blogger. And ofc, you can always do better and try to build you way up even more but It’s not a good thing to compare yourself to others either. You live your life, and the only way to YOUR hapiness is yo walk your own road =) But yeah, Iäm not lazy becuse I allow myself to be free from socialmedia sometimes =)

43 kommentarer

 1. Det är väll mer det att det händer ganska ofta att du tar en paus från bloggen. Söndagar har du sagt är familjedag, ibland kommer det upp ett inlägg då och ibland inget, vilket såklart är helt okej!
  Kan du inte ha lite färdigskrivna inlägg, om typ samhällsfrågor eller sådär, som du bara snabbt kan klicka in och publicera om du inte hinner mer?
  Jag kan också hålla med om att det är trist när det inte kommer något inlägg på en hel dag. Även om man vill ta en paus kanske du ändå kan slänga in ett inlägg på ett par rader, tar ju knappt längre tid än att skriva ett sms 🙂

  1. Men då är det ingen riktig paus, handlar inte om tiden igår, utan handlar mer om pressen , att jag kände att nej idag så pallar jag inte känna det. =)

   1. Ja jo jag kan förstå dig. Jag känner inte heller för att gå till mitt jobb alla dagar men man är så illa tvungen och kan inte pausa när man vill 🙂

   2. Jobbar du 7 dagar i veckan? =)

   3. Nej, jag jobbar fem dagar i veckan, mån- fre. Förstår om du pausar under helgen, men att slänga in ett inlägg en vardag tar fem min… Men beror väll på hur engagerad man är 🙂

   4. Exakt 🙂

   5. Dessie förstår inte hur det är med heltidsjobb.
    Mellan måndag till fredag så jobbar folk med heltidsjobb 8 timmar dom dagarna.
    Hon tror själv att hon jobbar heltid, när hon egentligen spenderar max 2-3 timmar om dagen på videoinspelning, byta outfits och blogga.
    Hon tycker att hon har samma rätt som alla med heltidsjobb att vara ledig i två dagar vilket är väldigt skrattretande haha xD

   6. Samma rätt? Vem bestämmer, du? Så himla förminskande med människor som ska berätta vad andra har rätt till och inte. Det är väl helt och hållet upp till mig?

   7. Jobbar du 8 timmar per dag Dessie? Nope

   8. Linnea

    Va realistisk. I en dag lägger du kanske 1 timme på att skriva inlägg, helt max 1 1/2 – 2 timmar, om du känner dig extra skrivlig den dagen. Ja du har kanske några möten som faktist är ganska trevliga, sitta med ett gäng och planera allt skoj. Du tar några bilder där du bara posar lite. Det kan vara ett jobb, men kolla hur mycket jobb du egentligen gör i en vecka? Du kan tidinställa inlägg, så som andra bloggare gör. Att du känner dig inspirerad en viss stund är inte ett hinder att göra tidinställda inlägg. Skriv på, flera inlägg, satsa.

    Jag är helt övertygad om att om du skulle måsta jobba t.ex i en mataffär i en månad, 5 dagar i veckan och 8 timmar om dagen, så skulle du vara helt slut. Då skulle ditt nuvarande ”jobb” kännas som en evig ledighet. Det jag menar med min kommentar är att människor känner sig faktist lite irriterande när du är så ”slut” ofta och behöver en paus, när i verkligheten är det du gör jämfört med din lön rena himlen. Är absolut inte avundsjuk, jag njuter av att jobba, av att verkligen känna att jag har gjort något varje dag. Det ger mig struktur i livet. Klart bloggandet skulle vara kul, lätta pengar och en lätt livstil. Men göra det mer än en månad? Nej tack!

 2. Nej vi vet att du har letat efter Charlie Sheen hela gårdagen så vi håller oss uppdaterade!

  1. Visste du inte att han kom hem till mig efter JD grejen? Han bjöd mig på middag och frågade massor om min blogg =) Tror att han är kär =) Iaf, lär väl komma upp på TMZ och allt snart nu när man blivit världskändis.

   1. Haha klockrent svar dessie. Skit i alla rövhål som kommenterar här.. Säger mer om dom själva. Lägger man ner tid dagligen på att besöka en blogg man hatar och dessutom kommentera.. Då ser man bara helt tappad och besatt ut. Hur svårt ska det vara att inte besöka en blogg man inte gillar? Haha sorliga människor.. You go girl ❤️

 3. Helt rätt! Kika in på bloggen för att följa en dag i New York 🙂
  http://erikalindgren.com

 4. Suck suck suck

 5. Du kanske behöver en struktur för ditt bloggande? Dessa tider kommer sådana inlägg upp osv. Tidsinställa inlägg.
  Då slipper du folks gnäll över att du inte uppdaterat. 🙂 För vill du att bloggen ska vara ditt yrke, din identitet, så kommer nog folk fortsätta gnälla så fort du tar en paus just av den anledningen att de inte känns seriöst från din sida.
  Sad, but true!

  1. Tack för tipset 🙂 men lättare sagt en gjort, de blir svårt att tidsinställa inlägg i förväg när jag mesta dels skriver efter daglig inspiration och densamma när de kommer till bilder. De som jag fixar i förväg och har schema på är reklam.

   sen så är det så, när Theo är hemma har jag inte samma tid till att blogga. Jag behöver koncentration för att blogga, och när han är hemma behöver han min fulla uppmärksamhet, och då blir de svårt. Jag måste alltså blogga när han är på förskolan/sover, och då försöker jag så gott jag kan. Ibland när det blir pauser som igår, kände jag bara att jag behövde en paus.

   Bloggen är mitt yrke oavsett 🙂 min inkomst 🙂

 6. Gör ett schema över en vecka, med olika sorters inlägg varje dag.
  Typ 5-6 inlägg om dagen och 1 eller 2 som är reklam/sponsring.
  Det är inte intressant eller roligr att läsa en blogg som snittar 1 inlägg per dag så jag förstår att folk kommentarar kring din uppdatering.
  Detta är ditt jobb och jag tycker du ska lägga ner mer tid på bloggen. Du har detta som ett heltidsjobb och det skulle vara roligt om du lägger upp ett inlägg vid 8 på morgonen, nu när sommarlovet är igång och lägger upp inlägg varannan timme, antingen direkt eller tidsinställ.
  Obs! Konstruktiv kritik, ej näthat!!
  Kram!

 7. Blir lite provocerad när du skriver att du förstår att läkare har ett tungt jobb men ditt jobb är faktiskt tungt psykiskt för du måste alltid vara beredd på att bli kritiserad. Jaa men tänk, det måste vårdpersonalen också fast i verkliga livet.. Pga att man inte hinner med det som ska göras. Så där är det tufft både psykiskt och fysiskt.

  1. Men sluta jämföra. Det enda Dessie säger är att det är psykiskt påfrestande att blogga med tanke på alla negativa kommentarer etc, inte att det är mer påfrestande än alla andra jobb.

   Dessie, jag tycker om den sidan som du visar i det här inlägget.

   1. Tack för att du förstår <3

   2. Linnea

    Fast ingen tvingar Dessie att ha det tunga bloggandet som ett jobb. Känns det skit och man inte vill förbättra sig så kan man söka andra jobb, det är väldigt enkelt 🙂

   3. Nej så är det inte riktigt, det är min blogg och jag trivs bra med min blogg. Snarare att jag inte tvingar någon att läsa, jag ska inte behöva anpassa mig till andra:) Om jag känner att jag behöver en paus och har möjlighet till det, så gör jag det. 🙂 Finns liksom inget att diskutera mer kring det.:)

 8. Hade lätt styrt upp inspirerade inlägg utöver dina egna inlägg till dig, som du hade kunnat ha som tidsinställda.

 9. Förstår du inte att folk ber dig blogga mer för att de tycker att bloggen är tråkig annars, vilket inom en snar framtid leder till att du tappar läsare, och inkomst. Vi varnar dig för ditt eget bästa och det är tråkigt att du inte tar oss på allvar.

  1. Ja men där ser man ju att hennes intresse mot bloggandet är bara pengar. Dessie måste vara en av dom enda svenska bloggaren som får jämt så mycke kritik. Hon ser inte oss som läsare/kunder, som vi faktist är. Vi är dom som ger henne chansen att leva på bloggandet. Man skulle ju tro att hon då skulle vara professionell och satsa på sitt jobb. Men sköter man inte jobbet så får man inte pengar, och det kommer att synas på långt håll.

   1. Och varför arbetar du själv då? Det kan väl inte vara för att få betalt och kunna betala dina räkningar = PENGAR. Jobbar du mycket så får du mer pengar. Jobbar du mindre så får du mindre pengar. Gör du ett j-t bra jobb så får du löneförhöjning = mer pengar. Gör du ett skitjobb så får du ingen löneförhöjning = mindre pengar. Det är precis samma sak för Dessie/bloggare. Det är ett jobb och man får betalt efter tid man lägger ner och arbete väl – eller inte väl – utfört. Så om Dessie väljer att inte alltid vara på topp på sitt jobb så blir det mindre pengar. Och det är hennes egna val.

 10. Gör som Paula och Hugo, ta ledigt från bloggen på helgen så väntar sig folk inga inlägg hela tiden.

 11. Hej! Alltså detta kommer jag inte skriva för att vara nedlåtande eller berätta för dig hur du ska göra med ditt liv. Men du verkar som en bra tjej med ett sunt förnuft. Du borde skita i att svara på alla negativa kommentarer som du får. Jag fattar att det är frestande att ge svar på tal, men det leder ju ingenstans! Du nämner ofta hur mycket kritik du får och att du inte bryr dig. Men ur mitt perspektiv känns det som att det är precis det du gör. Och det känns som att du tar illa vid dig, vilket vem som helst skulle göra (jag skulle inte ha pallat en dag ens..) Jag förstår inte ens hur man som läsare kan bli upprörd över att du inte bloggar varje dag, och de som kritiserar vill ju bara hitta fel. Så skit i dom, och skit i att blogga om du känner för att vara ledig. (Sen är det ju en annan sak att svara på kritik som är befogad, men inte den typen av kommentarer som du ofta får som är direkt elaka. För det måste ta så jäkla mycket energi från dig, energi som du antagligen kan lägga på annat.) Trevlig helg!

 12. Du skulle kanske kunna göra som Blondinbella? Hon har ju otroligt mycket att göra, med två barn och flera företag utöver bloggen, så hon skriver ju inte längre 5-6 inlägg om dagen utan typ tre inlägg, men rejält långa med mycket text och bilder. Liksom satsa på färre inlägg så det inte blir lika stressigt men med mer substans? Eller bestäm att du tar helt bloggledigt på helgen/en dag i veckan, och kommer du på någon bra idé så skriver du ner den till nästa vecka.

  1. Precis. BB klarar av mycket, det syns i hennes inlägg att hon satsar och tror 100% på det hon skriver, är påriktigt intresserad. Dessies blogg har blivit bara tråkigare och tråkigare. Ibland hade hon jätte långa pauser, man vet aldrig när inlägg kommer… När hon sen ska skriva nåt ”viktigt” så är det samma varje gång. Inget som får mig säga WOW. Känns som hon bloggar bara för att hon tycker det är coolt, hon får vara ofentlig och få lätta kronor.

   1. Jättelånga pauser? En dag menar du? Ja sånt händer, jag jämför mig inte med någon annan. Jag är en egen unik individ och vi alla är kapabla till olika mycket 🙂 Jämför du dig med dina kollegor? Det är inte alls sunt.

   2. Men Dessie, kan du inte fokusera på kritiken – att du kan försöka blogga mer vid ett och samma tillfälle och tidsinställa, satsa på mer innehållsrika inlägg och gör det när inspirationen finns, planera bättre, ha en bra struktur och en röd tråd så kommer du komma jättelångt! Snälla, sluta fokusera på vad du känner är påhopp och ta till dig faktan i stället. Sandra skrev jättebra råd, fokusera på dem! Du har ju chansen att göra mycket bättre ifrån dig om du vill lyssna på oss 🙂

   3. Jag försöker så gott jag kan. =)

 13. Det här har inget med inlägget att göra, jag ville bara säga att jag tycker du är så härlig. Du försöker inte vara så snygg hela tiden, det är du ju ändå, men du vet vad jag menar…som vissa andra bloggare. Jag upplever att du är helt naturlig, försöker inte göra dej till, i dina vloggar.
  Du får fem P:n av fem möjliga…PPPPP
  =)

 14. Jag rättar inte dig utan säger att ditt bloggande är som en bergochdalbana, det kan man nästan kalla fakta. Ibland gör du några mera inlägg, ibland blir det mycket reklam. Kollar man på Kissies och Blondibella så har dom en klar struktur på sin blogg. Men du bloggar lite då och då, samma ”hej hur mår ni, jag ska på möten idag” och selfies. Det är liksom all the same, inget nytt eller speciellt spännande. Du hänger bara med gänget.

  Tycker du borde påriktigt satsa. Det att du nu också satsar på att bli en YouTube-stjärna är lite si och så… Du är en bloggare, satsa på DITT jobb då. Hör bara alltid orsaker och förklaringar för mesta delen. Man skulle ju tro att efter alla dessa superbra och viktiga möten så skulle det synas nåt på bloggen. Men inget har ändrats på år…. fast designen på bloggen. Det har du dock inte gjort.

  1. Tråkigt att du känner så, men tvingar dig inte till att läsa bloggen. Jag har inte så mycket mer att säga än så tyvärr. Kram!

 15. Helt sjukt att läsa igenom kommentarerna och att du ska behöva försvara dig. Helt ärligt… Du behöver ALDRIG försvara dig för någon någonsin. Gör din grej.
  Du behöver inte vara folk till lags, det är inte ditt jobb. Du är egenföretagare, du kan göra vad du vill. Lägg ner mindre energi på att förklara dig och skriv något kul istället och skit i alla som säger att de inte är avundsjuka men som uppenbarligen är det. Om du kan vara ledig ett år och vill det och kan det ekonomiskt, var det.
  Jag misstänker att det är lätt att bli hjärntvättad av alla kommentarer men skit i svar på tal och låt de sitta där hemma arga och avundsjuka. De går säkert ändå aldrig att göra till lags hur mycket du än försöker. Tid du säkert lägger på något mycket roligare. Kram kram

  1. Tack så mycket för stöd <3 Fina du!

 16. Bara för att folk skriver sina råd och tips verkar du ta till försvarsställning? Vi är i princip dina kunder, du ska ju försöka göra dina kunder nöjda. Och ja, jag fattar att man inte kan göra alla nöjda, det kan inte jag på mitt jobb heller. Men jag försöker så jävla gott jag kan och får jag kritik för ett dåligt utförande eller något jag missat/gjort fel ändrar jag på det istället för att försvara mig.
  Ditt försvar är varje gång ”men läs inte bloggen då”, fast jo… Det finns de som vill det, men född verkar inte kunna ta emot råd, tips och sådant som kan få din blogg mycket bättre. Du skulle vinna på att ta emot dina läsares tips.

  1. Det är inget tips att säga att jag ska byta jobb för att jag tar en paus då och då =)

   1. Det står ju inte ens någonstans att du ska byta jobb..? Isåfall EN gång av säkert 300 som tipsat med olika saker som skulle höja bloggen rejält.

   2. Försöker så gott jag kan:) kram ha en fin dag 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *