Some thoughts and uppdate’s

IMG_9285


Här sitter jag och slurpar i mig kaffe & blåbär för att läsa lite tidningsartiklar jag har fått länkade till mig. Jag måste nog säga att det är roligt hur tidningar kan vrida en mening till något helt annat. Obekvämt.

.

Jag sitter iallafall hemma och jobbar lite, jag måste klippa klart min youtube video nu som förmodligen kommer upp ikväll. Det är faktiskt ännu en…. make up tutorial (tro det eller ej hahaha!) men i denna så visar jag er hur jag sminkar mig till fest eller kanske en plåtning. =) Så jag hoppas att ni kommer att tycka om den. ♥ Kom ihåg att jag visar er hur jag sminkar mig, alltså inte hur man ska sminka sig. Smink är ju väldigt individuellt och man hittar sin egen nisch och stil även när det kommer till smink. Så är det ju, man provar ju sig fram och kör det som passar en bäst – det finns alltså inget ”rätt eller fel” inom smink.

Men förhoppningsvis kanske några av er får några tips från mig, eller så kanske jag får tips från er. Det är ju det som är så himla bra med att kommunicera med er såhär på bloggen, jag får alltid grymma tips – senast så fick jag ett tips om att börja använda BB cream – vilket jag har gjort och nu ÄLSKAR. Så tack för det!

14 kommentarer

 1. Tror inte han läser svenska tidningar så du kan nog vara lugn :p

  1. Pratar inte om svenska tidningar haha 🙁 Ångest

 2. Gabriella

  Artiklar? Ah, du menar den lilla ”faktarutan” du fick i Daily Mails artikel om Depp i Stockholm som handlade om hur han festade med en brunetts på Grand. För det är den enda artikel jag sett i ”internationell press” som nämner dig.

  1. Ja jättepinsamt ju haha. Starstruked liksom.

 3. Mohammed

  Lite sorgligt att du självmant har gått ut till alla tidningar och berättat om din 5 minuters vistelse med Johnny Depp.

  1. Jag har inte gått ut till någon, dom var på plats och försökte få en bild/snack med honom men lyckades ej och frågade då mig snabbt när jag fortsatte äta min lunch. Jag svarade snabbt, sen hur dom vinklat det är inte mitt fel. Tidningar vinklar alltid saker till det mer spännande.

   1. Gabriella

    Så du var och åt lunch på Grand två dagar i rad? Lite stalkervarning….

   2. Mohammed

    Jaha så utländska tidningar var också där och ville fota Johnny Depp? Det tror jag knappast. Vi alla vet att du har pratat med tidningarna för att tjäna lite cash och klicks. Känner faktiskt de flesta inom tidningsbranschen så skärp dig!

 4. CC krämer är ännu bättre köpte min på apoteket fr England den
  Är superbra.

 5. Vad har du för kamera? Älskar dina bilder!

 6. Åååh, blåbär, jag dör vad gott! <3

  http://nouw.com/jarske

 7. Går inte att kolla på videon från mobilen.. Inte för mig iallafall

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *