OUTFIT WITH ATTITUDE

small_DS_0986-Redigerasmall_DS_0988-Redigerasmall_DS_1055-Redigerasmall_DS_1060-Redigerasmall_DS_1071-Redigerasmall_DS_1075-Redigerasmall_DS_1094-Redigerasmall_DS_1104-Redigera

Jeans (”Boy jeans” Old from Nudie) // Top , similar HERE // Shoes, similar HERE // Bag Saint Laurent

Photo: Pavel Maira

20 kommentarer

 1. Så fina bilder!! Älskar din outfit 😀 när får vi se dig i de stora modemagasinen? Borde ju bara vara en tidsfråga :*

 2. går inte se bilderna

 3. Snyggt ska kanske köpa toppen. Kul om du vill göra smink videos älskar det.

 4. jag kan heller inte se bilderna.

  1. Håller på fixa, det är för att dom är högupplösta och då tar de extra tid att ladda. Ska minska bilderna

   1. Hur lång tid ska det ta att förminska bilderna? Ett tips är att alltid anpassa bilderna för din blogg s storlek.

 5. Wow! Otroligt snygg!

 6. veronica

  Hej Dessie!

  Jag vill ställa dig en fråga som är jätteviktig för mig.

  Skulle du kunna lägga upp före och efter bilder på din näsa? Jag hade också en stor näsa förut och jag opererade den, men nu 2 år senare så känner jag faktiskt att den blivit STÖRRE.. jag var som mest nöjd med näsan för kanske 1 år sen. Men nu kan jag nästan svära på att den blivit större o tippen blivit rundare o bulligare… Därför funderar jag på att operera mig igen. Skulle gärna vilja se före och efter bilder på din näsa, eftersom jag la märke till att ni fixade till benet på näsan alltså näsryggen och gjorde den slank så att det gav ett intryck av en mindre näsa. Äre det kirurgen gjorde? För jag vill också göra detta, ändra på näsryggen för att näsan i helhet ska se mindre ut. Har jättemycket ångest över detta… Du har annars min mejl och så om du skulle föredra o skicka via mejlen… Tack så mycket hur som helst ! Mvh Veronica

  1. Hej fina du! Om du vill får du maila mig blogg.desiree@gmail.com så kan jag försöka skicka bild. Jag tror dock inte att din näsa har blivit större, utan att du själv kanske bara blivit van i din näsa nu och därför inte anser den som lika liten som du först kände när du precis gjort den. Näsor slutar dock aldrig växa så det är inte omöjligt men inte alls stor chans att det är så. Om jag vore du skulle jag kolla tillbaka på gamla bilder innan du gjorde din näsa och sen precis när du gjort den också för att inte bli storleksblind.

   Jag gjorde en korrigering ett år efter pga brosk , jag fick brosk på sidan av näsan vilket gjorde intrycket av att den var sned och sen även på nästippen tog vi bort en bit.

   Jag hade ju en bullig, tjock näsa och inga problem med min profil egentligen. Jag hade en mini malisk vanlig liten ”knöl” som hade uppkommit av slag för några år sen men jag hade ändå en ”skidbacke” näsa, det försvann dock lite när dom fixade näsan eftersom att dom plockade bort brosk/fett från tippen så blev den ju inte lika skidbacke utan mer rak. Men jag strävade liksom aldrig efter perfektion så det lever jag med 😉 Hopps du fick svar och du får maila om du vill.

   Just det, mitt näsben hade blivit något högre efter op. Vi mätte, så min näsa hade faktiskt växt men jag har automatiskt en näsa som gärna åter uppbygger sig haha. Så som sagt, de är inte omöjligt men jag tror av sannolikhet bara att du kanske blivit van och därför inte ser skillnad. Kram

 7. Fin du är dessie
  Hoppas du förlåtit mig verkligen.
  Kram fina du

 8. Bilderna syns inte.. :/

 9. Förminska bilderna så ser vi läsare lite bättre

 10. Så fina bilder! 🙂

 11. Superfint! 🙂

 12. Fin! Vart kommer exakt dem skorna du bär på bilden ifrån?

  1. Vill också veta det! 🙂

 13. Så himla fin du är! Alltså dina smilgropar… <3<3

 14. Snygg som bara den! 🙂

 15. jättesnygg outfit!

  1. Tusen tack =)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *