Avkoppling deluxe

     
    
    

Såhär gött har vi det ute på vårt landställe. <3 Jag är här med Theo, papp och bonusmamma för lite avkoppling och njuta av livet helt enkelt. Vi har grillat, Theodore har badat och lekt massor, påvägen hit så passade jag på att köpa massor utav nya utomhusleksaler som ni kan se, det är alltid bra att ha här. Han blev minst sagt glad 🙂 Nu börjar det bli sent, så vi tänkte basta och sen faktiskt ta och bege oss hemåt även om jag helst vill stanna här veckan ut 😉 Men jag ska på student”mottagning” imorgon för en kompis lillebror, så jag måste hemåt. Förresten visst är det härliga bilder? Det vita lilla rummet är mitt rum här på lande, så fint 🙂 

Tänk, där spenderade jag varje sommar och varje helg som barn. När jag var som allra minst så älskade jag det, men när jag blev tonåring så hatade jag det. Jag tog alltid med mig min mp3 (minns ni dom, eller minns ni freestyle haha?!) hur som helst, tog alltid med mig den, min lilla ciao-moppe och drog ut och bara körde. Ibland åkte jag förbi grabbarna som jobbade i kiosken och flirtade oskyldigt haha. Det va inte så farligt ändå att va där, men de tyckte jag ju då;) Arg tonåring haha. Nu däremot uppskattar jag verkligen att vi har landet, världens avkoppling.

37 kommentarer

 1. Och alla förstår att du är jättestolt över dina Chanelskor och Celineväska… eftersom de får ett alldeles eget foto.

  1. Det är bara en väska, och ett par skor. Jag tyckte att det skulle bli en fin bild. Sluta fokusera så mycket på vad det är för märke, hade du reagerat om det inte stod något märke på dom?:)

  2. Tänkte samma sak, hon är så märkeskåt att det är löjligt….

   1. Nej det är jag inte 🙂 Det är du som fokuserar på märket, inte jag.

 2. Om det hade varit ett par skor från Sko dig och en väska från HM, hade de fått en egen bild då?

  1. Såklart,? Det är ju inte märket jag fotar, jag fotar ju en helhet.

   1. hahaha varför ljuger du?

 3. Herregud det är inte ditt lantställe. Det är din pappas. Skriv inte ”vårt lantställe”, skriv ”min pappas lantställe”. Blir så trött på att du alltid ska vara så himla extrem och kåt i att du ska äga hela världen

  1. Oj, aggressiv. Det är mitt och alla syskonens och pappas 🙂 Kram.

   1. Fast nä, det är han som äger byggnaden. Så det är hans lantställe. Det är som att säga att mina föräldrars hus är mitt också fastän de bor där, låter bara dumt och pinsamt!

  2. Haha hur orkar du?

  3. Äh varför skulle hon säga ”min pappas lantställe”. Okej om han hade köpt det nu men Dessie har ju varit där sedan hon var liten haha.

   Jag säger själv ”vår stuga i Sälen”. Även om det är min mormor, moster om mamma som på papper äger den så är det ju fortfarande min familj. Alltså vi har en stuga i Sälen.

   Orka haka upp sig haha.

 4. Alltså vad mycket negativa kommentarer det är överallt helt plötsligt. På alla sidor jag går in på. Vad är det för fel?

  1. Tråkigt eller hur? Jag vet inte, dom vill väl hitta något att klaga på. Finns det inget, då gör vi en myra till en elefant haha.

  2. Det har väldigt mycket med att göra vilken person det handlar om också. Dessie är välkänd för sin dubbelmoral och fasad. Därför är det många som ifrågasätter (läs, ej negativa) hennes ord och konstiga beteende. Tycker hon ska vara tacksam att det ens finns folk som läser hennes blogg och skriver kommentarer, annars hade hon aldrig haft något ”jobb”. Kram!

 5. Va mysigt! Ser jättefint ut! Här om dagen satt jag och tänkte på dig (eller jag var ute och gick tror jag) och ba ”dessie heter ju Desiree…. Desiree, det är ju ett ascoolt namn ju” . Ville bara skriva det, haha! Och du, skit i alla tråkkommentarer. Man måste alltid komma ihåg att folk som mår bra med sig själva aldrig skulle klanka ner på andra. KRAM

  1. Haha vilken underbar kommentar, tack så mycket finis 🙂 Hoppas du får en awesome dag, kram!

 6. Nathalie

  Vet du hur mycket Chanel espadrillos i vanligt tyg kostar? 🙂
  Är 18 år och vill mer än inget annat ha en Chanel väska! Vilken tycker du passar min ålder, classic eller boy?
  kram <3

 7. Åh vad härligt det ser ut! 🙂

 8. Din Celine väska är absolut inte äkta! Helt omöjligt,har denna modell och den har inte blir sådär sne och konstig efter 2 år.

  1. Hur e hennes väska sne hahahahaha? Jag döörrr

   1. Johanna

    Ellinor man märker att du aldrig ägt en märkesväska

 9. Victoria

  Kolla gärna in min Tradera. Säljer saker från 1 kr, bland annat en Michael kors väska.
  http://www.tradera.com/profile/items/1646320/victoria-1089

 10. Hur orkar du med alla efterblivna kommentarer du får dagligen? Folk hittar verkligen ALLTID något att whina över, vad du än skriver!

 11. Haha men snälla, låt henne ta kort på vad hon vill? Om hon är stolt och glad över sin väska och skor, låt henne vara det? Men men, det är ju dessa kommentarer som kommer ge henne en ny väska att fotografera. Och btw, avundsjuka är inte särskilt attraktivt.

  1. Det har väldigt mycket med att göra vilken person det handlar om också. Dessie är välkänd för sin dubbelmoral och fasad. Därför är det många som ifrågasätter (läs, ej negativa) hennes ord och konstiga beteende. Tycker hon ska vara tacksam att det ens finns folk som läser hennes blogg och skriver kommentarer, annars hade hon aldrig haft något ”jobb”. Kram!

   1. Johanna varför läser du någon som är dubbelmoral och fasad? Och tar din tid för kommentera? Varför vill man ens läsa en persons blogg som man ser som hycklare ? Du kan inte ha alla hästar hemma.

   2. Johanna

    Då har du ingen aning om hur internetvärlden funkar haha, vem är det som är helt borta egentligen?

   3. Emelie

    Men på riktigt Johanna, varför slösa tid på någonting du inte tycker om, OCH ge Dessie pengar till hennes nya väska som du bara kommer bli irriterad på?

    Finns det inga bättre saker att göra med sitt liv?

 12. Snälla skulle inte du kunna testa att lägga ut din make up video igen! Vill så gärna se den men de går inte! 🙁
  Kram

 13. Pinsamma gnällande människor, har ni inte fått ligga på länge eller? Man kan säga att det är hennes landställe också, den tillhör väl hela familjen. När ni bodde hemma som unga eller fortfarande bor, kallar ni inte det ert hem? Bara för att man har flyttat tex hemifrån så är det väl fortfarande ens hem? Tänk till lite extra innan ni yttrar såna korkade kommentarer.

  1. Jag sa ”hemma” om mamma och pappas hus när jag bodde hos dem. När jag flyttat ut var deras hus inte längre mitt hem utan jag säger numer ”där ligger mammas hus” eller ”vi ska till pappas sommarstuga” på samma sätt som jag sa ”min lägenhet” när jag bodde i lägenhet och nu säger jag ”vårt hus” om mitt och sambons ställe. ”Hemma” är där jag bor nu och inte där jag bodde när jag bodde för 7 år sedan innan jag flyttade till eget boende.

 14. Men åh så härligt! Vi har en sommarstuga ute vid en sjö, och det är nu i vuxen ålder jag börjat uppskatta det ENORMT!

 15. Första gången jag tittar in i din blogg, lyssnade på podden av PT-Fia där hon intervjuade dig och blir så berörd, illa berörd och ledsen. Gång på gång ursäktar du skolan som inte gjorde sitt jobb. Det är en lärares och övrig personals jobb att se till att alla barn, oavsett diagnos eller inte får sina behov tillgodosedda. Att vara utåtagerande och provocerande står ju för något. Det är vuxenvärldens ansvar att se till att alla barn får mår bra. Lika så försvarar du dina bloggläsares elaka kommentarer när du fick din son. Gör inte det, det är deras ansvar att förhålla sig på ett trevligt sätt, inte ditt ansvar, oavsett om du var partyprinsessa eller provocerande. Det jag vill ha sagt är att det är inte ditt ansvar när någon brister i sitt vuxenansvar eller skriver elaka kommentarer. Låt dem ta sitt ansvar! Du kan bara ansvara för dig själv. Kram
  PS. Ett väldigt mysigt ställe du och din familj har

 16. Hej dessie! Jag är gravid i v 21 och har precis börjat få en liten mage, jättehärligt verkligen! 🙂 mitt problem är att inga kläder längre sitter bra, känner mig verkligen ful och har ingenting att ha på mig 🙁

  Kan inte du tipsa om snygga kläder man även kan ha som gravid?

  Kram Sofie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *