❤️

   
 

Jag är såååå glad just nu. Finns inga ord som beskriver glädjen! Jag har precis snackat skit med Alice Cooper, och pratat och kramat Johnny Depp. Jag är i total lycka just nu! Johnny Depp var så trevlig, och pratglad!! Ååååh, måste smälta det här. Glädje på hög nivå <3

73 kommentarer

 1. Coolt. Hur många timmar fick ni häcka på grand för att få en skymt av dessa härliga gossar då? 😀

  1. Jag åt faktiskt, tänkte han kanske är kvar sen kom han… Hans vakter BA du får intr prata med han, men han kolla fett mycket å gick fram själv gråter!!

   1. Omg!!! 😀

   2. Ana-Laura

    Vad roligt Dessie han sjunger så bra och hans låtar är så wow

 2. Omg Så avundsjuk nu!

  1. Men Dessie dras ju till folk som håller på med droger 😉

   1. Josefin

    Eller hur! Trodde faktiskt hon hade lite självrespekt. Tråkigt att hon är så kåt på uppmärksamhet och kända människor, lite sorgligt faktiskt.

  2. Josefin, det var det vidrigaste jag läst. Du vet ingenting om henne och att avfärda hennes anmälan mot sin make Depp som att hon skulle vara ”kåt på uppmärksamhet” (lol hon är själv en stor och känd modell och behöver knappast pengar, i dagsläget är hon värd 15 miljoner amerikanska dollar) är faktiskt totalt genomvidrigt. Amber Heard har dessutom bevis: det finns ögonvittnen på misshandel både från Depps personliga personalstab och från andra vittnen som ringt polisen. Dessutom har Depp belagts med besöksförbud mot Heard, i en stat där dessa inte delas ut lättvindligt. Domaren tror alltså att Depp är farlig för Amber Heard. Nu kanske du kan knipa om din misogyna skit?

   1. Annika

    Eeeh… Det är ju HELT uppenbart att Josefins (jävligt taskiga) kommentar syftade på Dessie, inte på Amber. Fattar verkligen inte hur du kunde misstolka det.

   2. Camilla

    Surt sa räven om rönnbären…..

 3. Synd att all misshandel kommit fram… :/ aja, han är en bra skådis ändå 🙂

  1. En annan C

   Det är väl snarare bra att misshandeln kom fram? Inget blir bättre av att fysisk och psykisk misshandel i förhållanden döljs.

   1. Kändis eller inte hur fan kan man bli glad åt o träffa någon som misshandlat sin fru. helt sanslöst prata ej mer om feminism i bloggen tack!!!

   2. Susanna D

    Majoriteten människor använder ordet synd i detta sammanhang, en annan C 😉 🙂

   3. En annan C

    Susanna, det var inte ordet synd jag syftade på 🙂

   4. Jag tror att Emelie menade att det var synd att det visade sig vara en misshandlare. Inte att der var synd att det kom fram

   5. Men har ni läst nyaste nyheterna om saken? Amber ljuger och alla Johnnys nära och kära bekräftar det!! Usch vilken vidrig kvinna bara efter hans pengar

  2. Synd?
   Det är väl bra att det kommit fram om det nu verkligen stämmer.
   Sen tycker jag man ska vara väldigt noggrann med att döma sådana här olika uttalanden och skrifter av tidningar.

   1. Emelie

    Alltså det jag menar med ”synd” är fyfan för att det skett. Jag är glad att det kommer fram, men ledsen att det skett.

    Jesus, trodde att läskunnighet och tolkning oförmåga fortfarande finns i grundskolan.

   2. En annan C

    Emilie, lite kul att du gnäller på vår ”dåliga” läsförståelse när det faktiskt är du som har uttryckt dig fel. Det finns ingen orsak att vara otrevlig!

 4. Herregud har du suttit och väntat på honom? Lite sorgligt, men bra att du får lite lycka i ditt liv kram!

  1. Men varför skulle hon INTE vänta på honom?
   Har man en idol brukar det betyda ganska mycket.
   Jag skulle definitivt kunna vänta timmar på mina idoler för att få byta några ord.

  2. Cornelia

   Haha men nej det väl inget sorgligt med det? Har man en idol så har man, jag har själv gjort liknande grejer för mina idoler i yngre dagar.

 5. Haha var är rumpan? Helt platt!

  1. Haha var är din respekt mot medmänniskor? Helt borta!!!

  2. Jonna , tror du är en liten tjockis som tröstäter just nu

 6. Hur glad blir man inte för din skull att du fick träffa dom !!! <3 Kolla in mitt senaste inlägg !!!! http://nouw.com/shansi

 7. Coolt!

 8. Johnny Depp figurerar ju på fler ställen just nu…tyvärr anklagad för kvinnomisshandel. .

 9. Ja han är anklagad för misshandel, men vad skulle hon gjort då, man kan ju inte skita i att gå fram om det är en sån grym skådespelare liksom

  1. Haha, kan man inte?

 10. Blir riktigt upprörd när du skriver på IG att Amber ”inte har bevis” för att Depp misshandlat henne. Hon har gett bilder på hennes blåmärken till polisen, hon hävdar även att hon har en video som bevisar det plus att hon har fått igenom besöksförbud. Rätten skulle inte gett henne det om det inte fanns några konkreta bevis. Hon har gjort allting ”rätt” när det kommer till att anmäla en sådan här händelse, men ändå kallar folk henne lögnare eftersom ”Depp verkar vara en sådan härlig person!”. Alla personer är inte som de utger sig för att vara, tyvärr.

  1. Bra skrivet Molly o bra att du bryr dej aldrig ok o misshandla någon.

  2. Hon ljuger! Det vet alla och de som är riktigt nära Johnny Depp håller med och dem vet hur han är och han skulle aldrig misshandla en kvinna. Amber är efter hans pengar bara usch!

   1. Människor beter sig inte likadant med alla, särskilt inte när alkohol och droger är med i bilden. Depp blev dessutom arresterad flera gånger under 90-talet.
    VARFÖR skulle Amber ljuga? För att få vidriga kommentarar på nätet? För att bli kallad lögnare? Det är precis sådana kommentarer som gör att kvinnor inte vågar anmäla misshandel, för de vet att de kommer bli bemötta som lögnare hur många bevis de än lägger fram. Hon är redan miljonär, hon behöver inte pengarna. Hon har bett om och fått igenom ett besöksförbud från rätten, något som aldrig skulle hända om det inte fanns bevis.

   2. Anonym

    Grattis Anna, du har inte förstått någonting.

   3. finnen

    Amber är inte miljonär! Hon tjänar 10000 i månaden men handlar för 55 vilket betyder att hon behöver hans pengar.. Ifjol hade hon en inkomst på 250000.
    Läs på istället för att dra nåt ur hatten.

  3. Är helt emot kvinnomisshandel men är det inte lite konstigt att hon inte anmälde fören efter han nekat underhåll? Och så har hon bara lämnat egna hemma tagna bilder, inga från sjukhus då hon inte valt att dokumentera skadorna på rätt sätt och inte ens besökt sjukhus. Och så finns ju inga vittnen och hennes sms-bevis visade sig vara falska. Kvinnomisshandel är hemskt men tycker det nästan är värre att ljuga ihop sådant då andra kvinnor får svårare att få stöd och hjälp för att de kanske ljuger.

 11. Vincent är en riktigt bra människa och artist

  1. Varför skriver du Vincent istället för Alice Cooper? Låter som att du är kompis med honom IRL, lite sorgligt

 12. Strunta i negativa kommenterar! Jag känner också tråkiga känslor kring Depp just nu, men det är ändå inga skäl till att skriva sådana elaka saker för att hon var glad över att träffa honom.

  1. En annan C

   Håller med. Man kan ha tvetydiga känslor kring sånt här, jag hade också varit jätteglad om jag hade fått träffa min idol även under sådana här omständigheter.

   1. Ja, förstår inte varför folk känner ett behov av att hacka på andra. Om man läser något och känner ett behov av att skriva hur ful, hemsk eller diverse som en person är så kanske man borde ta sig en närmare titt på sitt eget liv först för att komma underfund med varför man har behovet av att häva ur sig elakheter.

 13. Han är ANKLAGAD men INTE dömd! Lär er skillnaden…suck

 14. Åh jag är såååå avundsjuk Dessie!! Drömmen att träffa Depp Och jäklar vad snygg du var!

 15. Parets vakter stödjer Johnny och säger att det var Amber som var den våldsamma i förhållandet. & Johnnys ex Paradis tror också att Johnny är oskyldig.
  …Så det är nog inte så självklart vad som är sant här.
  Eller det är det hur som helst inte. Vi känner ingen av dom personligen och var inte där. Anklagad men inte dömd!

 16. Coolt 😀 Sag dig i Engelska dailymail.co.uk

 17. Men herregud hela hennes ansikte var som ett stort blåmärke hur kan någon försvara det i gillar han som skådis men nu har han gjort fel att här inte vissa kvinnor tycker det är fel ja då får ni tänka om.

  1. Du vet inte om det var han eller inte. Vissa människor gör allt för pengar.

 18. Bitterfittan

  HAHAHAHAHA att det sticker så förbannat i era ögon, fy fan så det roar mig! Detta kommentarsfält skriker av AVUNDSJUKA.. innan jag gick in på kommentarerna så tänkte jag att säkert mer än hälften skulle vara avundsjuka bitterfittor som kommenterat och ja klart som fan man hade rätt!! 😉 Har ni en aning om hur patetiska ni ser ut? Spelar ingen roll vem det än hade varit hon träffat, ni hade garanterat börjat whina då också! Hade det varit en ÅSNA hon tagit kort med så hade ni hittat något att klaga över då också! ”Ååh dessie ser du inte hur ledsen åsnan ser ut? dumma dig nu sjönk du i mina ögon”..bahaha alltså please människor gör något åt era bittra tråkiga liv. Vi med lite vett innanför pannpenet (däribland dessie) kan inte göra annat än att garva åt er

  1. Finns bara en person som drar in avundsjuka så fort det ges kritik här i kommentarerna.

 19. Hur kan ni vara så säkra på att dessie ens visste nåt om anklagelserna mot Johnny Depp? Det är första gången jag hör om dom iaf. Är inte så insatt. Det är inte dessie heller, om jag inte minns fel så har jag för mig att hon skrivit att hon inte håller så stor koll på kändisvärlden. Så att man inte vet exakt vilka brott och inte som kändisar är straffade eller misstänkta för är väl inget konstigt. Betyder väl inte att hon stöttar kvinnomisshandel för att hon pratade några ord med en känd skådis?

 20. Det här är inte okej, dessie. Du skriver på din instagram att det inte finns några bevis. Du hintar att Amber vill ha ut pengar av Johnny (hon är framgångsrik modell som själv är värd femton miljoner amerikanska dollar). Du skriver i ena stunden om feminism, i andra kastar du en kvinna som säger sig blivit misshandlat rakt under bussen. Nu ska jag rada upp de bevis Amber Heard har:
  – ett besöksförbud för Johnny Depp, utfärdat av domare som anser Depp vara farlig för Heard. Utfärdat i en stat som har höga krav för besöksförbud.
  – bilder och videos på skador.
  – vittnen från johnnys personliga personalteam.
  – två andra, oberoende, vittnen som sett misshandel och ringt polisen.
  Du tror att du vet någonting om Johnny Depp efter att ha pratat med honom en kvart (som du säger på instagram: han var så himla pratglad och varm!) och missar helt att nästan inga män som misshandlar beter sig som onda skurkar utåt. Du får såklart tro vad du vill i frågan, men att säga att Heard inte har några bevis är så långt ifrån okej och ett rent spottande på hennes och alla andra kvinnor som någonsin levt med våldsamma män.

  1. ”Sandra” hur tragisk är inte du som hänger här inne dagligen i hopp om att alltid hitta något att klaga på/skapa debatt om. Jag gråter inombords för din skull, for real psycho stalker varning.. Det oroar mig hur besatt du är av dessie. Att hela ditt liv kretsar kring att försöka trycka ner henne. Gråt lite mer.. u creepy fuck

   1. Men vad är det med dig? Sandra skrev väl inget kränkande. Det gjorde däremot du. Att förklara för någon att dom har fel i sina påståenden gör dom som inte till creepy fuckers med tragiska liv.
    Nästa gång du ska läxa upp någon så gör det av trött grund och bete dig inte illa själv. För det gjorde du här.

   2. Av rätt grund*

  2. Word. Inga kvinnomisshandlare på våra gator, tack

  3. Just sayin'

   ”Amber Heard’s dire finances revealed: Court documents show she earns $10,000 a month but spends almost $44,000 on ‘basic expenses’ (clothes, vacations, eating out… plus $300 on laundry)”

  4. Du har en väldig massa fel i dina skriverier.

   Ta och läs på lite bättre. Källor på det du skrivit Tack.
   Att Amber tjänar lite egna pengar gör varken från eller till. Hon är van vid en viss livsstil och status nu. Något hon kommer att förlora. Depp är god för flera miljarder dollar. Det är inte Heard.

 21. Innan ni yttrar er om att han är en kvinnomisshandlare så kan ni vänta tills det är bevisat. Den där Amber är bara en medie___a som vill åt hans pengar, ingenting annat. Sen att Dessie ville träffa honom och Alice Cooper, vad är problemet? Vissa av er är bara avundsjuka helt klart, annars skriver man inte såna kommentarer.

 22. jag blir fan deprimerad. jag tänkte komma in här och fråga om ”dessie” känner till anklagelserna mot depp och varför hon känner att det är ok att hänga med ett sånt svin, men när jag klickade mig hit och läste kommentarerna blev jag bara ledsen. hur kan ni tjejer som skriver här vara så jävla dumma och helt skita i systerskapet som ni borde visa istället? Känner ni inte till något om hur det ser ut i misshandelsförhållanden? Känner ni inte till statistiken? 50-75 % av alla tjejer i sverige under 30 år har utsatts för våld, hot, sexuella trakasserier eller våldtäkt. 98% av alla dömda är män när det gäller sexuellt våld och 85% av alla dömda är män när det gäller våldsbrott i allmänhet. Myndigheterna erkänner också att det finns ett stort mörkertal. Testa att prata med er lokala kvinnojour eller tjejjour! Dom vet hur det ser ut i verkligheten! Stå ALLTID på offrets sida! Snacket om att Amber ljuger är sån jävla skit! Det händer i princip 1% av gångerna att en anmälan visas vara lögnaktig. inte ens 1% egentligen! Läs på och sluta försvara en jävla kvinnomisshandlare! Johnny depp förtjänar en fet smäll och ett långt straff! Och på kåken kanske han kan få smaka på sin egna medicin!

  1. Sämsta anledningen till varför man ska inte tro på Johnny… Pga nån jäkla statistik.
   &
   ”Stå alltid på offrets sida” …ja, men först kanske man måste veta vem av dom som är offret ?!?

 23. Nu får nåväl ändå sansa er. Ingen här känner Depp och Heard personligen.
  Vi har alla läst skvaller och sett bilder.
  Depp och Heard’s egen personal säger att det var Amber som var den våldsamma, högljudda och bråkiga i det förhållandet.
  När polisen kom till platsen hade Amber Heard inte några skador.
  Dagen efter att hon påstod sig ha blivit misshandlad stod hon och skrattade bredvid en vän på en insta bild som sedan togs bort.
  Amber ville ha ca 500.000 i månaden i underhåll av Depp, då hon fick avslag på det så publicerade hon bilder av sin blåtira i ansiktet.
  Vanessa Paradis som levt med Depp i 14 år skriver offentligt att det Heard beskyller Depp för är skandalöst och enbart lögner. Tror faktiskt mer på polisen, deras personliga vakter och Vanessa än er som sitter och gapar om kvinno misshandel.
  Se klippet på You tube där Depp och Ambers pappa prankar henne? se hennes vidriga beteende, HON är otrevlig, visar fingret och Depp verkar mer rädd för henne. Hon får en bil.

  Så tagga ner. Vänta till rättegången.

 24. Jag läste att Johnny hade redan pratat med vänner några dagar innan om att Amber hade kört utpressning att gå ut i media med lögner för att förstöra för han om han inte gick med på att göra på hennes vilkor. Det var en som hette Doug Stanhope som är vän till Johnny som hade sagt detta i en tidning

  Läste också att alla Johnnys vänner hittills och familj verkar tro på att han skulle ha slagit henne. Hans familj och barn gillade inte Amber. Läste också någonstans att hans vänner hade hela tiden tyckt att Amber var manipulativ och våldsam & bråkig och att hon var dum mot Johnny

  Läste också att deras vakter som hade varit där den dagen.. dom hade gått undan när paret började tjafsa, sen hörde dom henne skrika ”sluta slå mig”, då sprang vakterna dit, men Johnny och Amber stog då långt ifrån varran. -Så vakterna tror alltså inte på Amber . (Läste detta på aftonbl)

  Men det är bara vad jag har läst. Vem vet vad som verkligen är sant. Men det känns mest som jag tror på Johnny , tror iallafall på han tills motsatsen är bevisad.

  1. Läste att Johnnys vänner och familj INTE tror att han skulle ha slagit henne menade jag

 25. Caroline

  Coolt !:) skulle också vilja träffa han.
  Men till alla hatare, ingen vet verkligen vad som hände förutom Depp & amber..
  Så varför ska alla spekulera omkring det här? Vänta tills rättegången kommer.

 26. Grattisdu hängde på hotellet i två dygn för dessa bilder. Som Aftonbladet förvrängt åt du inte middag på hotellet. Du väntade i lobbyn vid utcheckning då de hade dessa kläder på sigkramis

  1. Men suuuuck, om du hade en idol och den personen faktiskt befann sig så du hade en chans att se personen irl, skulle du då inte ta den? Vem fan bryr sig om hon fick vänta, it paid off, so stfu.

 27. OMG! Är det ingen som har koll på vad som skett..??? Johnny Depp är så f d idol/skådis nu efter vad han UPPENBARLIGEN gjort. Fy fan! Hade inte tagit i den gubben med tång!

 28. Om en kvinna säger att hon har blivit misshandlad så har fucking blivit det, det här är exakt varför kvinnor och unga tjejer stannar i våldsamma relationer då de tror att ingen kommer tro på dem! Jag menar hur mycket mer bevis behöver man för att tro på henne? Hon har bilder på skadorna som bevisar det till och med liksom, get a grip people

  1. Men låt domaren avgöra det istället för att börja hata på någon innan man vet hela historien.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *