Happy-feelings

_DS_1192

Photo: Pavel Maria (unretouched)

Jag gillar den här bilden på mig även om jag något ser ut att sträva efter ett sådär gulligt häst-leende så utsöndrar den här bilden glädje, och det är exakt det som jag gillar med den. Att den är tagen i ett ögonblick där jag plötsligt utformar ett gapskratt (varför jag gapskrattade minns jag inte riktigt haha) men det är bara så härligt. Som man brukar säga – det vackraste sminket en kvinna kan ha är ett leende 😉

I övrigt så tycker jag att den här bilden passade rätt bra in på hur jag mår & känner just nu. Vi alla har up & downs och jag får dom rätt ofta (förmodligen under PMS perioden) och jag är – vad jag själv vill kalla mig – en komplicerad människa, med enormt mycket känslor, och ibland kan jag vara något speciell på många plan och på gott & ont. Men i det hela så har väldigt mycket ångest släppt på sista tiden, jag är ju en människa som går runt och får väldigt lätt ångest. Inte dödsångest, utan ångest som gör att jag kan tänka på det och må dåligt över det, mesta dels skuldkänslor-ångest. Det har jag iallafall minskat och jag har börjat slappna av lite när det kommer till sånt. Jag har börjat tala till mig själv med ”det är okej” istället för att få ångest över minsta lilla som inte går felfritt. Ingen är ju perfekt, så är det ju. Vi är människor, och människor är underliga varelser och vi är allt ifrån perfektion.

Jag hoppas iallafall att kunna sprida vidare lite glädje till er där ute. ♥ Och kom ihåg att ni aldrig ska skämmas över känslor som ångest m.m, det är normalt och alla människor har någon gång känt på ångest. Vissa mer, vissa mindre. Men det är inget fel med det, det är så vi är formade och vi är alla olika. Det viktiga är bara att våga prata om det, och våga tillåta sig själv att ha ångest, men också tillåta sig själv att inte försöka sträva efter perfektion när det kommer till… ja , allt i livet helt enkelt.

Kram på er, nu ska vi till landet – så vi hörs mer sen!

27 kommentarer

 1. Härligt att du mår bra vännen. Är också i en bra period just nu. Hög på livet 🙂

  1. Åh vad kul å höra <3

 2. Tillåta sig själv att ha ångest? Jo tack, mysigt när man inte kan andas och hjärtat hoppar ur bröstet plus det psykiska man känner. Man borde snarare gära allt för att undvika ångesthelvetet.

  1. Håller med… Vet hon va riktig ångest är!!!!

   1. Först och främst, ångest yttrar sig på olika sätt. Kortvarig ångest är inte samma sak som panikångest och symtomen är inte heller de samma. Läser man inlägget inser man ganska snabbt att det inte rör sig om de absolut svåraste formerna av ångest (Dessie refererar till det som dödsångest) hon har gått omkring med och det är inte heller det hon säger. I det svenska språket har ångest dessutom blivit synonymt med starka oroskänslor överlag, vilket möjligen kan vara vad Dessie menar.

    Poängen är att ingenstans i inlägget försöker hon göra anspråk på att vara världens mest ångestfyllda människa, hon skriver bara att hon har haft det jobbigt med många upp- och nedgångar. Trots detta finns det så klart personer som bara MÅSTE hoppa in och berätta att hon minsann inte vet vad riktig ångest är. Varför? Hon försöker inte ta er ifrån er ångest! Hon skriver bara om sina upplevelser. Sedan undrar folk varför Dessie inte vill ta åt sig av kritik som framförs i kommentarsfältet. Det förefaller ganska klart varför hon inte gör det, väldigt många som kommenterar här är nämligen väldigt märkliga och missunnsamma människor som bara är ute efter att hacka på folk och leta fel.

    Så, nu kan ni återgå till att tävla om vem som har mest ångest.

   2. Bra skrivit!

   3. N har du själv haft ångest? Eller källor på dina uttalanden? Håll truten annars!!

   4. Sluta förminska mina känslor tack.

  2. Åh ! N!
   Jag tänkte precis samma sak. Tack för det du skrev.
   Jag själv har lidit av sjuklig ångest (GAD) med panikångest. Inget kul.
   Jag tolkar också absolut texten som att Dessie menar att hon inte är sjuk i ångest utan bar har starka oroskänslor som hon kan hantera.

   Och Jenny, vadå källor på uttalanden? Det är väl för fanken bara att läsa på 1177 om de olika typer av ångest som finns. Där står det klart och tydligt de skillnaderna som finns mellan en ”normal” ångest som vilken människa som helst kan känna dagligen, och en sjuklig ångest som man också kan bli diagnostiserad för samt få hjälp med mediciner mot.

   1. Maria – så tråkigt att höra. Önskar dig all lycka till i framtiden ❤️ Du sammanfattade dessutom svaret till Jenny väldigt bra. Oroa dig inte Jenny, jag är väldigt insatt i ångestproblematik. Och det jag sa stämmer, ångest yttrar sig på olika sätt och kan vara både mild och stark. Det är självklart jobbigare att ha panikångest än en mild form av ångest, men det gör det fortfarande inte rätt att vara otrevlig mot människor som lider av en mildare form av ångest.

  3. Dessie menar nog att man ska acceptera (acceptera för att kunna hantera) sin ångest, och inte skämmas för att man har ångest.

 3. Super fina bilder !!
  Kolla gärna in min blogg !! Laddad nyss upp ett nytt inlägg med massor av bilder ( mode )http://nouw.com/shansi

 4. Var kommer din tröja ifrån? Så enkel och snygg!

 5. Tycker ditt skratt och pose ser ganska krystat ut. Inte alls naturligt. Och jag håller med vad dom andra säger, du vet inte vad riktig ångest är för något!

 6. ”… utformar ett gapskratt”? Kan du inte släppa försöken att skriva snyggt när du inte ens får de enklaste konstruktioner rätt?

  1. Jag tänker såhär – att försöka gör alltid saken bättre. 🙂

   1. Bra tänkt! Och bara så du vet så är ordet ”utbrister”.

 7. Jättefin bild. Jag tycker att Pavel tar väldigt fina bilder.

  1. visst… men ingen bra redigerare för misstagen syns mer än ofta. Kolla bara K sas

   1. Bilden är inte redigerad står det. Kram

   2. Om det är Kissie du avser så är min gissning att det är mer hon än fotografen som står för eventuella fel när det kommer till redigering/retuschering.

 8. Varje gång jag läser dina inlägg, så förvånas jag alltid över hur sjukt lik du är mig på många plan. Jag är också en extremt känslomänniska med mycket ups and downs. Jag är också väldigt komplicerad som människa. Jag är säker på att jag lider av någon form av adhd, då jag aldrig kan sitta still. Jag är EXTREMT pedant, precis som du tidigare berättat att du är. Tänkte bara att det kunde vara skönt att veta att du inte är ensam 🙂 . Du verkar vara en grym tjej Desirée! Kör hårt! Kramar Ronja

 9. Tycker du ser helt jävla amazing ut!
  Älskar outfiten och även den som du postade nyligen. Gillar att du gjorde valet att inte ha bh, försöker själv våga mig ut utan men tycker mina boobs är för stora och det blir lite in your face feeling men tack vare tjejer som dig så kommer jag nog också våga 😀

  1. Kör hårt!! tycker De är sån frihet alltså! Jag har små hängisar haha men de bryr jag mig inte så mycket om längre. Alla bröst är fina, de är verkligen skönt att va utan bh och bara låta dom vara. Dom som stör sig, deras problem 😉

 10. Caroline

  Att du orkar blogga med så många som hackar på dig hela tiden. Jag tittar in här då och då nu för tiden, vill bara säga att för några år sedan tyckte jag inte alls att din blogg var värd att kolla på, ens när man hade superduper tråkigt, men då går man ju bara inte in. Man går väl inte in på en blogg flera gånger om man blir upprörd över allt som står och kommenterar. Gör något vettigt istället!

  Nåja, det jag hade tänkt säga egentligen är att bilderna är så stora så jag ser inte hela på min dator, vet inte om det bara är jag eller om du borde göra de mindre?

 11. Hej fina du! Vi vet precis hur det känns när känslorna rullar in under PMS! Stor kram och hoppas du mår bättre idag!

  /Jenny & Charlie på PMS-podden

  pmspodden.libsyn.com
  https://www.acast.com/pmspodden

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *