NATURAL

ffsIMG_9567ffddIMG_9607

What do you think? Do you see any differences?

Mina egna läppar är äntligen tillbaka ♥ Haha vad konstigt att säga så, men det är ju sant 😛 Jag har saknat dom SÅ mycket! Jag berättade ju för er tidigare att jag skulle besöka Akademikliniken för att ta ut mina fillers (det gör dom genom att spruta in ett medel vid namn hyalase som löser upp fillers) och det funkade ju verkligen. Ni ser ju, jag har mina små läppar tillbaka! =)

 
Får jag ge er ett råd, bara utifrån mina egna erfarenheter? Gör inte fillers, överhuvudtaget! Man blir lätt storleksblind och tillslut så sitter man i samma båt som jag, och har superstora läppar som ser onaturliga ut- eller har hela ansiktet superstelt och inte en enda rynka.. och visst det kanske låter jättehärligt, men kom ihåg vi alla har rynkor och andra flaws. Det är naturligt! När man börjar fillers vill man oftast göra allt och det blir liksom som ett beroende och det är lätt hänt att man testar på allt. Jag var dock väldigt sträng mot mig själv och tillät mig själv bara göra mina läppar, och det som fick mig att inte testa på andra saker (som tur var) var ju att jag såg hur fult fillers kan bli. Jag tyckte liksom mina läppar var små/såg naturliga ut precis innan jag tog ut fillers, men nu när jag kollar tillbaka så ser jag ju hur konstigt det såg ut även i slutet..

När vi ändå pratar om det här med fillers så tänkte jag bara passa på att svara på lite annat, folk undrar(eller ja, påstår) att jag gjort massor med annat, typ kinder osv. Men det har jag inte. Det ”enda” jag faktiskt gjort nu är min näsa, som jag absolut inte ångrar för den mådde jag ju VERKLIGEN dåligt över. Men sen är jag naturligt nu ööööverallt. Jag gillar inte när folk påstår saker om mig som inte är sanna, jag vill liksom inte att folk tror att jag har gjort om hela mig. Jag förespråkar ju som sagt inte operationer/fillers, jag tycker att det är något som är väldigt väldigt stort beslut som man bara ska göra om man ABSOLUT inte känner att man kan göra något annat för att bli nöjd med sig själv, men annars är det lätt hänt att man ångrar sig och därför förespråkar/uppmuntrar jag gärna inte det.

Translate: My natural lips are finally back! <3 I’ve missed them so much haha =) I told you before that I was going to Akademikliniken to remove the old fillers, and so I did. And it really worked, cuz now I have my old, natural lips back. It was over 4 years ago I’ve had my natural lips. It’s just so much more pretty with my natural. <3 Guys, Let me give you an advice – Do NOT use fillers, you will regret. It’s so easy to get ”blind” in how big they are, so eventually, most of the time – they get so big and unnatural and you will not even noticed.. I thought my lips were pretty small just before I removed the fillers, but now I can totally see that they were so fake..

While we talk about this I’m just going to answer some questions that I’ve got. People ask me If I’ve used fillers somewhere else and my answer is NO. I would never becuse I know that they are just temporary and as I told you guys, you will just keep going and going with those fillers and you will not see any difference and in the end you will just look so unnatural, and that’s not what I want. I’m comforable with my wrinkels and flaws. The only thing I wasn’t comforable with was my nose, and that’s the only thing that is not my natural.

 

65 kommentarer

 1. Väldigt fint resultat med läpparna. Du är så otroligt vacker och så söt i ditt naturliga jag! Big thumbs up, man ser absolut skillnad

 2. Hej !! Nu är ett nytt inlägg uppe på min blogg ( ett samarbete ) ❤️

  På min blogg skriver jag om allt från mode , livsstil , åsikter , osv . Jag är oxå modell / ansiktsmodell för olika ❤️ jag uppdaterar min blogg med minst 1-2 blogginlägg varje dag !! Så in och kolla !

 3. Är det utväxt eller är din panna som är så pass vit egentligen? Ser jätteroligt ut, du ser nästan gråhårig ut haha 😛 kram!

  1. Hur kan man ens känna att man VILL skriva en så taskig kommentar ? 🙂 så sjukt bara.

  2. Till Kamilla vilket onödig kommentar hur är det med intelligensen??

 4. Kan du inte visa en före och efter bild, lite närmare? Man ser inte så mycket.

  1. Före bild: http://cdn03.nyheter24.se/0d3b8b9601d8020000/2012/07/23/721519/ste_invigning_av_5643692.jpg Mycket finare nu? Ja! 100% naturliga läppar? i don’t think so..

   1. Kolla på alla gamla bilder ist och jämför, utgår du på riktigt från en bild? http://ettpaeron.blogg.se/2011/december den bland annat 🙂 Allt handlar ju om poser också. Eller http://finest.se/falsksanning/2011/08/02/dessies-fodelsedag/ 🙂

   2. Otippad länkning där, Dessie…

   3. Svar till Dessie: Ja jag utgår ”på riktigt” från en bild, likaväl som du ber mig utgå ”på riktigt” från bilderna du länkar. haha! Har kollat in bilderna du länka och den enda bilden jag tycker ser ganska lik ut är den första, men där upplever jag också att du putar, vilken du inte gör på bilden ovan. Men de resterande bilderna ser de mindre ut. Som jag skrev innan: Mycket finare nu, det ser jättebra ut.. men det kanske inte har verkat 100 % klart ännu? Men det är ju kul att du är nöjd, det skulle jag med vara!

 5. Varför har du redigerat din ögonfärg? Lite komiskt att du har skrivit ett inlägg med rubrik ”NATURAL” och det enda man ser är din sönderredigering haha!

 6. Vad vacker du är Dessie! Och det har du alltid varit 🙂

 7. Kan man verkligen se resultat redan nu? Har för mig att du skrev att det kan ta tid.

  1. Nej 1-2 dagar 🙂

 8. Haha, språkpolisEmelie är tillbaka.

  Det heter ”a piece of advice” inte ”an advice”, alternativt ”some advice”. Advice är en un-countable noun, alltså någonting man inte kan räkna. På svenska är det ett countable noun då vi säger ett råd, flera råd, det går liksom att göra fler av. ”Jag fick bra råd” – ”I had some good avice” 🙂

  Och om någon annan än Dessie tänker svara: nej, jag har ingenting bättre för mig för tillfället. Jag har suttit i solen hela dagen och nu dricker jag kaffe means jag läser bloggar och ska sedan bege mig till en vän då det rycker i bubbeltarmen. Nej, jag skriver inte tipsen till Dessie för att jag är elak och inte har något liv, jag är språkintresserad och vill genuint hjälpa folk att bli bättre i skrift.

  1. Har inte du ett heltidsjobb? Trodde man fick det när man hade en kandidatexamen i engelska haha!

   1. Emelie

    Lilla vän, jag har semester 🙂 och ja, för dig kanske det låter galet att bry sig om folks språk på fritiden, men språk är min passion. Hur stör det ditt lov, om jag får fråga? 🙂 eller försöker du trycka ner mig också, och få mig att bli ledsen? 🙂

   2. Emelie

    Ditt liv*

   3. En annan C

    Emelie, lustigt att du skriver om nedtryckning när du själv använder dig av härskarteknik i form av ”lilla vän”. Kasta inte sten i glashus 😉

   4. Emelie

    Kör Lady Dahmer still, behandlar andra som de behandlar mig. Men tack för tipset, kan ju vara bra att tänka på när jag inte tänker på det! 🙂

 9. Du har alltid varit fin, men med dina riktiga läppar så är du perfektion!

 10. Varför skriver du att det är dina naturliga läppar när det så uppenbart INTE är det? Lägg upp en bild från innan du började fylla dina läppar så ser du nog själv hur uppenbart fyllda de fortfarande ser ut.

  1. Det kan jag göra:)

   1. http://finest.se/falsksanning/2011/08/02/dessies-fodelsedag/

    Här har du 🙂 kan skicka fler 🙂 Kolla min senaste videoblogg där är mina läppar väldigt små, allt handlar om vinklar m.m 🙂 konstigt isf är jag den ända som inte medlet funkat på i historien ;O och där ser du ju tex bild nr 2:) sen ändras ju man också rätt mycket från 16 års ålder och 22.

 11. Att skriva om naturlighet och flaws kanske inte riktigt passar någon som opererat sitt ansikte. Du verkar inte veta vilken fot du skall stå på, mycket tvetydigheter. Och jag skulle rekommendera dig att inte skriva på engelska. Bra med översättning så andra kan läsa, men anställ då någon eller utbilda dig själv till den nivå som krävs. Känns som om man översatt en svensk tonårings dagbok

  1. ”Samira” haha snälla gråt lite mer.. Hur mycket du är hoppades på att få dessie att ta åt sig av din sorliga kommentar så måste jag säga TYVÄRR för hon skrattar nog bara åt dig precis lika mycket som jag och andra lite mer vettiga läsare 🙂 att du stör dig så förbannat på allt med henne men endå är inne här dagligen… Obsessed much? Hahahaha ni är så tragiska alla sim hänger här.. Dag ut och dag in är fet bara gnäll gnäll gnäll om hur värdelös dessie är på många sätt och hur mycket ni stör er på hennes stavning. Men endå klickar ni in er här minst 100 gånger dagligen! Att man kan bli så besatt av en människa man inte känner är för mig ett mysterium.. Och underhållande!!!

   1. Hej Desiree!

   2. ”Carro” hur mycket du än hoppas på att det är dessie själv som kommenterat så måste jag tyvärr säga att du har fel.. Jag kontaktar dig gärna på fb/insta/whatever om du vill få bevisat att det inte är hon 🙂 inte för att jag ens har någon skyldighet egentligen att bevisa det men lite tröttsamt med er småfjortisar som kommenterar ”hej dessie” så fort någon skriver något som INTE är negativt här… Haha get a life maybe? 🙁

   3. Jag kanske hade fel. My bad! Du kanske inte är Desiree men jag är skeptisk till det ändå. Sen får du säga vad du vill! Dock blir det fel av dig att kalla en vuxen människa för ”småfjortis” 😀

 12. Varför har du redigerat dina ögon helt gröna? 🙂 ser väldigt blåa ut på bilden där uppe men när man zoomar in så är de helt grönt som slajmgrönt typ.

  1. Då det inte finns några färger som gemene man tror ändras dessa ”färger” beroende på ljus, vinkel osv.

 13. Förresten, den verkliga definitionen av ”naturlig” (som för övrigt är ett adjektiv) står för något som naturen skapat UTAN människans hjälp. Definitionen ”naturell” står för ”obehandlad” och ”utan tillsatser”.

  Detta är konstruktiv kritik. Klarar du inte av den utan att direkt känna agg och ha taggarna ut så ska du inte skriva ord som du inte förstår innebörden av eftersom människor kommer att vilja rätta dig.

  För din egen skull Desiree. Lär dig innebörden av ord. Både Svenska och Engelska ord innan du använder dig av dom för i helheten blir dina texter ”tomma” ändå. Du säger allt men ändå inget. Och orden du använder dig av förstör hela meningen och innebörden. Faktum är den att du är inte naturlig. Så enkelt är det. Sen vad du tycker är en annan sak. Men fakta skiter fullständigt i åsikter. Fakta är fakta och åsikt är åsikt. Svårare är det inte! Att du skulle vara ”naturlig” är dessvärre bullshit. Jag säger inget om vacker eller ful så du behöver inte försöka vända det till det. Jag säger bara att du inte är naturlig. Du är jättefin men naturlig är du inte. Har man opererat sig så har man opererat sig. Så om det är läppar, näsa eller vad det nu än är!

  Och som sagt, det jag skriver är konstruktiv kritik. Om du på något sätt svarar drygt så visar det att det är du som faktiskt och tyvärr har attitydproblem. För jag såg att du påstod SJÄLV att någon hade attitydproblem när faktum var den att personen i fråga gav dig konstruktiv kritik och det första du gör är att (som förekommer på tok för ofta) ha taggarna ut!

  Det är viktigt att läsa texter i neutral ton (som om det vore en instruktionsbok). Personliga angrepp (det är INTE personligt angrepp att säga ”du är inte naturlig”) så som fula glåpord är såklart inte konstruktiv kritik. Människor drar sina egna linjer för saker men rent fakta, konkret och vetenskapligt så är exempelvis ”du är inte naturlig” inte hat. Ville förmedla detta innan du påstår det, så ni förstår konceptet på fakta och åsikter/egna linjer för saker!

  1. Så ni förstår konceptet/skillnaden mellan fakta och åsikter/egna linjer för saker* – skulle det vara! Inte på!

  2. +100

  3. BÄSTA kommentaren jag har läst på länge. Har ofta tänkt på det faktum att Dessie gärna använder sig av ordet naturlig för att beskriva sig själv, när det definitivt INTE stämmer. T.ex. på instagram, ”all natural idag”. Har man opererat näsan, fyllt läppar, använder fransförlängning osv så är man inte naturlig, punkt slut. Sedan tycker jag att Dessie är superfin, så ta åt dig av det Dessie! Det är inte fel att inte vara naturlig, jag skulle själv vilja göra en näsoperation då jag inte är nöjd med min näsa. Det är okej att inte vara naturlig så länge man vet om att man inte är det och därav heller inte skriver att man är det. 🙂

   1. Jag använder inte Frans förlängning, jag är naturlig överallt förutom min näsa. Eller menar du att man inte är naturligt över allt för att man gjort ett ingrepp eller vad menar du?:)

  4. För att min näsa ser annorlunda ut betyder det inte att hela jag är onaturlig 🙂 Tar tyvärr inte åt mig av din kommentar även om du vill det, jag är naturlig dvs born like this förutom min näsa det är fakta 🙂

 14. Näsa, löshår, fransar, färgade ögonbryn, färgat hår, möjligen nagelförlängning… Jag är tveksam till om det kan definieras som ”naturligt”.

  1. Fast nu pratar hon ju om sina läppar som återgår till sitt naturliga, så vad har hennes övriga utseende för relevans i detta inlägg?

   1. Nja, i andra stycket hävdar hon att ”sen är jag naturligt (sic) nu ööööverallt”. Jag håller inte med om att hon är det.

  2. Nepp, löshår bara 🙂

 15. Om du är dig lik efter att ha suttit på en öde ö i ett år så är du naturlig, behöver utseendet underhåll så är det inte naturligt.

 16. I går lanserade min stora kärlek sin webshop Norselake. Det är en webshop som säljer underbara weekendväskor från USA. Äntligen har hans dröm kommit i uppfyllelse – efter många år där han inte har vågat. Kika gärna in!

  http://www.norselake.com

  Kram

 17. Tycker inte ens att du ska behöva försvara hur dina läppar ser ut. Tror nog att du vet bäst hur dina läppar både ser ut och känns just nu. Tycker att man ser stor skillnad då underläppen hängde mycket i profil innan. Nu är den som du säger, mer naturlig.
  Tycker dessutom att du ska ha stort plus för att ha berättat om dina misstag och avrådat andra från att göra samma sak. Tror att det gör bra för framförallt yngre personer att få läsa baksidan av alla skönhetsfix.

 18. Har Ni kollat på Bloggbevakning? Att Tyra har ringt till Camilla och bett om ursäkt för alla lögner som hon skrev på sin blogg. Och VD:n på Finest också har bett Camilla om ursäkt.

  Vad säger Ni om det?

  1. Tyra må ha ring och bett om ursäkt för vad hon skrev på bloggen men hon har inte raderat det hon skrev. Och väldigt effektivt tagit bort alla ifrågasättande kommentarer från både bloggen och Instagram. Action speaks louder than words. Känns inte som den mest genuina ursäkten…men bättre än ingen alls.

 19. Wow – Vacker du är!!

  Ta gärna en titt hos mig:
  http://www.nouw.com/gnuttan

 20. Hej! Måste bara fråga dig var ditt linne kommer från? Det var väldigt snyggt!
  Kram

 21. Snälla dessie kan du fortsätta med dessa ”all natural” inlägg då jag bara ÄLSKAR att se hur det sticker i dina haters ögon och fingrar så fort du skriver det. Att dom kan störa sig så på ett jäkla ord!!!
  JA hennes läppar är naturliga nu, vad har resten av hennes utseende med detta inlägg att göra? Åh ni är så tragiska ni som hänger här i dessans kommentarsfält… Ni måste va så osäkra så ni bajsar på er snart av allt gnäll

  1. Att säga att hennes läppar är naturliga efter ett ingrepp som hon ångrade är som att säga att en persons opererade näsa är naturlig efter den gjort ett ingrepp och sedan opererar om den igen för att man inte blev riktigt nöjd med det första resultatet, herregud. Så fort man har gjort ett kosmetiskt ingrepp så är det inte naturligt längre, punkt!!!

   1. Är du trög och efterbliven alltså??!
    Skillnad på fillers och operation. En operation är bestående! Fillers går ut ur kroppen.
    Ja hon fyllde sina läppar men hon har tagit ut det nu, alltså är hennes läppar naturliga!!
    Om du gör silikon i räven så har du en fejk röv. Tar du ut silikoner så är din röv åter igen naturlig.
    Herregud

 22. Rör inte dina läppar mer!
  Fatta så vacker du är naturligt! Dina läppar är precis lagom storlek och fina är dem!! Passar ditt ansikte ju.

 23. Jag har läst dessies blogg sedan jag var 14 år. Idag är jag 22 år gammal. Anledningen till att jag följer den är för att jag alltid har gjort det och tycker att det är fantastiskt kul att följa hennes utveckling. Är nästan som att det är någon man känner och bryr sig om fast att man aldrig har träffats. Jag har aldrig kommenterat någonting tidigare men idag kände jag att jag ville göra det. Ni personer som har debatter om dessie är naturlig eller inte naturlig eller vad begreppet ”naturlig” betyder. Hur gamla är ni? Jag undrar verkligen. Jag förstår inte varför man självmant går in och läser om någons liv för att sedan bli upprörd över de här sakerna. Varför bryr ni er egentligen? På vilket sätt påverkar detta er negativt? Dessie, detta är min första kommentar på din blogg och jag vill bara säga att jag tycker du gjort sån fantastisk resa. Har alltid älskar att läsa din blogg och följa dig! Helt galet du orkar stå ut med de personerna som skriver massa taskiga saker. Det hade jag aldrig orkat.
  Kram

 24. Oj vilken skillnad det blev, jättefint. Hur kommer det sig att du gjorde läpparna från början, jag menar du hade ju redan väldigt fina läppar?

  1. Tack =) Jag hade mycket komplex över näsan och ville flytta fokus på från den..

 25. Jag gillar dig bäst när du är naturlig. Som från början är inte dina läppar, men de är bra nu. Men det törs jag knappt skriva för då får jag en massa haters på mig.

  Det många undrar, jag oxå, är hur det är med känslan. Har känslan i dina läppar förändrats? Hur reagerar killar på att kyssa dig?

  Även om du inte fixat brösten så är det många som har det. Prata med dem om känslan, hur den förändrats. Jag hade ihop det med en tjej som fixat brösten. De var så hårda och overkliga så det var verkligen avtändande, höll inte så länge.

  Det är så mycket fokus på utseendet, skriv en artikel om känslan oxå och intervjua gärna kompisar som fixat brösten och deras killar om hur det är att smekas och kyssas då.

  Förlåt det jag skrev om kinderna, minns att de är ”finska” men hade glömt bort det.

  Om betakaroten, man får mycket morötter för 149:-. Hönsuppfödare har inte råd med tabletter. De ger hönsen morötter i stället för att äggen skall bli vackrare.

  1. Jo det är dom =) Vet bäst själv tack 🙂

 26. Haha älskar Dessies självförsvar här. Hon påstår att hon är naturlig när hon både har smink och lösögonfransar + redigerad ögonfärg på bilden. Den här tjejen borde vakna och sluta intala sig själv att hon är lika snygg utan smink!

  1. Har jag redigerat min ögonfärg förut? Haha testade bara för skoj skull, ta inte livet så seriöst. Pratade om mina läppar nu 🙂 så resten är ganska irrelevant

 27. Jag dör. du photoshopar dina ögon gröna i ett inlägg som handlar om att vara naturlig komedi

  1. Nej faktiskt handlar inlägget om mina läppar ..

 28. Var är din top ifrån?☺️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *