Chris Brown’s efterfest =)

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 22: Singer Chris Brown attends the 1st Annual Xmas Toy Drive hosted by himself and Brooklyn Projects on December 22, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Imeh Akpanudosen/Getty Images)

.

Många vet säkert att Chris Brown har spelning i Köpenhamn nu på söndag. Men direkt efter spelningen så åker han till Malmö Slagthuset för att uppträda och ha sin egna efterfest där. Tillsammans har han med sig August Alsina, Casie Veggies och Hood baby. Wizkadayo@instagram ansluter sig också till efterfesten för att festa natten lång tillsammans med oss och CB. Hur fett?! Datumet är alltså 5/6 (nu på söndag) i Malmö, på slagthuset, den börjar klockan 23.00 till 04.00! =) Du kan köpa biljetter till den här efterfesten, och ja förmodligen ha en väldigt stor chans att festa med Chris. Det gör du genom att klicka HÄR iallafall! =)

Om ni vill följa eventet via facebook för mer info, biljettpriser mfl. så kan ni göra det genom att klicka på den HÄR länken. Tänk på att det här är typ one in a lifetime, så kööör på =)

// Sponsrat inlägg

47 kommentarer

 1. Betala för att festa med en kvinnomisshandlare? Tack, men nej tack 🙂

  (Nej, jag är inte bitter eller avundsjuk)

 2. Hahaha lite väl opassande att skriva två inlägg om två kvinnomisshandlare i rad… Var inte du feminist?

  1. Känns faktiskt lite märkligt att Dessie ens accepterar att göra reklam för detta…

 3. Håller med ovanstående, riktig kul att festa med en dömd kvinnomisshandlare. Hur mycket betalt fick du för att sälja din feministiska övertygelse?

  1. För att jag lyssnar på hans musik och tycker att han gör bra ifrån sig på scenen betyder det inte att jag stöttar eller accepterar hans val och handlingar. Man kan döma en människas handlingar, men jag kan inte döma han som person för vad jag vet så måste vi låta människor utvecklas, ändra sig, få chansen att växa, inse sina synder och låta dom få chansen att faktiskt göra det. Hur ska en människa växa och inse sina fel om man inte låter människan få göra det?

   1. Hur får han chansen att bli en bättre människa genom att du gör reklam för en efterfest där han ska vara?

   2. Det är något han måste jobba med själv, och ingenting som någon annan kan göra åt honom. Men hur ska han kunna gå vidare och lära sig av sina misstag om han inte ens får chansen? Jag försvarar inte honom, eller hans handlingar. Jag lyssnar på hans musik, och det gör inte mig till en sämre människa. Och sen så kan man ju fråga sig en motfråga i det där – hur stöttar jag då hans val om jag går på en konsert med honom? I ditt svar lät det nämligen som att det var oväsentligt i detta sammanhang, då gäller det väl även i det ovanstående?

   3. Du får såklart lyssna på honom bäst du vill, men att göra en reklam baserad på hur häftigt det är att träffa honom kommer såklart sticka i ögonen på folk, framför allt eftersom du ibland försökt visa intresse för feministiska frågor. Och lära sig av sina misstag? Om Chris Brown inte redan innan händelsen visste att det var fel att lappa på sin flickvän så är jag tveksam till om han är intelligent nog att lära sig någonting alls…

    Det är klart att du inte stöttar kvinnomisshandel för att du gör reklam för detta eller lyssnar på hans musik, men det hade ju varit så otroligt enkelt att bara helt ta avstånd ifrån detta och därmed slippa provocera människor. För jag kan tänka mig att det finns en del tjejer som råkat ut för hemskheter som blir besvikna av ditt tydliga icke-avståndstagande.

   4. Jossan

    Att du lyssnar på hans musik är en sak, att du tycker det är ok att gå på hans konsert är väl också ok, även om jag inte skulle göra det. Men du tjänar pengar på att göra reklam för honom, du ger honom stöd och reklam utan att ens veta vem han är som person, hur han behandlar sin nuvarande flickvän, om han ändrat sig det minsta.

   5. Men du säger ju det självklara – jag har ingen aning så alltså stöttar jag inte det för jag vet varken bu eller bä. Jag lyssnar bara på hans musik, punkt.

   6. Du gör ju mer än bara lyssnar på hans musik. Du tjänar pengar på att samarbeta med hans varumärke och du uppmuntrar andra att festa med honom.

   7. Hur många gånger ska han banka på sina tjejer innan han ”lär sig av sina misstag” – det är ju inte bara en isolerad händelse. Han gör det ju om och om och om igen…

 4. Och där visade du nyss att du inte är feminist. Hur kan pengar vara så pass viktigt att du skriver ett sponsrat inlägg om en kvinnomisshandlare?

 5. Nej nu gick du för långt. Först en misstänkt kvinnomisshandlare och sedan en dömd kvinnomisshandlare, tänker du dig inte alls för innan du lägger upp något i din blogg?! Du som påstår dig vara feminist?! Hycklare och sellout är ett par ord som kommer i åtanke, blir faktiskt ledsen av att se sånt här 🙁

 6. så han ska straffas för detta hela sitt liv menar ni? Hur dum i huvet är ni?!

  1. Jag har ingen aning om vad just han har gjort. Men Ja, jag tycker absolut att en människa som misshandlat någon annan ska straffas resten av sitt liv för detta. Inte grovt. Men man bör se dessa med ett skeptiskt öga. Därför att personen som blev misshandlad kommer troligtvis aldrig att glömma, och kanske även bli påverkad negativt av detta och ha svårt i relationer pga den misshandeln.
   Varför ska alltid offren få lida mest.
   Dessutom. Det är vanligt att sådant beteende kommer tillbaka särskilt vid alkohol eller ilska.

 7. Jag fyller 30 år i augusti och har lysssnat på chris Brown enda sen jag var 20 år. Han gjorde ett misstag, väldigt fel och stort misstag. Rihanna valde att förlåta honom för det och hon gick vidare. Vi som följt Chris Brown har tydligt sett hur mycket han har fått sota för de misstaget. I många många år. Han ångrar sig och Rihanna förlät honom. Jag blir så fruktansvärt rasande när jag kommer in och läser dessa kommentarer om honom. Tro mig hade han gjort ett till sådan misstag hade jag varit den första som slutat lyssna på hans musik. Men jag tror på andra chanser och att vara en god människa. Ni däremot här inne. Oj oj oj låt mig börja .
  Att ni ständigt dag in och dag ut väntar som hyenor på att attackera Dessie som skriver, att ni trycker ner henne utseende mässigt, karriär mässigt och även ibland hennes roll som mamma! De här är en tjej ni inte känner. De här är en frivillig blogg som du kan läsa. Passar det inte dig? Sluta läs! Svårare än så är det inte. Så att små råttor som er som mobbar på nätet ska komma och tala illa om Chris Brown HAHA! Ni är ett skämt!!! Rannsaka er själva är ni snälla och berätta gärna för era nära o kära ( om ni ens har) vad ni brukar kommentera . Skulle vilja se deras reaktion . Ni är trasiga mönniskor som behöver hjälp! Våga ropa efter hjälp !

  1. The real Hmm

   Du följer honom säger du. Då vet du det här…

   http://hollywoodlife.com/2016/01/02/chris-brown-punched-woman-face-fan-las-vegas/

   1. Ja the real hmmm
    Jag har sett alla dessa artiklar men om du hade följt honom så hade du vetat att många gånger anklagade folk honom för saker när de tex inte blev bjudna på efterfest?? Eller kvinnan som sa att han slog henne när han va uppe på scen o inte ens närheten av henne!! De va exakt det jag menade i mitt inlägg, han har fått gå igenom mycket efter misstaget. Folk har inte låtit honom vara, han har blivit anklagad för så mkt!! Sen säger jag inte att han är en ängel , men att bli kallad för kvinnomisshandlare resten av livet när han gjorde ett misstag och sen fått betala för det. Det är fel!

   2. The real Hmm

    Other legal issues, rehab and jail
    On June 14, 2012, Drake and his entourage were involved in a scuffle with Brown at a nightclub called WIP in the SoHo neighborhood of New York City. About eight people were injured during the brawl,[154] including San Antonio Spurs star Tony Parker, who had to have surgery to remove a piece of glass from his eye,[155] and a tourist from Australia who suffered injuries to her face and head and received sixteen stitches as a result. Drake was not arrested.[156] A few weeks later, Brown made a diss record about Drake.[154] He also posted a picture of himself with a gashed chin on Instagram.[157] Brown’s attorney claimed Drake was the instigator.[158] On July 16, 2014, Brown and Drake appeared together in a skit produced for the nationally televised ESPY Awards. The skit seemingly mocks their past feud as Drake ends up on an operating table ready surgery, the camera then reveals the surgeon to be Brown, with surgical tools, ready operate. Both men had rehearsed the skit together prior to the televised airing of the ESPY Awards; the live audience roared with laughter.[159]

    In January 2013, Brown was involved in an altercation with Frank Ocean over a parking space, outside a recording studio in West Hollywood. Police officers in Los Angeles said that Brown was under investigation, describing the incident as ”battery” due to Brown allegedly punching Ocean.[160] Ocean said he would not press charges despite his claim that Brown had threatened to shoot him, and one of Brown’s entourage had called him a ”faggot”.[161]

    In January 2013, press reports indicated that there were irregularities in the record submitted to the court concerning Brown’s community service. He seems to have been credited with community service work when he was actually out of the United States.[162] In July 2013, Brown’s probation was revoked after he was involved in an alleged hit-and-run in Los Angeles. He was released from court and was scheduled to re-appear in August 2013, to learn whether or not he would serve time in prison.[163] The charges would later be dropped,[164] but Brown would have 1,000 additional hours of community service added to his probation terms.[165]

    On October 27, 2013, Brown was arrested for felony assault in Washington, D.C. The fight allegedly started when two women wanted to take a picture with Brown in front of the W Hotel. Two men saw Brown and attempted to join them in the photo. Brown then allegedly said, ”I’m not into this gay shit, I’m into boxing,” and he and his bodyguard threw punches at one of the men. The victim claimed he was injured and that Brown had broken his nose.[166] Initial police reports stated that Brown’s bodyguard threw the first punch, but later reports stated that it was Brown’s punch that broke the victim’s nose.[167] The following day, the charge was reduced to a misdemeanor.[165] After the assault, Brown spent 36 hours in a Washington jail and was taken to court in shackles. Brown was then released and ordered to report to his California probation officer within 48 hours. The probation officer will prepare a report for the Los Angeles judge, who could order him to complete as many as four years in prison for the beating of Rihanna if he is found in violation of his probation.[168] On October 30, 2013, Brown voluntarily decided to enter rehab, Brown’s representative said in a statement: ”Chris has elected to enter a rehab facility, his goal is to gain focus and insight into his past and recent behavior, enabling him to continue the pursuit of his life and his career from a healthier vantage point”. Brown was expected to stay in the facility for 3 months. On November 14, 2013, however, Brown was kicked out of the facility for ”breaking program rules by acting violently”. On November 20, 2013, at a probation status hearing, Brown was sentenced to 90 days at an anger management rehab facility. He must also submit to drug testing and take any prescriptions recommended by the facility. In December 2013, at another hearing, Brown’s probation in the Rihanna assault case was revoked; The judge felt that the criminal complaint in D.C. is enough proof that Brown did not obey all laws; However, the judge did not immediately remand Brown into custody due to his impressive progress at the anger management facility. On February 20, 2014, Chris Brown was sued over the alleged homophobic beatdown.[169]

    After Brown completed his 90 days, the judge ordered him to remain a resident at the Malibu treatment facility until a hearing on April 23, 2014. The deal was if Brown left rehab, he would go directly to jail. On March 14, 2014, Brown was kicked out of the rehab facility and sent to jail for violating internal rules. He was expected to be released on April 23, 2014[170][171] but Superior Court Judge Victor Greenberg denied his release request from custody either on bail or his own recognizance.[172] At his May 9, 2014 court date, Brown was ordered to serve 131 days in jail for his probation violation. He was sentenced to serve 365 days in custody, however he was given credit for the 234 days he has already spent in rehab and jail.[173]

    Brown was given early release from jail just after midnight on June 2, 2014, because of jail overcrowding calculations that count one day in custody as two days, according to the Los Angeles Times, which further wrote, ”Brown isn’t totally free yet though. He’s still on probation, obviously, and has to see a psychiatrist twice a week, complete his remaining community service, take his prescribed medications and stay off marijuana, including for medical use.”[174]

    He confirmed on February 25, 2015 that he was rejected entry to Canada and would be cancelling the part of his tour there due to criminal history.[175]

    The leadership of the Iglesia ni Cristo, a Philippine-based religious sect, filed a fraud complaint against Brown for not appearing at a New Year’s Eve show held at the Iglesia ni Cristo-owned Philippine Arena on December 31, 2014.[176] The Iglesia ni Cristo’s chief legal advisor, Glicerio Santos IV, acting on behalf of their Maligaya Development Corporation, who manages the Philippine Arena, requested assistance from Justice Secretary Leila De Lima on prosecuting the case. De Lima confirmed that she issued a Lookout Bulletin Order against Brown, meaning that he would have to confront and disprove the allegations of fraud in order to acquire an Emigration Clearance Certificate which would allow him to leave the country.[177] In late afternoon of July 24, 2015 he was permitted to leave the Philippines.[17

  2. The real Hmm

   En och annan man slinker också med…

   http://www.mtv.com/news/1716289/chris-brown-arrest-assault/

  3. Bra kommentar G. Det enda vettiga jag sett här! Män som misshandlar kvinnor, trycker ner dom. Men folk här som klagar på Dessie jämt och ständigt, trycker ner henne likaså. Psykisk misshandel. Ni är fan inte bättre än dessa kvinnomisshandlare (som trycker ni, när ni fan gör likadant)

   1. The real Hmm

    Att ge sig på Dessie på det sättet som många gör är helt fel, men att försvara Criss är inte ett dugg bättre.

  4. The real Hmm

   ”This is at the least the ninth time that Brown has been in trouble with the law in some form or another in the past three years.”

   http://starcasm.net/archives/337811

  5. The real Hmm

   Vad som hände när han misshandlade Riannah. Alla ord och utryck som någon som återkommande misshandlar finns med.

   Shortly after midnight, Clive Davis’s gala broke up and the beautiful young couple left the Beverly Hilton in Brown’s Lamborghini.
   They hadn’t gone far before [Robyn Rihanna] Fenty confronted [Chris] Brown about a long text message from another woman she had discovered on his phone.
   Shouting, she slammed both hands down on the dashboard in anger.
   Brown stopped the car in the neighborhood of Hancock Park and leaned across Fenty to open her door, trying to push her out.

   But Fenty had her seat belt on. Her door swung closed and Brown pushed her up against it, punching her in the left eye and in the mouth.

   He started to drive again, steering the car with his left hand while he continued to hit her with his right.

   When the beating temporarily stopped, Fenty sat up and looked at her left eye in the mirror.
   It was starting to swell, and her mouth was filling with blood.

   “I’m going to beat the shit out of you when we get home,” Brown reportedly said.

   “You wait and see.”

   Fenty called her assistant and got voicemail, but pretended she was talking to her. “I am on my way home,” she said. “Make sure the cops are there when I get there.”

   “You just did the stupidest thing ever!” Brown cried. “Now I’m really going to kill you!”
   He started punching her again.

  6. Så folk kritiserar Dessies samarbete med någon de inte gillar på väldigt goda grunder, och du rusar till hennes och hans försvar och kallar oss för ”råttor”, ”skämt” och ”trasig människor”? Det låter på sig som om du är av samma skrot och korn som Brown, aggressions problem much?

 8. Till Lotta : gör om och om? Vem är den andra personen han skulle ha slagit? För såvitt jag vet hade han 5 års villkorlig . Så om han slog som du säger om och om igen , hade han nog suttit bakom galler och inte vart på turné. Så stäng truten om du inte sitter med riktig fakta.

  1. Ja för alla vet ju att kändisar gärna hamnar i fängelse i mer än typ 13 timmar, se bara på Lindsey Lohan, Paris Hilton och Nicole Richie.

   1. The real Hmm

    Dessutom kan folk inte räkna. 2009 + 5 blir……. 😉

 9. Och kära Jossan han har ingen nuvarande flickvän så du behöver inte oroa dig. Men om han hade haft och han misshandlade henne så hade han nog suttit inne. Snälla mönniskor sluta baktala en människa ni inte har en aning om!!! Oh wait dejavu!! Det är ju de ni gör här inne hela tiden!!! Trasiga själar !

  1. han åkte dock fast för att ha slagit ett kvinnligt fan nu i år.

   1. F: nej det gjorde han inte. Han va inte ens på plats. Och hade han ” åkt fast” hade han suttit inne nu.

   2. The real Hmm

    Tracey Evans • 5 months ago
    So why did he hide from the police…and post that video where he was clearly under the influence ??

 10. Men snälla alla jävla retards get a life maybe?! Finns det NÅGOT ni inte klagar på dagligen i hennes blogg? fy vet inte om man ska skratta eller gråta åt er.. Skämskudden kommer alltid fram i kommentarfälten. Förstår inte vart dessie kan ha fel i det hon säger, att alla människor faktiskt förtjänar en andra chans! Jag vet killar som misshandlat tjejer men som idag jobbat med sig själva och sina problem. ALLA kan förändras, till och med kvinnomisshandlare! Dock hatets/troll som er finns det fan inget hopp för..

  1. Lär dig vad ett troll och en hater är. De är, för det första, inte samma sak. För det andra, att kritisera någon för att de samarbetar med en person vi finner olämplig är varken hat eller trollande. Så gå och var butthurt någon annanstans.

   1. ”Butthurt” säger du som tillsammans med alla dessa andra tragiska själar DAGLIGEN är inne på dessies blogg för att hitta minsta fel att gnälla om dock underhållande att se då ni kämpar såååå förgäves med att försöka få henne att bryta ihop.. Att ni orkar och JA ännu en gång – kvinnomisshandlare kan förändras (svar till ”äckligt”). Att du vägrar tro på att alla människor faktiskt kan förändras säger bara mer om hur efterbliven du själv är. Människor kan göra misstag – believe it or not! Och då även lära sig något av det för att sedan göra en förändring hos sig själva. Så grååååt mer alla butthurt haters.. ska bli intressant o se vad ni hittar att klaga på i nästa inlägg!!

   2. andra fall kan jag hålla med dig men detta är fan en kvinnomisshandlare, det man bidrar till när man stödjer honom är normaliseringen av våld mot kvinnor. Lyssna på hans musik i tystnad om du nu måste men hylla honom inte och gör inga samarbeten med honom.

 11. Nej tack, jag skulle inte spendera mina pengar på en kvinnomisshandlare…

 12. Äckligt

  ”Jaha? Min bästa tjejkompis kille har tydligen slagit henne flera gånger, och dessutom slagit sin egen syster flera gånger. Usch! Jaja. Han lagar ju så god mat, så vi glömmer det andra!”

  Alltså nej. Det spelar ingen roll om misshandlande män har goda sidor, om de har bevisat att de upprepar sitt våldsamma beteende. http://uproxx.com/smokingsection/chris-brown-violent-behavior-timeline/2/ Så jävla äckligt av folk, och speciellt kvinnor, att försöka vifta bort det. Stöd era medsystrar! Och Dessie: blev inte du misshandlad av ett ex? Tycker du det är okej att folk går omkring och behandlar honom som att han är en bra person?

 13. Kvinnomisshandlare eller inte, han gör bra musik. Man kan inte döma en hel människas liv, som består av så mycket mer, på åsikter och händelser. Ni vet säkert inte vad eran arbetskamrat, granne eller skolkamrat gör på fritiden. Om ni visste det så skulle ni döma hela deras liv på det säkert. Men eftersom han är offentlig så måste man spy ut mundiarré. Det han gjort är inte okej, men det ni gör är inte heller okej. Han är fysisk och ni psykiskt. Vad ger er rätten att sänka er till hans nivå. Han gör musik…Det är som att jag misshandla min pojkvän för några år sedan. Folk spyr inte på mig (för jag är kvinna säkert) för att jag gjort tabbar. Jag får ändå jobba som modell och folk kommer och kollar på catwalken. För det är det folk ska se. Andra ska inte lägga sig i andra saker. Missförstå mig rätt, misshandel är fel. Men folk som ni misshandlar psykiskt. Ett liv är större än det ni är villiga att se.

 14. Kvinnomisshandlare eller inte, han gör bra musik. Man kan inte döma en hel människas liv, som består av så mycket mer, på åsikter och händelser. Ni vet säkert inte vad eran arbetskamrat, granne eller skolkamrat gör på fritiden. Om ni visste det så skulle ni döma hela deras liv på det säkert. Men eftersom han är offentlig så måste man spy ut mundiarré. Det han gjort är inte okej, men det ni gör är inte heller okej. Han är fysisk och ni psykiskt. Vad ger er rätten att sänka er till hans nivå. Han gör musik…Det är som att jag misshandla min pojkvän för några år sedan. Folk spyr inte på mig (för jag är kvinna säkert) för att jag gjort tabbar. Jag får ändå jobba som modell och folk kommer och kollar på catwalken. För det är det folk ska se. Andra ska inte lägga sig i andra saker. Missförstå mig rätt, misshandel är fel. Men folk som ni misshandlar psykiskt. Ett liv är större än det ni är villiga att se.

 15. Att du vill förknippas med en kvinnomisshandlare är för mig ett mysterium, gör att jjag nästan vill sluta följa dig för att det är så äckligt, måste ta mig en funderare på om jag kan stå ut med att läsa din blogg nu.

 16. Jag har läst Dessies blogg länge men egentligen varken läst eller skrivit kommentarer själv förrän ganska nyligen. Jag är ganska chockad faktiskt. Man får tycka vad man vill och även uttrycka sina åsikter – helt ok. Men tonläget i Dessies kommentarsfält är skrämmande. Ibland undrar man ju om det finns människor som inte har något annat för sig på dagarna än att sitta och vänta på att Dessie ska ta ett (i deras ögon) snedsteg så de kan passa på att attackera. Om människor prompt ska framföra sina åsikter om ALLT – vilket de givetvis har all rätt att göra – varför inte hålla det på en vuxen nivå åtminstone? Skärp er.

  Jag hade inte heller valt att promota Chris Brown faktiskt, men jag sitter inte och och kastar skit på Dessie för det eller kommer med hätska uttalanden om henne som person. Jag hoppas nästan att de som kommer med de riktigt elaka kommentarerna här inte är vuxna, för det vore pinsamt.

 17. Mmmm, kvinnomisshandlare…. Och jo, du gör reklam för honom som privatperson, och som artist. Att säga att man är feminist och samtidigt promota en snubbe som slår sönder tjejer, som ger dom fysiska och psykiska blåmärken för livet, är ett tragiskt skämt. Jag mår illa av din dubbelmoral. Äckligt faktiskt. Om han våldtog ett par tjejer, skulle du fortfarande göra reklam för honom, eftersom det inte är privatpersonen som står på scen? Vidrigt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *