GREY, BEIGE AND ELEPHANT GREY

small_DS_1325small_DS_1296small_DS_1300small_DS_1318small_DS_1310small_DS_1324small_DS_1335small_DS_1346

Vad tycker ni om den här outfiten? =) Jag ser nu att byxorna var lite skrynkliga, men annars är dom så himla fina. Det är dock inte mina hehe, jag har lånat dom utav min tjejkompis så därför vet jag heller inte vart dom är ifrån. Men tröjan kommer iallafall från Gina, skorna från H&M och väskan från Givenchy. Väldigt avslappnad outfit även om jag bär kostymbyxor eller hur? Men skorna och själv passformen på byxorna gör dom lite mer avslappnade, och ja det är väl så jag trivs. Jag har ju nästan alltid gått i svin tajta byxor men nu på sista tiden har jag verkligen fastnat för slappa byxor av alla möjliga slag. Verkligen slappa jeans, det har ju verkligen blivit min nya favvis. Typ 10-15 år gamla jeans som är lite slappa. Jag kan dock inte säga att jag får en speciell snygg rumpa i såna haha, men det skiter jag i för jag tycker dom är så bekväma och snygga i övrigt.

Jag fick faktiskt massor utav S gamla jeans som han hade rensat ut, bland annat dom ljusa jeansen jag använder rätt ofta nu för tiden, och dom där gråa stora ni vet? Hur sköna som helst!! =) + så snyggt att matcha till en tajt topp och klackskor om ska på lite ”finare” tillställning eller vad man nu ska säga. Annars har jag gärna någon rockig slapp tshirt till =)

Btw, hej på er! Hur är läget idag?

27 kommentarer

 1. Så snygg Dessie!! Det verkligen lyser om dig:) det ser verkligen ut som om du trivs med livet:)

  1. Tack så mycket!!:-) <3

 2. Jaha det förklarar varför byxorna är alldeles för stora. Inget stort fan av toppen heller, ser ut som en sådan som en liten flicka med underutvecklade bröst går runt med. Btw trodde du hade pengar till att köpa nya kläder? Kram!

  1. Alltså du kan inte vara frisk med alla aggressioner du bär inom dig och skriver ut på alla bloggar. Hur är det? Varför gör du som du gör? En ny hobby kanske?

  2. Varför lägger du på kram om du ändå vill trycka ner mig?:)

   1. Du brukar ju göra så själv, Dessie? Skriver elakheter och avslutar med en smiley eller ”kram”… Men nej, trevligt är det inte.

   2. Fast jag är inte ironisk när jag skriver det, jag skriver det för att inte det ska bli hard feelings.

 3. Åh har du blivit gravid?? Det syns, grattis till dig! <33

  1. Haha jag antar att det där var en diss i ett ”fint format”

 4. Du är så fin!! skit i dom elaka kommentarerna dina outfits är alltid så himla coola och snygga!

 5. Inte min typ av byxor egentligen men de var snygga på dig! 🙂

 6. 5e bilden på dig är otroligt vacker!

 7. Haha så jääääkla tragiska ni är som kommenterar här. Det bara skriker osäkerhet och avundsjuka om er… det bästa är att ni på allvar tror dessie tar åt sig av vad ni skriver, men jag kan nog garantera er att hon byggt upp ett riktigt bra psyke efter alla år som hon bloggat och fått stå ut med era pinsamma kommentarer. Ni gör allt för att trycka ner henne, vad hon är skriver, men ni fattar ju inte att det enda ni lyckas med är att få oss andra med lite mer vett i huvet att GARVA åt er stackars människor, som dagligen är inne här och letar fel… Roliga liv ni måste ha jealosy is a bitch

  1. Avundsjuka? På vadå? Snälla ge mig en lista på saker Dessie har som vi andra inte har. Hennes liv är varken glamoröst, lyxigt eller spännande. Dessie frågade i inlägget vad folket tyckte om hennes outfit och de flesta ratade henne. Det handlar inte om avundsjuka, utan om ärlighet. Om hon inte klarar av att höra sanningen så borde hon inte fråga oss läsare.

   1. Isabelle

    Haha exakt! Är knappast avundsjuk på hennes kompis skrynkliga gravidbyxor

   2. Endå är ni inne på hennes blogg DAGLIGEN för att leta saker att klaga över försök inte övertyga folk om att det inte handlar om avundsjuka. Är det inte det så är ni helt enkelt psykopater som låter era liv kretsa kring någon som ni uppenbarligen INTE tycker om usch så sorliga ni är hahahah

  2. Alltså jag begriper mig verkligen inte på dig. Det är inte rätt att uttrycka sig på ett nedvärderande eller kränkande sätt varken från de som kommenterar Desirée på ett felaktigt och elakt sätt, men inte heller från såna som dig som tror sig vara så himla mycket bättre som person trots att du beter dig precis lika illa själv.
   Du blir inte bättre som person genom att kalla andra människor för tragiska psykopater. Även om du gör det i ett beskyddande syfte så måste du förstå att du beter dig exakt likadant själv och därför aldrig kommer att få någon respekt för det du säger.
   Var saklig och pedagogisk istället, ger ett mer seriöst och vuxet intryck.
   Du kommer aldrig kunna lära ett barn att bli en bättre människa om du själv går omkring och läxar upp genom att trycka ner och verbalt säga fula ord. Imitationslära.

 8. Jag hade velat se bild på de som kommenterar massa elaka kommentarer. Undrar från djupet av mitt hjärta hur ni ser ur? Kan ni inte nästa gång ni slänger en kommentarer ( mobbning ) slänga upp en bild på er själva.

  1. Isabelle

   Vad har folks utseenden med detta att göra? Ser inga kommentarer som riktar sig negativt om Dessies utseende. Så det du säger är ganska irrelevant och oförståeligt.

 9. Du och en till liten tjej är dom enda svenska bloggarna jag följer, ni uppdaterar iallafall. Det blir segt hos många nu under sommaren så man tappar intresse. Men super kul att du har något att visa. Även om det är tidsinställda inlägg så berömmer jag dig, då gör du ändå jobbet som bloggare vilket jag gillar. Stora kramar!

 10. Vi får plåta nära min studio nästa gång. Jag har ångmaskin.

 11. Jag tycker att byxorna är jättesnygga!! Trist att det inte fanns information om var man kan köpa dom.

 12. Snygga kläder. Du passar i dom verkligen . Snygg väska , vart har du köpt den?

 13. Isabelle

  Åh vikka härliga bilder !
  Jättefiin är du dessie 🙂

  1. Tack så hemskt mycket <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *